Havelamper

En havelampe kan gøre en enorm forskel på din terrasse eller altan. Skab en hyggelig stemning, når du sidder ude selv eller med selskab, og tænd lys i natten, som det passer dig. Men en havelampe er ikke bare en havelampe, for når de ikke er tændt, så fungerer de som dekorationer, som du også skal nyde at se på.
Find et udvalg af havelamper på den her side, så du kan blive inspireret og få idéer til, hvilken stil du vil gå efter.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Skab en god udendørsstemning

Flotte havelamper er alfa og omega, når det kommer til en god udendørsstemning. De fleste lamper har et mildt, men tilstrækkeligt lys, som lader dig se dine omgivelser eller dit selskab, men ikke bliver blændende eller hårdt for øjnene.

Havelamper kan være alt fra lys i lanterner uden for din hoveddør til flettede kurve eller lyskæder, som spreder en hyggelig belysning i din have. Hvad end de skal bære myggelys, kunstige lamper eller gløde med deres egen pære, skal du finde en stil, der glæder dig både om dagen og om natten.

Du kan vælge elektriske lys eller benytte dig af stearin, og begge dele kan sættes ned i flotte holdere, så du skaber noget helt unikt. Slip din kreativitet løs og find ud af, hvad er bedst egnet til dig.

Find havelamper i din stil

Det er altid flottest at finde havelamper, som passer til din stil og æstetik, især hvis du vil skabe et gennemført udtryk i din have, på terrassen eller din altan. Du kan finde lamper, der matcher dine havemøbler, eller nogle med et design, du generelt godt kan lide, for at få det hele til at virke som et bevidst valg med fokus på selve udtrykket.

Der er mange måder at matche forskellige genstande på, og ikke alt behøver at have en rød tråd. Du kan have et gennemgående farvetema eller gå efter en særlig designstil, eller du kan vælge fra hjertet og skabe noget boheme, som spiller sammen i det større billede.
Hvis du kan lide en bestemt størrelse stearinlys eller har kunstige udgaver allerede, bør du fokusere mere på størrelsen af de lanterner, du leder efter.

Unikke og miljøvenlige lamper

Der findes mange unikke havelamper, som ikke bruger stearin, og som lader dig leve mere miljøvenligt. Havelamper solcelle er en mulighed, nogle mennesker benytter. Batteriet bliver ladet op i løbet af dagen, så du sagtens kan bruge lampen om aftenen, når det er blevet mørkt.

Solceller er et rigtig godt alternativ til stearinlys eller batteridrevne imitationer, da begge dele godt kan blive dyrt i længden. Du kan også vælge lyskæder med stik, hvis du har et strømstik på terrassen eller mulighed for at trække en forlængerledning ud.

Du kan skabe en helt særlig atmosfære med det lys, du vælger, og hvis du vælger klogt, skal du ikke bekymre dig om at forny det i meget lang tid. Find ud af, hvad passer dig bedst ved at se vores udvalg igennem og få øjnene op for de forskellige muligheder.