Clipper

Clipper - kvalitet, økologi og bæredygtighed

Velkommen til Clippers fantastiske verden af velsmagende te og kaffe i skøn og dekorativ emballage! Clipper er mestre i at sammensætte spændende teer, men kender du også Clippers kaffe? Hvis ikke, vil vi klart anbefale dig at prøve både instant kafferne og Clippers skønne malede kaffer - også her er der noget for enhver smag. Og til sidst - men absolut og slet ikke mindst: Hvis du ikke har prøvet den i forvejen, så bør du unde dig selv at prøve Clippers fuldstændig fantastisk lækre Luksus Fairtrade Kakaopulver, der alene består af skøn kakao og rørsukker!

Viser 1-24 af 25 element(er)

Fra Clipper får du økologiske og Fairtrade-mærkede produkter - der findes faktisk ikke en eneste kunstig ingrediens i Clippers kaffe, te og kakao! Så hvad enten du er til grøn te, sort te, hvid te, instant kaffe, kakao eller lækre frugt- og urte-infusioner, så finder du masser af økologiske og Fairtrade-mærkede varianter her. Og så har vi også koffeinfri produkter fra Clipper! Prøv f.eks. den fantastiske Organic Nighty Night Infusion og  Decaf Latin American Instant Coffee - eller tjek selv de mange andre spændende varianter. 

Virksomheden Clipper

Clipper blev startet helt tilbage i 1984 af det te-glade ægtepar Mike og Lorraine Brehme. Sortimentet bestod på det tidspunkt alene af to slags Assam te, som dog var af allerfineste kvalitet. Te af netop så høj kvalitet mødte man sjældent i England på det tidspunkt, og det er formodentlig årsagen til, at firmaet hurtigt blev en stor succes.

Visionen

Hos Clipper er man 100% fokuseret på, at alle virksomhedens produkter ikke bare skal være naturlige, delikate, yderst smagsrige og af højeste kvalitet, men også skal produceres på fair vis - bl.a. så man belaster naturen og det omgivende samfund absolut mindst muligt.

I Clipper tror man på, at fuld opmærksomhed på alle de små ting i sidste ende gør, at man kan gøre en stor forskel!

Smag

Clipper har vundet utallige internationale priser for sine helt unikke produkter, som er af meget høj kvalitet. Man arbejder utrætteligt på altid at sammensætte helt unikke smags-emner på måder, som giver et ofte helt fantastisk resultat. Og så er der altså noget om, at alting bare smager bedre, hvis det er lavet af ordentligt producerede råvarer - og det er Clippers produkter!

Naturlige produkter

Ingen af Clippers produkter indeholder noget som helst, der er kunstigt fremstillet - og virksomheden lover, at det heller aldrig kommer til at ske! Selv teposerne er lavet af plastik- og GMO-frit materiale.

I Clipper har man forpligtet sig til at økologi-certificere alle nye produkter, og man søger aktivt at “afskrække” producenterne fra at anvende kemikalier af enhver art i dyrkningen af te, kaffe- og kakaobønner. Holdningen er, at man derved får langt bedre produkter, som også samtidig er mindre belastende for miljøet.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en “stor” ting hos Clipper. Man søger på enhver måde at støtte op om bæredygtighed hos producenterne, og man gør meget for, at principperne om bæredygtighed implementeres alle steder i virksomheden og i produktionen.

Fairtrade, fairness og etik

Allerede i 1994 blev Clipper det første britiske Fairtrade-mærkede firma. Faktisk deltog virksomheden også i selve udformningen af de grundlæggende Fairtrade-standarder, og i dag er Clipper verdens største indkøber af eksempelvis Fairtrade-produceret te.

Fairtrade-konceptet handler om at sikre ikke bare miljøet, men også eksempelvis arbejderes rettigheder og om sikkerhed for, at bønderne/producenterne får en rimelig betaling for deres varer. Når man som Clipper er Fairtrade-mærket, køber man sine varer og råvarer på vilkår, som blandt andet betyder, at man betaler en minimumspris for varerne, men også i mange tilfælde betaler et tillæg eller et ekstra beløb, som i dette tilfælde kaffe-, te- og kakaobønderne kan investere i projekter, der hjælper med at hæve standarden på f.eks. uddannelse, sundhed, boligstandarder etc. Dermed får bønderne mulighed for at forbedre vilkårene for sig selv og deres medarbejdere, og får desuden overskud til også at producere efter metoder, der sikrer det omgivende miljø og lokalsamfundet. Fairtrade handler altså om miljøsikring, bekæmpelse af fattigdom, sikring af uddannelse, udvikling og sundhed - for mennesker og for naturen. Det er svært - for ikke at sige næsten umuligt - at argumentere imod...

Hos Clipper anbefaler man, at man som forbruger generelt søger altid at handle Fairtrade-producerede varer, i det omfang det nu er muligt. Ja, de er ofte lidt dyrere, men varerne er oftest også af langt bedre kvalitet, og med hvert enkelt køb investerer man samtidig i fremtiden i bredeste forstand.

Clipper er i dag det eneste firma i Storbritannien, som tilbyder et fuldt sortiment - mere end 150 forskellige produkter - der er Fairtrade-mærket og økologisk!

Der sættes pris på smagen

Clipper har det bedste ry, når det kommer til fair og miljørigtig produktion af te, kaffe og kakao med helt fantastisk smag! Virksomheden har i øvrigt vundet utallige prestigefulde priser netop for smagen i deres produkter - heriblandt har de modtaget en Great Taste Award i 2017, en Great Taste Award i 2015, en Great Taste Gold i 2012 og en Great Taste Gold i 2011.

Se alle vores skønne Clipper-produkter nedenfor.