Simple Goods

Pas på miljøet mens du gør rent med Simple Goods - bæredygtige rengøringsmidler fra dansk producent. Der er tænkt over hele processen fra emballage til påvirkningen af dig - og her kan du blive klogere på hvad Simple Goods er.

Viser 1-24 af 42 element(er)

Miljøvenlig rengøring og hygiejne med Simple Goods

Rengøring er nødvendigt i alle boliger gennem hele livet, men de produkter, der ofte bruges, er langt fra gode – hverken for dig eller miljøet.

Mange rengøringsmidler indeholder kemikalier, der både er skadelige for dig og dine lunger, hvis du indånder dem for ofte, men også skader miljøet i løbet af processen. Det kan godt være, det ikke er dig, der er synderen, når du bruger produktet, men ofte er der et svagt link ét eller andet sted i rengøringsmidlets livsproces.

Hvad er Simple Goods?

Hvis du vil tænke på både dig selv og miljøet, kan du derfor overveje at skifte til Simple Goods. Simple Goods er et mærke af rengøringsmidler, som er fremstillet af naturlige, milde og plantebaserede ingredienser, der er blevet tilsat probiotika samt æteriske olier, der er 100% naturlige og økologiske.

Det er firmaets hovedformål at gøre rent med kærlighed og ansvarlighed, og deres ønske er at sikre sig, at alle produkternes ingredienser kan genkendes af naturen selv, så de er 100% bionedbrydelige.
Dét forhindrer kemikalier i at skade naturen, for eksempel når det skylles ud i afløbet eller bliver trukket ud i jorden. Du kan gøre rent med god samvittighed, når du bruger produkter fra Simple Goods.

Derfor skal du vælge Simple Goods

Simple Goods producerer naturlige, bionedbrydelige produkter, som opbevares i genanvendeligt bioplast, er vegansk og ikke er testet på dyr. Hvis dét ikke er nok til at overtale dig, kan mulighederne måske.

Når du køber produkter fra Simple Goods, handler du fra et firma, der er fokuseret på miljøet, men også på din belejlighed. Det betyder blandt andet, at du kan bestille refills, og dermed ikke skal betale for dyr emballage. Når du har tømt dit rengøringsmiddel, kan du bare bestille noget nyt uden problemer.

Emballagen på alle produkter er lavet af genbrugsflasker og plantemateriale, hvilket giver et CO2 aftryk, der er omkring 70% lavere end brug af ny plastik. Duftene er alle skabt af æteriske olier, og de er aldrig syntetiske. På den måde er produkterne også fordelagtige for forskellige allergier.

Miljøvenlig hygiejne i hverdagen

Miljøvenlig hygiejne er ikke altid let, og det er ikke alle, der kan benytte sig af bæredygtige alternativer som menstruationskopper, CO2-neutrale råvarer eller lignende tiltag.

Men alle skal gøre rent, og det er her, Simple Goods kan hjælpe dig. For der kan være mange grunde til, at du ikke kan skifte til miljøvenlige alternativer på forskellige fronter.

Men du kan inddrage miljøbevidste produkter i din rengøringsrutine med meget få ændringer. Det er bedre for dig selv, miljøet og dem du bor med, og forskellen er minimal, hvis ikke bedre end før. Fra sæbe til rengøringsmiddel kan du skifte til noget, der er sundere for alle parter involveret, og som endda kommer i flot, æstetisk indpakning, du kan nyde i lang tid frem takket være refills.

Der er faktisk overhovedet ikke rigtig nogen grund til ikke at vælge Simple Goods.