Servietter & Servietringe

Servietter & servietringe - et elegant og moderne touch på borddækningen

Til et veldækket bord hører ordentlige stofservietter, der signalerer kvalitet, elegance, overskud og gæstfrihed. Her finder du virkelig lækre, moderne og elegante stofservietter og servietringe, der bare giver lige det dér ekstra til det dækkede spise- og kaffebord - både ved festlige lejligheder, gæstebud og i dagligdagen.

Viser 1-24 af 47 element(er)

Servietterne

Broste Copenhagens super lækre hørservietter fås i et væld af virkelig skønne farver, der passer perfekt ind i moderne hjem. De er lavet i ØkoTex hør - der er helt fri for skadelige stoffer -, måler 45x45 cm., og sælges 6 stk. ad gangen til yderst rimelig pris. Servietterne kan i øvrigt vaskes på 30 grader i vaskemaskine. Se dem alle nedenfor.

Servietringene

Som tilbehør til virkelig lækre stofservietter hører smukke servietringe i moderne materialer og farver. Broste Copenhagens servietringe er virkelig smukke sammen med de lækre hørservietter, og vi fører dem i sort jern, mat messing, kobber og jern. Servietringene sælges i pakker á 6 stk. til en rigtig god pris. Se de forskellige varianter nedenfor.