Vandglas

Almindelige vandglas er én af de mest essentielle ting til køkkenet. Der skal være rigeligt med dem, så de ikke skal vaskes op hele tiden, og de fleste vil gerne have, at deres glas passer sammen, så bordet kan blive dækket pænt op.

Her på siden kan du se vores oversigt af de fineste glas fra de bedste forhandlere, som egner sig til hverdag og særlige lejligheder. Et glas er mere end et glas; det er et udtryk.

Viser 1-24 af 128 element(er)

Typer af vandglas

Et vandglas er typisk ikke så højt, men på trods af navnet bruges det til mere end bare vand. Ud over alkoholfri drikkevarer bruger mange også deres glas til drinks, og det er ikke altid nødvendigt at have særligt udstyr for at få noget lækkert at drikke på terrassen.

Mange glas er bredere ved toppen end bunden. Det er fordi, det er mere behageligt at holde om dem på den måde, men du kan også få nogle, der er mere lige. Nogle glas har også tekstur, så de er nemmere at holde om, hvis der kommer kondensvand på dem.

Det vigtigste for et glas er, at det er behageligt at holde om og drikke fra. Uanset om de kommer fra et mærke eller en ukendt designer, skal de gavne dig i hverdagen.

Vandglas er ikke bare drikkeglas

Når mange tænker på vandglas, forestiller de sig ofte almindelige, klare glas – men glas er så meget mere! Glaskunst er gammel, og derfor findes der selvfølgelig et utal af forskellige former og farver, som kan pryde dine hylder.

Selvom du bare skal bruge glas til hverdagen, kan du udstille dem i en glasreol, når de ikke er i brug. Smukke farver og skønne former kan give dem en ekstra funktion som pynt, så dit hjem bliver fyldt med forunderligt kunsthåndværk.

Bag alle glas står en designer, som har lagt tid og kærlighed i form, farve og facon. Dine glas fortæller en historie, uanset om de er helt ens, har enkelte forskelle, eller alle er mismatchede.

Sådan finder du de rigtige glas til dit hjem

Det er ikke alle, der tænker over, hvilke glas de køber til køkkenet – men flotte glas kan løfte almindeligt isvand til en luksuriøs nydelse på altanen.

Når du vælger glas, skal du finde nogen, der ligger godt i hånden, og som har en størrelse, der virker fornuftig for dig. Du skal også kigge på form og farve rent visuelt, for selvom der er tale om en praktisk genstand, må den gerne være rar at se på.

Uanset om du vil udstille dine glas eller bare skal have noget, der kan sættes på bordet, skal du være tilfreds med dit køb. Glas holder længe, og derfor skal du være tilfreds med dit valg i lang tid frem. Hurtig fortrydelse er sådan en ærgerlig følelse, så tag en dyb indånding og vælg med omhu.

Se vores udvalg igennem og find nogle med et design, der tiltaler dig. Glassets funktion vil ikke ændre sig med udseendet, men din holdning til produktet kan.