Fade

Her finder du flotte og super anvendelige fade, som er perfekte til servering. Vi kan tilbyde dig lækre fade fra flere kendte mærker og i skønne farver og størrelser. Se hele vores udvalg lige her.

Viser 1-24 af 55 element(er)

Fade kommer man ikke udenom! Vi har allesammen brug for et udvalg af fade i vores køkken, så det er muligt at servere både julemiddag, lækre oste, fødselsdagslagkage, skønt knas, tapas, appetizere osv. Selvfølgelig kan man strengt taget godt klare sig med et større arsenal af flade middagstallerkener til servering, men det er godt nok ikke ret praktisk, og før eller siden vokser irritationen over at skulle dele lagkagen op i tre dele for at kunne servere den - eller at julemiddagen skal serveres på mere end 15 tallerkener... Så altså: Fade skal der til! Og det er endda så heldigt, at vi her hos NORU har nogle af de fedeste af slagsen!

Udvalget af lækre fade hos NORU

At forsyne dit køkken med det nødvendige antal fade kan være lidt af en kunst. Det kommer jo i høj grad an på dels dine personlige præferencer, dit øvrige serveringsudstyr og spisestel, og ikke mindst på hvad du hyppigst kommer til at skulle bruge fadene til. Men tænker du dig godt om inden, og får du besluttet, hvilke størrelser du har brug for, og hvad du nok mest kommer til at bruge fadene til, skal det nok lykkes at sammensætte det perfekte udvalg af dejlige og praktiske fade.

Dette tilbyder vi

Her i shoppen finder du lækre fade af vidt forskellige materialer, i mange forskellige størrelser og med meget forskellige udtryk. Du finder hypermoderne skiferplader, som er intet mindre end perfekte til tallerkenservering, tapas, oste og appetizers, små forretter og lækre små desserter etc. Ligeledes finder du de sindssygt populære keramikfade med skønne nordiske udtryk fra Broste Copenhagen, herlige lagkagefade, fantastiske tærtefade i forskellige størrelser, skønne ovnfaste fade med og uden låg og mange andre lækre fade, som er perfekte, når der skal serveres lækkerier for gæster og familie. Der er fade for enhver smag, enhver alderklasse og for både de, der har brug for noget helt neutralt, som matcher det meste, og for de, som gerne vil have noget helt særligt at servere på, som man lægger mærke til.

Skal du give et fad I gave?

Det kan være svært at give fade i gave - især hvis man ikke rigtig kender gavemodtagerens personlige smag, hans eller hendes spisestel, yndlingsfarver etc. Det er dog slet ikke umuligt, og her kommer et par bud på lækre fadgaver, som er yderst populære:

Til den unge (og ældre) med stor æstetisk sans og som elsker det, der skiller sig en smule ud

Vælg fade, der er "nye" i designet. Det må gerne være meget nutidigt og måske også gerne en lille smule anderledes. Skiferplader er geniale, og de er i øvrigt også virkelig populære hos de lidt ældre, der går særligt meget op i kokkerering og servering. Også enkle og lækre fade, der er forholdsvis neutrale i farverne, men til gengæld er i lækre materialer og med en finish, som er af høj kvalitet, vil falde i de fleste æstetikeres smag.

Til ham eller hende, der går op i hygge og elsker naturlige materialer

Overvej om ikke glaserede stentøjsfade vil være en god idé. De fås i mange farver, størrelser og udformninger, og der er noget utrolig rart og afslappet over dem. Kender du i forvejen gavemodtagerens spisestel, er det let at vælge glaserede stentøjsfade, der passer fint i farven dertil. Ellers vælg gerne lækre fade i lidt mere neurale farver, så de ikke "clasher" med spisestellet eller det øvrige serveringsstel.

Til praktikeren, der gerne både vil lave og servere maden i samme fad (og ikke gider at vaske mere op end højst nødvendigt)

Skal det være en gave, der gør det virkelig let både at lave og servere maden, så vælg ovnfaste fade, der er så smukke, at de kan sættes direkte på bordet, når ovnretten er tilberedt. Det kan, f.eks. til den unge, der lige er flyttet hjemmefra, være et par smukke tærtefade i forskellige størrelser. Eller det kan måske være et godt ovnfast fad med en høj kant og i den helt rette størrelse til ham eller hende, der elsker hjemmelavet lasagne eller lignende.

Til ham eller hende, der elsker at bage

Overvej et af vores virkelig smukke kagefade på fod. Gavemodtageren, der elsker at kreere skønne kager, har helt sikkert allerede mindst et par kagefade i forvejen, men har man kagebagning som særlig hobby, kan man aldrig få kagefade nok! Og kagefade på fod præsenterer hjemmebaget på meget smuk vis.

Derudover kan du også overveje, om ikke gavemodtageren vil blive rigtig glad for smukke skiferfade i portionsstørrelser. Der er nemlig noget med, at smukke kager tager sig fantastisk ud, når de portionsanrettes på skiferplader. Det er meget moderne - og det er meget meget flot!

Som du kan se her på siden, har vi masser af lækre fade til snart sagt enhver anledning, ethvert køkken og enhver personlighed. Hvis du tænker godt over, hvad fadene skal bruges til og skal passe sammen med, går du ikke galt i byen, når du vælger nye lækre og praktiske fade. God jagt!