Tehætter

Tehætter - super praktiske og flotte

Ikke meget er så irriterende som at have lavet en stor kande dejlig varm te, som bare står og bliver kold alt for hurtigt! Det er der flere løsninger på - man kan f.eks. lave sin te i en mindre tekande, og så lave en ny kandefuld, når den første er drukket - eller man kan være smart og komme over problemet ved at anvende en tehætte over sin tekande! 

Hos NORU kan vi tilbyde dig skønne effektive tehætter, som ikke alene formår at holde din te varm i længere tid, men som samtidig pynter gevaldigt på te- og køkkenbordet! Vi har dem med vidt forskellige udtryk, i lækre stoffer og i virkelig pæne farver - der er simpelthen noget for enhver smag!

Har du brug for et nyt outfit til din tekande?

Ligesom når du skal vælge en ny festkjole eller nyt sommertøj giver det mening, at du - inden du vælger din nye tehætte - lige overvejer, hvad du egentlig har af ønsker til den. Skal den være stor eller lille? Er det vigtigt, at den pynter og passer sammen med dit service og er i lige din stil? Kan du bedst lide et helt klassisk design, eller vil du sætte pris på, at tehættens udtryk er lidt mere nyt, moderne og/eller eksklusivt? Er materialet vigtigt - vil du eksempelvis helst have, at den er lavet i økologisk og/eller certificeret bomuld? Skal den kunne vaskes? Og tørretumbles? Kan du bedre lide strik end faste stoffer? Vil du gerne have, at du kan supplere din nye tehætte med stofservietter, viskestykker og lignende i samme materiale eller samme farve? Er tehætten en gave?

Hvis du synes, at det måske er lige voldsomt nok at skulle gøre sig alle ovennævnte overvejelser, inden du vælger din nye tehætte, kan du i stedet lade dig inspirere af vores fulde sortiment af tehætter, som du kan se længere nede på denne side. Klik dig evt. ind på de enkelte tehætter for at få yderligere detaljer.

Et tip!

Husk, at en tehætte kan bruges til andet og mere end at holde en tekande varm! Eksempelvis kan du kan holde brødet til middagen lunt ved at sætte din tehætte over brødkurven! Og ligeledes kan du sætte tehætten over skålen med nykogte æg på morgenbordet, eller du kan simpelthen lægge tehætten på bordet og opbevare de lune kogte æg deri - så holder de sig lune i meget længere tid.

Giv en tehætte i gave

En tehætte er simpelthen så skøn en ting at have i sin husholdning, men i årevis har det været sådan, at det ikke var let i handlen at finde tehætter, som både fungerede efter hensigten, og som samtidig var så pæne, at man gerne ville sætte dem på bordet. Sådan er det ikke længere! Nu fås der tehætter i mange størrelser, kvaliteter, farver, stoffer - og med vidt forskellige udtryk. Derfor er der alle muligheder for at finde en virkelig lækker tehætte, som passer perfekt - også som en virkelig lækker gave. Og hos NORU kan du endda supplere gaven med f.eks. god teen flot tekande, en lækker dugskønne tekrus, lækre viskestykker, stofservietter og smukke servietringe og dejlige søde sager til teen. Tag et godt kig rundt i NORUs webshop - her finder du alt det, som du med succes kan supplere tehætte-gaven med!