Kinto

KINTO - lækkert kvalitetsudstyr til kaffe og te

Her finder du virkelig lækkert te- og kaffeudstyr fra det japanske firma KINTO. Med KINTOs fantastisk flotte design og brugervenlige produkter, går du ikke galt i byen. KINTOs lækre UNITEA one touch tekande giver din te den bedste og mest intense smag, og med KINTOs flotte bryggeholdere får du kaffe, hvis skønne og aromatiske duft fylder rummet allerede under brygningen.

Viser 1-14 af 14 element(er)

Firmanavnet KINTO er nærmest synonymt med yderst lækre kvalitetsprodukter til bord og køkken, der imponerer med fin kvalitet, stor holdbarhed og høj funktionalitet!

Japanske KINTO laver blandt andet lækre tekander i forskellige størrelser, smukke kaffekander i glas, dejlige tekopper med indbygget tefilter, skønne og funktionelle termokrus, stilrene koldbryg-karafler, kaffetragte i både porcelæn og plast, fantastiske bryggesæt og -holdere, fine blanke kedler i stål, søde og sjove kaffekrus samt alverdens andet super lækkert og anvendeligt udstyr til hjemmet.

Virksomheden KINTO

KINTO blev etableret som grossist af porcelæns- og keramikprodukter i Japan i 1972.  Igennem 1970’erne, 1980’erne og 1990’erne havde virksomheden stor succes i Japan med distribution og salg  af andre firmaers produkter. Da de japanske forbrugere i midten af 1990’erne begyndte at efterspørge nye og lækre produkter, der passede til en moderne livsstil og nutidige hjem, valgte KINTO selv at starte en produktion af sådanne. Siden da har KINTO haft en omfattende produktion af bordservice, køkkentøj og andet til boligen af meget høj kvalitet. I 2009 begyndte firmaet at eksportere til resten af verden, og i dag byder man firmaets lækre produkter velkommen i lang række lande verden over. I 2016 åbnede KINTO et europæisk datterselskab, der har sæde i Amsterdam i Holland.

KINTOs produkter hos NORU

KINTOs filosofi er, at firmaets produkter skal være elegante, have høj brugervenlighed og være unikke i designet, ligesom de skal tage sig godt ud og passe godt ind i en moderne livsstil og i nutidige boliger. Det er af stor vigtighed for virksomheden, at produkterne er både smukke, funktionelle og holdbare. 

KINTOs produktlinier omfatter både produkter med lækre, bløde kurver og produkter i mere elegant, enkelt og stilrent udtryk. NORU fører blandt andet følgende af KINTOs produkter:

 • Mugtail tekrus
  Herlige og fantastisk dekorative hvide tekrus i porcelæn i forskellige størrelser. Krusene har smukke motiver af forskellige dyr, og halerne på disse dyr fortsætter ud af koppens side og udgør det for hanke på krusene. Krusene gør sig i øvrigt også super godt som fyrfadsstager.
 • Kaffekander
  Virkelig skønne kaffekander i varmebestandigt glas i forskellige størrelser og med vidt forskellige udtryk. Kanderne er både perfekte til slowbrygning og som smukke serveringskander. De kan i øvrigt også med succes sættes på bordet som kønne blomstervaser!
 • Unimug tekopper
  Dejlige tekopper i forskellige størrelser og mange glade farver. De populære tekopper er lavet af varmebestandigt glas og plast og har indbygget tefilter.
 • Unitea One Touch tekander
  Stilrene og indbydende tekander i varmebestandigt glas med indbygget tefilter og tætsluttende låg - her er tale om virkelig smukke tekander, som fås i flere forskellige størrelser.
 • LOOP Tefiltre
  Utroligt flotte, stilrene og super funktionelle tefiltre med holder. Tefilterne er lette at anvende og fås i enten sort eller hvid. 
 • Capsule karafler
  Karafler til koldbrygning af både te og kaffe. Karaflerne er i varmebestandigt glas, har indbygget filter og har et meget lækkert og æstetisk udtryk.
 • Kaffetragte og -filtre 
  Kaffetragte og papirfiltre til slowbrygning og filterkaffe. De er i lækkert design og fås i forskellige størrelser. KINTO kaffetragtene fås i en super flot plastudgave samt i smuk porcelæn.
 • Travel Tumbler termokrus
  Termokrus, der holder temperaturen i mange timer. Krusene er yderst funktionelle og har en praktisk drikkeåbning, der gør, at man kan drikke fra alle sider. En klar fordel - f.eks. når man drikker kaffe, mens man kører bil.
 • Bryggeholdere
  Virkelig flotte og super anvendelige sæt til brygning af filterkaffe. Sættene fås i to forskellige udgaver. Den ene udgave omfatter kande og tragt i varmebestandigt glas, filter i messing og stand med træfod. Den anden udgave omfatter kande i varmebestandigt glas, tragt i porcelæn, kaffefiltre og en glasholder til det brugte kaffefilter. Flotte bryggeholdere, der både er super praktiske og tillige yderst dekorative.
 • Filterholdere
  Filterholdere i porcelæn til opbevaring af KINTO kaffefiltre til kaffetragten. Filterholderne er enkle og stilrene i designet og fås i to forskellige farver.
 • Bryggesæt 
  Bryggesæt i to forskellige størrelser til slowbrygning. Sættet består af en lækker kande i varmebestandigt glas, en anvendelig og stilren kaffetragt i plast, kaffefiltre og praktisk målebæger. Super anvendeligt sæt, som tillige er pænt at se på.
 • Pour Over kedler
  Kedler i stål med svanehals og låg. Yderst praktiske vandkedler med stor brugervenlighed og i forskellige meget indbydende udgaver.
 • Serveringsbakker
  Flotte serveringsbakker i enkelt og stilrent design og med en lille kant, så de er lette at tage op fra bordet og flytte rundt med. Bakkerne er lavet i krydsfinér med et lækkert naturligt udtryk. 

Tag selv et kig rundt i NORUs produkter fra KINTO længere nede på denne side - her vil du altid kunne finde lækkert udstyr - både til dig selv og som gaver til dem du holder af!