Sirup

Viser 1-24 af 26 element(er)

Sirup - delikat luksus til din kaffe, te og meget andet

Holder du som så mange andre af et ekstra delikat pift af aroma og sødme i din te eller kaffe - eller måske i din is, i din kage eller i din cocktail? Så kast et blik på NORUs helt fantastiske sirupper fra Cherry Rocher, Ruds Køkken, Hybengaarden, Puk's Delikatesser og Lie Gourmet. Med disse vidunderlige kaffe- og frugtsirupper får du flydende koncentreret aroma og sødme af høj kvalitet - og hos NORU fører vi forskellige varianter, så der er noget for enhver smag!

Sirup

Sirup er i sin grundform en sejtflydende og koncentreret sukkeropløsning, som kan anvendes i varme og kolde drikke, i madlavning - og måske især i dessertkøkkenet.

Klassisk og traditionel mørk og lys sirup er egentlig et biprodukt ved fremstillingen af raffineret hvidt sukker af sukkerrør og sukkerroer. Man fremstiller dog også både i ind- og udland sirup af saft fra andre planter og træer - blandt andet af majs, løn, ahorn og birk. Man bruger i øvrigt også betegnelsen “sirup” om flydende bær- og  frugtkoncentrat med højt sukkerindhold, som først og fremmest anvendes til læskedrikke.

Anvendelse

Der er næsten uanede anvendelsesmuligheder for kaffe- og frugtsirup - både i varme og kolde drikke og i madlavning. Prøv f.eks. lidt lækker frugtsirup på din morgengrød - eller som en populær og super god erstatning for smørklatten på risengrøden, som mange ikke er så begejstrede for. Eller brug sirup på både amerikanske pandekager og franske crepes sammen med f.eks. en håndfuld hakkede nødder eller hakket chokolade og lidt friske bær. Du kan også pifte din isanretning op med lidt lækker sirup og hakkede brændte mandler eller hård nougat, og du kan med succes erstatte noget af sukkeret i brød og kager med sirup, som tilfører mere aroma end rørsukker og klassisk hvidt sukker. Prøv også at pifte din hjemmelavede chokolademousse op med kaffesirup eller erstat en del af sukkeret i din hjemmelavede iscreme med enten frugt- eller kaffesirup.

Der er nærmest uendelige muligheder for at anvende lækre sirupper i fremstillingen og tilberedningen af bagværk, desserter og varme og kolde drikke!

NORUs sirupper

Kaffesirup

Blandt NORUs herlige kaffesirupper finder du yderst delikate varianter, der blandt andet omfatter kaffesirup med skøn chokolade, hasselnød, irish cream, karamel, lakrids, vanilje og Amaretto (mandel) - der er stort set en variant til enhver smag! Og husk, at kaffesirupperne kan anvendes til meget andet end kaffe...

Frugtsirup

NORUs skønne frugtsirupper omfatter herlige varianter med smag af blandt andet hyben, rabarber, mango og jordbær. Disse kan anvendes til te og alverdens desserter, og derudover kan vi også tilbyde nogle fantastiske sirupper, som er skabt til skønne cocktails  - f.eks. Lie Gourmets Spritz og Mojito sirupper. Prøv dem!

Vil du anvende NORUs lækre sirupper i skønne kolde cocktails eller varme drikke, finder du i vores varesortiment også et udvalg af god spiritus og likør. Og vil du kombinere sirup med eksempelvis chokolade i desserter eller kager, finder du også meget lækker chokolade i vores sortiment. Se i øvrigt også vores flotte udvalg af indbydende kaffe- og tekopper, -krus og -glas. De er perfekte at give i gave sammen med en lækker flaske sirup og gode kaffebønner.