by NORD

Forkæl dig selv med lækre tekstiler fra byNORD - en luksus der sikrer dig en fantastisk nattesøvn og kan understrege den stemning du gerne vil have i dit soveværelse. Vi er vilde med sengetøjetfra byNORD og her kan du gå på opdagelse i deres lækre sortiment.

Viser 1-24 af 160 element(er)

Luksus i hjemmet: by NORD

Der er en helt bestemt stil, der er blevet kendetegnet for Skandinavien og Norden. Det er en rustik, minimalistisk designart, der kan ses fra bygninger til dekorative genstande.

by NORD er ét af de firmaer, der læner sig kraftigt ind i den moderne, skandinaviske stil. Men det er ikke kun design for minimalister! Hvis du er interesseret i kvalitet og nordisk design, der kan implementeres i ethvert hjem, er du havnet det rettet sted; her kan du nemlig finde ud af, hvorfor du skal vælge produkter fra byNORD.

Visuel ro og fred

byNORD producerer først og fremmest forskellige tekstil-relaterede produkter, særligt sengetøj og tæpper. Det er noget, vi alle bruger, men også noget, der kan være en hovedpine at finde ud af.

De forskellige design fra det her brand er dog lavet med simple, rene linjer og jordnære, afdæmpede farver, så du kan opnå det, der også kaldes visuel ro. Visuel ro betyder, at det er afslappende og ubesværet at se på noget.

Farverne og de simple designs i de forskellige produkter gør, at du kan få mere fred i hovedet, og derfor bedre kan slappe af, når du er i lokalet med dem. Det giver dig også rig mulighed for at skabe et lærred med mulighed for indretning, hvis du er mere maksimalistisk anlagt.

Det er nemmere at kombinere mønstre og farver, når du har en base – bl.a. i form af simpel, nydeligt sengetøj, du kan bygge dig op fra.

Omfavn det rustikke Skandinavien

Mange designs fra byNORD har et særligt rustikt udtryk. Det er simpelt og ser naturligt ud, og det gør det let at kombinere med trendy, rustikke designvalg.

Det er for eksempel utrolig flot at blande sengetøj fra firmaet med elementer af hør, men du kan også holde den minimalistiske stil og omgive det med planter eller træ- og stenelementer. Du kan i meget større grad omfavne de rustikke kvaliteter, Skandinavien er blevet kendt for, når du tager byNORD ind i hjemmet.

Hvis du vil have noget asymmetrisk, kan du også vælge at blande sengetøj og tæpper fra firmaet med andre produkter, der er travlere. Sådan undgår du sammenstød i design, og du får et flot og fuldendt udtryk i din bolig.

Kvalitet betaler sig

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at byNORD er et attraktivt og eksklusivt mærke, og dét kommer ofte til en pris. Men her er der tale om et luksusprodukt, som er lavet af materialer af høj kvalitet og med design i tankerne. Du får et produkt hjem, der er blevet kælet for hele vejen igennem.

Samtidig kan kvalitet betale sig i flere henseender. Designvarer holder gerne længere og er lavet af materialer, der er sundere for dig og din krop, og du kan være sikker på, at du ikke skal døje med løse tråde eller affarvninger – hvis du passer ordentligt på tekstilerne, selvfølgelig.

Husk altid at læse vaskeanvisningerne på designtekstiler, så du kan tage dig godt af dem. Så holder de meget længere og kan forblive lige pæne.