Wally and Whiz

NORU forhandler de lækreste og mest delikate gourmet-vingummier i tern. De er af allerhøjste kvalitet og smager ganske enkelt helt fantastisk!!!

De super delikate vingummier fremstilles af det danske firma WALLY AND WHIZ og er baseret på råvarer af meget høj kvalitet, ligesom de er 100% fri for gluten, alkohol, laktose, kunstige farve- og smagsstoffer og animalsk tilsætning af enhver art! 

Er du glad for lækker vingummi, men har ikke tidligere smagt den delikate WALLY AND WHIZ vingummi, skulle du tage og prøve dem - vi tør næsten love, at du ikke bliver skuffet!

Viser 1-24 af 33 element(er)

Vingummi

Er vingummi også dit favoritslik? I givet fald deler du dette med masser af børn og voksne, der har dét til fælles, at vingummi er det allerførste, der ryger i indkøbskurven, når der skal købes ind til fredagsslik, til den gode film lørdag aften eller til ren forkælelse i hverdagen!

Vingummi er og bliver stærkt populært hos mange, der har en sød tand. Nogle foretrækker de - især hos mange børn - evigt populære milde små vingummibamser. Andre vil hellere have den mere syrlige og noget hårdere engelske vingummi. Atter andre igen vil allerhelst have en lidt mere delikat udgave af vingummi, som også kan serveres som lidt ekstra lækker forkælelse til gæster, gives som en perfekt værtindegave eller simpelthen blot indtages til aftenkaffen som ekstra indbydende sødt. De fleste mennesker vil nok finde vingummierne fra WALLY & WHIZ ret lækre - og mange vil helt sikkert finde dem direkte uimodståelige!

 

Firmaet Wally & Whiz

WALLY & WHIZ er et ungt firma, der blev grundlagt i 2015 i en lille lejlighed på Østerbro i København som konsekvens af en stor kærlighed til vingummi og en samtidig ærgrelse over, at det meste vingummi på markedet er af meget ringe kvalitet og propfuld af svinegelatine, e-numre og kunstige farve- og tilsætningsstoffer! Dertil kommer, at megen vingummi har en så syntestisk smag og duft, at smagsoplevelsen ofte er decideret trist og i nogle tilfælde endda direkte ubehagelig. Derfor besluttede grundlæggeren af WALLY & WHIZ sig for at skabe intet mindre end verdens bedste håndlavede vingummi - som også kan spises af de mange, der ellers af religiøs årsager, på grund af intolerance eller af andre grunde normalt ikke kan - eller vil - indtage vingummi! 

En del af visionen i WALLY & WHIZ er altså at tage kampen op mod både fremstilling og indtagelse af middelmådige fødevarer - man ønsker at fremvise og tilbyde vingummi af så fabelagtig kvalitet, at langt flere mennesker kan indtage dem uden risiko - og har lyst til at indtage dem, fordi de bare smager helt fantastisk i sammenligning med de produkter, der ellers er på markedet. For Wally & Whiz handler det hele om: Kvalitet, omhu, passion, ypperlighed, håndværk og ikke mindst produkt-ærlighed! 

 

Firmanavnet Wally & Whiz

I firmanavnet WALLY & WHIZ er der tydelige referencer til henholdsvis den engelske version af “Find Holger” (“Finding Wally”) og til en troldmands (“wizzard’s”) værksted. Første del af navnet repræsenterer firmaets konstante og kompromisløse søgen efter elegante, enestående, rene og unikke smagskombinationer. Anden del af navnet hentyder til firmaets start i den lille Østerbrolejlighed, hvor store sække med ingredienser fyldte godt og fik lejligheden til at minde om en troldmands værksted - et sted hvor man med hårdt arbejde og masser af eksperimenter forsøgte at finde frem til de helt perfekte kombinationer af blandt andet smag og konsistens.

 

Produkterne

Normalt består vingummi af sukker, glucose, vand, smagsstoffer, farvestoffer og gelatine eller anden form for stivelse - f.eks. majs-, hvede- eller kartoffelstivelse. Gelatine er et  animalsk produkt uden smag og lugt, og det laves i Danmark primært på baggrund af kogt flæskesvær fra svin. Når gelatinen tilsættes vingummimassen, gør det den formbar, elastisk og meget tyggevenlig. Der er dog masser af mennesker verden over - for eksempel den store gruppe veganere - der ikke kan indtage vingummi, alene af den grund at der anvendes et animalsk produkt i fremstillingen. For andre er det især et issue, at gelatinen kommer fra netop svin, fordi de af kulturelle, religiøse eller andre årsager ikke kan eller vil indtage noget som helst, der i større eller mindre grad kommer fra netop svin. Dertil kommer, at en lang række mennesker ikke kan indtage almindelige vingummier, fordi de indeholder laktose, indeholder gluten, og/eller indeholder syntetiske smagsgivere og kunstige farve- og tilsætningsstoffer af forskellig slags. Alle disse vil dog - uden risiko for hverken helbred eller moral - kunne nyde de fantastiske vingummier fra WALLY & WHIZ!

 

Verdens bedste vingummier

Vingummierne fra WALLY & WHIZ er af absolut højeste kvalitet - for kun det bedste godt nok! Som beskrevet ovenfor er det helt essentielt for firmaet, at produkterne - vingummierne - ikke “bare” smager fantastisk, men også at de kan nydes alle - uanset om de er veganere, ikke kan indtage produkter, der er baseret på f.eks. svinegelatine eller ikke kan tåle laktose, gluten, alkohol eller diverse e-numre!

Alle vingummierne håndfremstilles med stor passion og omhyggelighed - man har simpelthen søgt at skabe så rene og naturlige vingummier, som overhovedet muligt - og med de absolut bedste smagskombinationer med dybde, kompleksitet og naturlig genkendelighed! 

Af hensyn til smagskompleksiteten anvendes i produkterne alene naturlige bær, frugt og nødder, som i mange tilfælde frysetørres eller dehydreres, således at naturlige smagsnoter intensiveres og bevares. Dertil kommer at alle WALLY & WHIZ vingummier har én smag i selve vingummien, og en komplementær smag i pulveret, som omgiver vingummien. Dette giver nye og spændende smagskombinationer, som mange finder virkelig delikate!

 

Signatur-vingummier

Hos WALLY & WHIZ vil man på mange måder gerne være med til at gøre en forskel - og man er tillige dybt passionerede omkring at hjælpe de, der har brug for hjælp! I den forbindelse tog man i WALLY & WHIZ et helt specielt - og ret fantastisk - initiativ: Udvikling, fremstilling og salg af super lækre og interessante signatur-vingummier! Her er tale om skønne lækre vingummier, som er udviklet i tæt samarbejde med forskellige velkendte og højt respekterede Michelin-kokke. Signatur-vingummierne fremstilles kun i et begrænset udvalg og sælges i en kortere periode, og ikke alene er de i sig selv et virkelig spændende initiativ, men det allerbedste er nok, at hele overskuddet fra salget af disse signatur-vingummier går til velgørenhed - helt efter den relevante Michelin-koks valg!

Samarbejdet med Michelinkokkene har indtil videre ført til vidunderlige og lidt anderledes gourmetvingummier i smagskombinationer med blandt andet solbær og jernurt, æble og anisisop, grapefrugt og yozu og ikke mindst lakrids og havtorn. Hold øje med dem, når de kommer - for de sælges som ovenfor fortalt kun i en begrænset periode!

 

NORU og produkterne fra WALLY & WHIZ

Hos NORU er vi - mildt sagt - vilde med de lækre smagskombinationer i vingummierne fra WALLY & WHIZ! På vores skriveborde står et udvalg af de delikate smagsbomber - og der bliver dykket godt æskerne i løbet af arbejdsdagen! Vi kan derfor i dén grad anbefale, at man giver sig selv lov til at smage netop dette lækre gourmet-slik fra WALLY & WHIZ! Vi fører et stort udvalg af vingummierne, og vi har også næsten altid gode tilbud, eller spændende sæsonvarer fra firmaet. Til påske har vi gourmet-påskeæg i forårsfarver, til Valentinesday har vi lyserøde vingummi-gaver, til jul tilbyder vi både vingummier i søde og sjove juleæsker og skønne jule- og adventeskalendere fra WALLY & WHIZ - og desuden fører vi ofte forskellige bokse med eksempelvis tre forskellige slags vingummier til en yderst rimelig pris. Tag et kig herunder, hvor du finder det store udvalg af WALLY & WHIZ produkter hos NORU!