Cha Cult

Er man glad for god hjemmebrygget te, så skal udstyret bare være i orden - og det er det med te-udstyr fra det ikoniske tyske Cha Cult, der producerer alt, hvad der skal til for at lave, opbevare og servere god te!

Viser 1-11 af 11 element(er)

Skønt tilbehør til brygning af te

Cha Cults velkendte te-udstyr sælges først og fremmest i specialbutikker, og her er altså tale om godt og funktionelt tilbehør til brygning og servering af god te! Især er tesier og -filtre af ordentlig kvalitet nærmest synonymt med firmanavnet Cha Cult - og nu kan du så altså også finde det gode te-tilbehør hos NORU. Vi kan tilbyde et varieret og håndplukket udvalg af de forskellige flotte og ikke mindst funktionelle tesier, tetænger, teæg, tefiltre osv. - alle i Cha Cults gode kvalitet og til meget rimelige priser.

Smarte tebreve etc.

Cha Cult laver så mange smarte teæg og tefiltre i forskellige størrelser og udformninger, at det er svært at beskrive dem alle her. Fremhæves skal dog to produkter, som adskiller sig lidt fra de øvrige: Cha Cults fantastiske Personal Tea Bags - tebreve, som du selv kan fylde med lige præcis de forskellige teer, du ønsker - og Cha Cults gode tetermometer.

  • Personal Tea Bags
    Disse tomme tebreve er en super smart løsning til dig, der gerne vil tage forskellige af dine egne teer med dig - f.eks. når du skal på hotelophold, på arbejde, på besøg eller på ferie. Disse te-breve kan fyldes på forhånd med lige netop den eller de teer, som du og eksempelvis dine forskellige familiemedlemmer allerbedst kan lide, og de fylder nærmest ingenting i kufferten eller håndtasken. Super smart - simpelthen! Og i pakken får du hele 64 gode tebreve, som kan fyldes med fantastisk te, efterhånden som du får brug for dem.

  • Teewasser-Thermometer
    Når man brygger te efter alle kunstens regler, er et te-termometer et absolut must! Dette fordi forskellige tetyper frigiver smag ved forskellige vandtemperaturer. Med et te-termometer i baghånden kan du sikre, at det kogte vand har lige præcis den temperatur, som dine teblade skal bruge, før du begynder selve brygningen, og dermed får du de absolut allerbedste smagsoplevelser ud af dine forskellige sorte, grønne, hvide teer.

    Dette lille handy te-termometer kommer i en beskyttende trææske, og det har en fantastisk god størrelse - det passer lige i frakkelommen eller håndtasken, så du med lethed kan tage det med dig. Det må kaldes enhver te-bryggers bedste ven, og så kan det naturligvis også anvendes til andre formål end lige tebrygning. Eksempelvis kan det i en snæver vending også sagtens anvendes til temperering af chokolade, når der skal laves konfekt etc. 

Anvendelsesmuligheder

Cha Cults mange skønne teæg og -sier bruges på helt normal vis, når der skal brygges en kop - eller en kande - te. Men der er ingen regel, der siger, at man ikke også må bruge dem til alverdens andre formål. Eksempelvis kan et te-æg med succes anvendes til lidt grovere krydderier, som man gerne vil tilføre sin gryderet eller suppe smag fra, men som ikke er rare at få i munden, hvis de strøs direkte i retten. Te-sier kan eksempelvis anvendes til at “duste” gode kager og desserter med flormelis eller kakao. I det hele taget sætter kun fantasien grænser for, hvad de gode tesier og -æg fra Cha Cult kan bruges til - de er i hvert fald ret praktiske og super gode at have i køkkenskuffen til alverdens formål. Også selvom det måske slet ikke har noget med tebrygning at gøre.

Gaver

Når du skal give en lækker te-gave, så husk at lægge en god tesi fra Cha Cult med i gavekurven eller -posen. Det er simpelthen så lækkert, når man modtager en helt særligt god te i gave, at der også følger lidt lækkert udstyr til brygning eller servering med - og her passer de forskellige produkter fra Cha Cult intet mindre end perfekt ind. Se selv vores gode udvalg af tesier m.m. fra Cha Cult herunder - og klik dig gerne ind på de enkelte produkter for at få yderligere information.