Puder

Der er intet så skønt som nogle gode puder til sofaen, på altanen eller på sengen. Det ser både flot ud - og kan være dejligt at putte med.

Viser 1-24 af 28 element(er)

Sådan kan du gøre dit hjem hyggeligere med puder

Hvis du går og synes, dit hjem mangler lige dét ekstra, for at det bliver rigtig hyggeligt og indbydende, men ikke kan finde ud af, hvad det er - så er du havnet det rigtige sted. Her får du 3 tips til, hvordan du kan gøre dit hjem hyggeligere på simple og billige måder. Og ja, puder spiller en stor rolle!

Blød hjemmet op

Puder er en god måde at få dit hjem til at se varmere og mere behageligt ud. Det er et blødt element, både visuelt og fysisk, uanset om der er tale om puder til sofa eller puder til sengen.

Du har uden tvivl set mange forskellige designforslag i boligforretninger. Find nogle flotte puder, der passer til din indretningsstil, hos Noru.dk, så du uden problemer kan få dem ind eller skifte dem ud, når du ønsker det.

I sengen er det også en flot måde at få den til at se mere behagelig og indbydende ud. Store puder er flotte at have liggende ved hovedenden, når sengen er redt. Det giver en illusion af sammenhæng, som om sengen i sig selv er en dekoration, uden at det ødelægger dens funktion.

Personlighed kommer man langt med

Få personlighed - dit væsen og din historie - ind i din bolig ganske nemt. Du kan gøre det med forskellige pynte puder og puder med unikke print, som viser din karakter og personlighed. Du kan også købe flotte puder fra Noru.dk og sammensætte dem med tæpper, der matcher i farven, for at skabe et indbydende udtryk.

Din bolig er en forlængelse af dig selv, og derfor er det kun naturligt, at din historie kan ses i detaljerne. Nostalgi kan sagtens findes i det nye, bl.a. med rustikke og unikke puder.

Når du kan se rundt i dit hjem og føle, at du kigger på dig selv, har du gjort noget rigtigt. Det er slet ikke så svært, som det måske lyder, og alt, du skal gøre, er at tænke lidt ud af boksen. Find ud af, hvad dine styrker er og brug dem til at dekorere og vise forskellige dele af din bolig frem.

Tilføj unikke og rustikke elementer

Unikke og rustikke elementer som puder med form er en god måde at gøre hjemmet sjovere og mere levende.

Du kan få organisk materiale ind i form af puder af hør og lignende og finde puder formet som blade for et sjovt og finurligt strejf!

Puder kan ikke kun gavne mennesker, men også dyr. Hvis du har kæledyr, kan en stor, god, blød pude være en god måde at give din firbenede følgesvend en plads i ethvert rum i din bolig, uden at du skal investere i kurve eller senge.

En pude er nøglen til det varme hjem – ikke kun for dig, men for dine gæster og de dyr, du deler din hverdag med. Blød boligen op og køb puder fra Noru.dk, som spreder glæde og hygge i din hverdag.