Økologisk te

Økologisk te - kvalitet uden kemi

Her finder du rigtig skøn økologisk te i allerhøjeste kvalitet! Når du køber økologisk te, har du sikkerhed for, at den er produceret uden kemi og på en måde, hvor der tages særlige hensyn til miljøet. Med økologisk te undgår du altså ikke blot indtagelse af kunstige sprøjtemidler, smagsstoffer og konserveringsmidler, men du medvirker også til mindre forurening af miljøet i lokalområdet, hvor teen produceres. Det giver mening!

Viser 1-24 af 163 element(er)

Vi har gjort det let for dig at finde en god yndlingste, hvor økologi, bæredygtighed og smagsoplevelse vægtes virkelig højt. I NORUs sortiment af økologiske teer får du en bred vifte af virkelig lækre smagsvarianter med grøn te, sort te, hvid te og med rooibos.

Hvorfor økologisk te?

Danskerne vælger i højere og højere grad at købe økologiske varer, og det er ikke en tilfældighed, at flere og flere rækker ud efter de økologiske jordbær og vælger økologisk vin, økologisk fisk og sågar økologisk shampoo og tekstiler. Det er der gode grunde til, for hvorfor dog indtage og omgive sig med produkter, der er sprøjtet til i kemi, når man kan få lige så gode produkter, der er produceret med meget større hensyn til både miljø, dyr og mennesker? Har du det på samme måde, så skal også din yndlingste naturligvis findes blandt de økologiske varianter - og hos NORU fører vi endda en del ret fantastiske teer af slagsen.

Ikke alene er teer, der er fremstillet uden kemi, bedre for naturen og for både mennesker og dyr, men generelt har de også en langt bedre smag og højere kvalitet end ikke-økologisk te. Og så fås de økologiske teer i dag endda til ret fornuftige priser.

Vi kan faktisk ikke komme på et eneste argument for ikke at vælge økologisk te!

De økologiske teer hos NORU

Hos NORU gør vi vores absolut allerbedste for altid at vælge gode leverandører, der har produkter til dig, som foretrækker dem økologiske og fri for kunstgødning, kunstige sprøjtemidler, kunstige aromastoffer og konserveringsmidler. Mange af dem er desuden - så vidt muligt - produceret efter bæredygtige principper, og nogle af dem er endda Fairtrade-mærkede. Blandt andet har vi fantastiske økologiske teer fra Chaplon Tea, NORU, Clipper, Pukka, NUTE, Min Yndlings Te og KISSA.

De ovenstående brands - og ikke mindst produkterne derfra - har vi nøje udvalgt, så du hos NORU altid kan finde virkelig skønne teer, som er af høj kvalitet, og som samtidig kun belaster din samvittighed i positiv retning. Se alle de økologiske teer længere nede her på siden.

De fire mest populære økologiske teer hos NORU

 1. Chaplon - Fuldmåne te
  En gylden, helt fantastisk og sødlig grøn te med smag af lakrids og citron, der giver den skønneste lange eftersmag. Teen indeholder grøn te, lakridsrod, citrongræs, katost og morgenfru - altsammen helt økologisk.

 1. Min Yndlings Te - Grå Blanding
  En nærmest perfekt blanding af kinesisk grøn te, lakridsrod, pebermynte og citrongræs, som endda er blevet præmieret med en Great Taste Award. En vidunderlig te af meget høj kvalitet - og altså 100% økologisk.

 1. NUTE - Herbal Chai
  NUTEs urte chai er fabelagtigt krydret masser af økologiske varme krydderier, og udover at den er helt fri for kemi er den tillige koffeinfri, hvorfor den også kan drikkes lige inden sengetid. Chai teen er spækket med herlig kanel, kardemomme, ingefær, lakridsrod, nellike, stjerneanis og sort og rosa peber. 

 1. Clipper - Lemon Green Tea
  Virkelig skøn grøn te med citrusskal, som ikke alene er økologisk men også Fairtrademærket. Teen er lys og syrlig på den helt rigtige og forfriskende måde.