Julegaver

Det er ikke altid nemt at finde den helt rigtige julegave. Vi vil jo alle gerne glæde modtageren, men når ønskesedlen er tom, skal hovedet virkelig lægges i blød. Vi har derfor samlet vores bedste bud på julegaver blandt de mest populære af vores varer. Kig siden her igennem og se om ikke du skulle være heldig at finde den helt rigtige gave.

Viser 1-24 af 240 element(er)

Køb julegaverne hos NORU

Der er ikke meget, der er så hyggeligt som at købe julegaver. Det vil sige....hvis man altså har tid nok. Og orker at stå og gå i tætte køer med enorme mængder mennesker i butikkerne. Og ikke har noget imod at slæbe armene af led... Nyder man ikke dén form for juleindkøb, så prøv i stedet fra din egen sofa, hvor du kan ose i butikken, mens du hygger dig med aftenkaffen, og hvor du i ro og mag kan bestille og betale og så efterfølgende blot vente på, at gaverne leveres et par dage senere. Lettere bliver det simpelthen ikke!

Hos NORU har vi endda gjort det endnu lettere! For ikke alene kan du både nemt og bekvemt shoppe dine julegaver hos os - vi kan også tilbyde en yderst fleksibel returpolitik, gaveindpakning, og så kan vi levere gaven, lige hvor du ønsker det! Og så er der det geniale ved at shoppe julegaver hos NORU, at du kan købe rigtig mange af dine gaver det samme sted. Vi har nemlig lidt af hvert og kan både tilbyde de lækreste ting til køkken, have, bord og boligen i det hele taget, og masser af skønne lækkerier til ganen. Og er du helt lost med hensyn til at finde på en god gave, så kan vi også sammensætte en stor eller lille gavekurv for dig, som de fleste vil blive lykkelige for!

I det hele taget har vi masser af varer, som egner sig perfekt til ham eller hende, som ellers ikke er så let at finde på noget til. Hvem kan for eksempel ikke bruge et nyt lækkert skærebræt og en velsmagende sennep til julemaden? Eller fede nye viskestykker? En usædvanligt lækker kaffe eller helt særlig te? Eller måske en Wellness Surprise? Eller - hvis det skal være noget helt vildt og ekstraordinært - hvad så med en trækiste med en dunk mørk 60 år gammel cubansk rom, som ellers tidligere var forbeholdt diplomater og kongelige? Eller en virkelig genial espressomaskine (som kan få enhver mand til at føle sig som Brad Pitt)? Vi har kort sagt masser af dejlige varer til både den lille og den helt store pengepung!

Lad os tage bøvlet

Skal vi pakke gaverne ind for dig?

Har du bare ikke tiden i julemåneden, og orker du bare ikke alt det dér med at pakke gaver ind, så kan vi gøre det rigtig nemt for dig ved at pakke dine julegaver ind! Du vælger blot "Gaveindpakning" i kurven - og så kan du endda både vælge, hvilke varer der skal pakkes ind, og hvilket gavepapir de skal pakkes ind i. Virkelig nemt at have med at gøre - og ikke mindst fleksibelt.

Lad os levere gaven, hvor du nu ønsker det

Hvis du skal give gaver til nogen, som du ikke er sammen med i julen, så kan vi sagtens sørge for, at dine gaver sendes direkte til modtageren. Og vi kan også vedlægge en håndskrevet hilsen fra dig, hvis du ønsker det. Det eneste du i dette tilfælde selv skal gøre, er at udvælge, bestille og betale gaven samt beslutte dig for, hvad der skal stå på kortet. Når du betaler for varerne, skriver du blot din hilsen i kommentarfeltet, og så sørger vi for, at der kommer et håndskrevet kort gaven, ligesom vi også klarer afsendelse og levering for dig.

Byt gaven, når det passer dig!

Hos NORU er vi stolte af at kunne tilbyde dig, at dine julegaver kan byttes eller returneres, når det passer dig! Du behøver ikke spekulere på at huske at returnere en vare til os indenfor en bestemt tidsramme - vi har nemlig ingen grænse for, hvornår du kan returnere den. Hvis der er tale om en vare med en holdbarhedsdato, må denne naturligvis ikke være overskredet, men derudover er der ingen tidsgrænse for bytning. Så du behøver ikke stresse over, om det nu også ér den helt rigtige gave, og om modtageren kan bruge den. Læs meget mere i vores udførlige returguide, som du kan læse lige her.

Kig dig om her på siden og i resten af webshoppen - og så: Glædelig Jul fra NORU!