NORU

Her finder du det dejlige udvalg af varer fra vores helt eget brand, som naturligvis hedder NORU ligesom selve webshoppen. Først og fremmest kan du få virkelig lækre kaffebønner og de lækreste te-blandinger og ikke mindst Verdens Bedste Kakao, men vi tilbyder også vore egne skønne søde sager og forskelligt dejligt tilbehør som tedåser, tesier, krus og andet skønt udstyr.

Med NORUs egne teer, kaffer og kakao-blandinger garanteres du helt unikke smagsoplevelser. Vi håndplukker selv vores varer fra alle dele af verden, og vi er altid på udkig efter nye produkter, som kan leve op til vores smagsdommeres høje forventninger.

Når du køber NORU-produkter, kan du gøre det med god samvittighed, for vi går ikke alene op i ordentlig kvalitet, men også i økologi og bæredygtighed, hvorfor du hos os altid kan finde økologisk kaffe og te, der er fremstillet efter bæredygtige principper.

Viser 1-15 af 15 element(er)

Særligt udvalgte kaffebønner

Når du vælger en af NORU’s egne kaffer, får du ikke nødvendigvis de mest kendte kaffebønner, men derimod de - efter vores mening - absolut bedste blandinger af kaffebønner, som vi har kunnet finde rundt omkring i verden. I vores kaffeblandinger mødes blandt andet Sydamerika og Afrika, så du får det allerbedste fra hvert af de to kontinenter. Du kan få vores kaffeblandinger i mange størrelser, ligesom vi også tilbyder helt små smagspakker til billige penge. 

En af vores egne favorit-kaffer er Gastrónomo, med bønner fra hhv. Columbia, Sumatra, Kenya og Brasilien. Den er blød, rund og meget behagelig i smagen. En anden favorit er Mixto, der er mørkristet og groftmalet og perfekt til stempelkaffe.

Ønsker du at holde igen med koffeinen? Så har vi sørget for at du kan få virkelig dejlig koffeinfri kaffe, som ikke går på kompromis med hverken smag eller fylde. Vores koffeinfri kaffe, Descafeinado, kan både bruges til stempelkande, filter-kaffe og espresso.

Skal det være rent økologisk, foreslår vi dig at prøve vores Organica kaffe, der er proppet med smag og også har en lang og fyldig eftersmag.

Find din NORU-favorit

Kender du ikke vores kaffe i forvejen, vil vi anbefale dig at prøve vores Kaffe Startpakke, hvor du får mindre poser af tre af vores bedste kaffeblandinger sammen med en lækker Bosch-kaffekværn. Dermed får du mulighed for at prøve vores kaffer af, inden du investerer i større poser.

Eftertragtede teer, som du ikke finder andre steder

NORU’s egne teer er særligt udvalgte blandinger, som vi selv elsker, og som vi ikke har kunnet finde andre steder. Uanset om du savner en ny teblanding, som du kan imponerer dine gæster med, eller eksempelvis leder efter kinesiske teblomster, en herlig rooibos te, te med chokolade og chilliurtete med mint eller eksotisk te med lakrids, mynte og citrongræs så finder du det hos NORU.

Hvis du er på udkig efter helt særlig og spændende te af god kvalitet, vil vi anbefale dig at tage en rundtur på siden med NORUs egne teer - her finder du mange interessante varianter, og mange af dem kan du også få i små smagspakker á blot 50 gram, så du kan finde frem til netop den eller de, der passer allerbedst til dig.

Løb aldrig mere tør for kaffe eller te

Ved du godt, at du med vores abonnementer løbende kan få leveret kaffe og te til døren - helt uden besvær? Med andre ord: Du løber aldrig tør for kaffe igen - og du er samtidig sikret en høj kvalitet til gode priser. Faktisk har vi Danmarks billigste kaffe abonnement! Og så kan du som abonnent altid ændre næste levering eller sætte den på pause helt op til 2 dage før en planlagt levering. Det giver dig fleksibilitet og frihed, hvis dit kaffebehov ændrer sig i perioder, eller hvis du eksempelvis tager på ferie. Læs mere om vores kaffe- og te-abonnementer her.

Har du prøvet verdens bedste kakao?

Vi synes altså selv, at vores kakao er verdens bedste - og vores kunder er også vilde med den! Vi har simpelthen fundet den helt perfekt kakaoblanding, der hverken er klistret, kvalm eller for sød. Den skal blot blandes i kogt varmt vand, og hvis du er til virkelig hyggelig selvforkælelse, så har vi også fantastiske bittesmå skumfiduser at toppe kakaoen med.

Verdens bedste kakao fås i poser i flere forskellige størrelser, og den kan i øvrigt også bruges i kakao-automater.

Derfor skal du købe dine varer hos NORU

Når du handler ind hos NORU, får du et godt og varieret udvalg af hverdagsluksus til fair priser. Vi går op i kvalitet og bæredygtighed - og så har vi en rar og imødekommende kundeservice, som vi er ret stolte af.

Når du bestiller dine NORU-varer, får du gode fragtmuligheder, mulighed for selv at afhente varerne ved vores lager i Søborg, gratis levering ved køb over et vist beløb og mulighed for levering samme dag, hvis du bestiller inden et bestemt klokkeslet og vælger levering med Burd Delivery. Læs meget mere om vores fragt- og leveringsmuligheder her.

Hos NORU kan du betale med de mest almindelige betalingskort - eksempelvis Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og Mastercard Debit - ligesom du også kan betale med MobilePay og ViaBill. Når du betaler med betalingskort, bliver beløbet reserveret ved bestillingen, men pengene bliver først trukket, når varerne afsendes fra vores lager.