Specialiteter

Elsker du også at gøre noget ekstra ud af måltiderne, så de bliver super lækre og med mest mulig delikat smag? Så er du kommet til rette sted, for her på siden finder du masser af skønne olier, eddiker, saucer, krydderier og dressinger, som kan kaste aromatisk tryllestøv over dine retter. Se dem allesammen nedenfor - der finder du noget for enhver smag!

Find de skønneste krydderier fra danske brands
Lækre saucer og dressinger fra skønne brands
Her finder du hele vores udvalg af lækre pestoer
Lækkert udvalg af olie og eddike hos NORU

Populære brands

Lækre saucer fra engelske Stokes

Her finder du alt fra den varme chili ketchup og den populære tartare sauce til den smagfulde garlic mayonnaise

Skal kæresten forkæles med den skønneste middag? Eller vil du peppe hverdagsretterne op derhjemme? Så har du brug for at have de lækreste specialiteter til rådighed! De kan tilføre ekstra smag til snacks, salater, tapas, forretter og hovedretter!

Hos NORU kan du gå på opdagelse blandt de mest delikate og indbydende specialiteter, der egner sig fortrinligt til både frokost, middag og mellemmåltider.

Vælg tilbehør, der passer til dine smagsløg

Den store fordel ved at handle hos os er blandt andet vores store udvalg af varer. Vi er hele tiden på udkig efter nye produkter, som kan komme både dig, veninderne, kæresten og familien til gode.

Du vælger selv, om du vil lade dig frit inspirere ved at undersøge hele vores sortiment, eller om du kan bruge vores kategoriopdeling, når du ved, at det eksempelvis er pesto, krydderier eller sunde olier, der skal købes.

Vores specialiteter inddelt i følgende kategorier:

  • Krydderier
  • Saucer & dressinger
  • Pesto
  • Olie og eddike

Du behøver ikke have flair for gastronomi og indblik i særlige madtraditioner fra andre lande for at få masser af glæde, smag og næring fra specialiteterne. Du kan f.eks. give en skøn frokostsalat helt nye og interessante smagsnoter ved at blande en dressing af en særligt lækker olie og en god eddike i den. Og du kan let gøre aftensmaden til en helt ny oplevelse ved at servere nyt smagsrigt tilbehør dertil.

Køb tilbehør af fineste kvalitet til salater, tapas og skønne middage

Både saucer, olier og pestoer er uundværlige, når du serverer tapas, eller når du lader en sprød og frisk salat være hovedmåltid. Du får masser af kvalitet, når du køber specialiteter hos NORU. Vi udvælger kun de bedste produkter til vores sortiment. Vi sikrer os blandt andet, at olierne er fremstillet ved maksimum 50 grader, så vitaminer og antioxidanter bevares optimalt.

Når det kommer til tilbehør og specialprodukter, hænger kvalitet sammen med sundhed og smag. Det gælder i særdeleshed i forhold til madlavningsolie. Du får meget mere smag ved at vælge dressinger, olier og eddiker, der er lavet med naturlige ingredienser, og som er blevet produceret på korrekt vis.

Servér lækker dip for vennerne og familien

Vil du glæde familien eller overraske børnene, kan du servere pesto, humus eller lækker peanutbutter som tilbehør til måltider eller snacks. Det bliver ikke nemmere, end når du serverer tilbehøret i de små glas, som de kommer i.

Det kan være både krævende og kompliceret selv at fremstille humus og lave en god og afbalanceret pesto. Det er ikke kun til tapas eller sprøde salater, at dip finder anvendelse. Til retter som lasagne, burgere, kylling og tærter kan en god dip være det perfekte tilbehør - og måske ender det endda med, at det bliver en tradition i familien, at retterne serveres med lækre små specialiteter, som højner den samlede smagsoplevelse.

Pift hverdagsmaden op med de bedste krydderiblandinger

Når der skal ekstra god smag i retter med eksempelvis kød eller fisk, gælder det om at vælge de bedste krydderier. Hos NORU kan du vælge blandt mange forskellige krydderier og krydderiblandinger, der blandt andet kan have chili, rødløg, havsalt, hvidløg og/eller urter som hovedbestanddel.

Den store fordel ved at købe krydderier hos os er, at kvaliteten er i top. Dermed vil du kunne få glæde af krydderierne i lang tid, for jo højere kvalitet krydderierne har, jo mere drøje er de også i brug. Det betyder, at du skal bruge langt mindre krydderi til krydring af maden, end du nok er vant til, når du tilbereder lækre måltider med masser af smag.

Velbekomme!