Vølve

Vølve er de skønneste helt naturlige produkter til skønheds- og hudpleje! De er aldeles fri for enhver form for  kunstige tilsætningsstoffer, hormonforstyrrende midler osv., og de kan bruges af alle aldersklasser, af alle køn og ikke mindst af allergikere! Med de lækre produkter fra Vølve får du super høj kvalitet til meget overkommelige priser!

Viser 1-24 af 33 element(er)

Egentlig er skønheds- og plejeprodukter ikke ligefrem kernen i vores varesortiment, men....de her fra Vølve er så lækre og så rene og fri for "skidt", at vi er meget stolte af at kunne kalde os forhandlere af dem! Og så passer produkterne perfekt ind i NORU's øvrige varesortiment på den måde, at her er tale om ren hverdags-luksus - altså luksusprodukter, som man ikke alene bør unde sig selv i en almindelig hverdag, men som det også for langt de fleste er muligt at bruge i dagligdagen. De er nemlig, når man tager kvaliteten i betragtning, på alle måder yderst rimelige i pris. Her får man virkelig noget for pengene!

Virksomheden Vølve

I den nordiske mytologi var Vølven en tilbagevendende figur, som havde store spådomsevner og andre helt særlige kundskaber. Men der var skam også vølver i den virkelige verden, hvor de optrådte som en slags "kultledere".

Vølver havde stor autoritet, de nød stor respekt, og at man anså dem for at besidde voldsomt stærke kræfter. Det var derfor også i virkelighedens verden Vølven, man tilkaldte, når der opstod så store kriser, at man ikke selv kunne løse dem. Man kan sige, at Vølven var en slags jernalderens og vikingetidens spåkone/medicinmand/heks - en person, der både kendte til og vidste, hvordan han eller hun kunne forudsige begivenheder og anvende trolddomskunst, og som samtidig havde en meget stor viden om lindrende og helbredende brug af urter, planter og andet, som forkommer i naturen.

Thea

Bag det fantastiske firmanavn "Vølve", der har tydelige referencer til nordisk mytologi og tidligere historiske perioder, finder man Thea Thorup, som er både grundlægger og nuværende indehaver af virksomheden. Thea har dét til fælles med gamle tiders vølver, at hun véd, hvordan man fremstiller herlige, rene, danske, håndlavede, økologiske skønheds- og hudplejeplejeprodukter, som virkelig er værd at stifte bekendtskab med, hvis man vil sin hud og hår det godt! Derfor grundlagde hun i 2014 Vølve som et alternativ til den etablerede skønhedsindustri, hvor der skabes kunstige behov og helt urealistiske skønhedsidealer, og hvor der i stort omfang tilsættes stadig flere skadelige kemikalier til langt de fleste produkter.

Hos Vølve har man valgt at fremstille ærlige produkter uden tilsætning af kunstige mærkværdigheder, og der tages først og fremmest udgangspunkt i nordiske planters naturlige egenskaber - i skøn forening med den nyeste forskning indenfor moderne dermatologi. Med baggrund deri har Thea og Vølve skabt en serie afsindigt lækre skønheds- og hudplejeprodukter, som er ren forkælelse for hud, skæg og hår, og er spækket til randen med både sund fornuft og ærlighed.

De fantastiske produkter

Produkterne, der i øvrigt fremstilles på Frederiksberg, hvor Vølve har sit laboratorium, er som ovenfor nævnt håndfremstillede, økologiske og baseret på nordiske planteekstrakter. De er aldeles fri for enhver form for hormonforstyrrende midler, skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. Det gør dem ualmindeligt velegnede til alle - både til små og store, til mænd og kvinder og til allergikere!

Blandt de mange mange ting, der taler for at bevæge sig ind i Vølves univers, når det kommer til skønhed og hudpleje, er nedenstående.

Produkterne er:

  • økologiske og dermed fri for kunstige konserveringsmidler, duftstoffer og andre kemikalier
  • baseret på nordiske planteekstrakter med forskellige naturligt forekommende helse- og skønhedsforstærkende egenskaber
  • velegnede til alle - også til børn og allergikere
  • håndfremstillede - det vil blandt andet sige, at de er fremstillet under konstant opsyn med og fokus på kvaliteten
  • yderst rimelige i pris
  • med bpa-fri dispensere
  • ikke testet på dyr

Hos NORU har vi håndplukket og nøje udvalgt en række af Vølves produkter, som vi tror, at netop vores kunder vil blive rigtig glade for - ligesom vi selv er! Blandt disse finder du den helt fantastiske Vidundersalve, som findes i flere varianter og kan anvendes alle steder, hvor der er brug for ekstra fugt og pleje. Det kan f.eks. være på udtørret hud på kinderne, fugtfattige læber, hårspidser, udtørrede hænder og negle og på tørre fødder, der føles ru. I varesortimentet finder du også plejende øjenolie, forskellige lækre skægolier og helt fantastiske shampooer, ligesom vi også kan tilbyde Vølves opfriskende og afrensende skintonic, der passer til alle hudtyper.

Gå selv på opdagelse blandt vores lækre produkter fra Vølve her på siden - og overvej, om ikke et par af disse produkter også vil være helt geniale som gaver. F.eks. vil herren med det flotte velplejede skæg garanteret blive glad for en af de lækre skægolier, der både plejer skægget og huden derunder!