Aalborg Chokoladen
Det er fra det elegante og hedengangne Konditori Kristine i Aalborg, at man hos Aalborg Chokoladen har hentet de fantastiske gamle opskrifter på nogle af de bedste chokoladeprodukter, som kan opdrives - ikke alene i Nordjylland, men i hele Danmark (hvis man spørger os hos NORU). Og nu har du også mulighed for at forkæle dig selv og dine venner og familie med eksempelvis de fantastiske chokoladeæg med helt særlig - og måske verdens bedste - marcipan, som fremstilles eksklusivt til Aalborg Chokoladen, og som indeholder op til hele 66% fine spanske mandler. Eller hvorfor ikke forære ungerne deres påske-chokolade i form af de sødeste påskeharer i hvid, lys og mørk chokolade af allerbedste kvalitet i stedet for de triste skaller fra supermarkedet, som bare er søde, men ellers ikke rigtig smager af alt det lækre, som god chokolade af høj kvalitet gør?
Arven efter Konditori Kristine
Fra 1930'erne og helt frem til starten af 1980'erne lå i Aalborg det vidt berømte Konditori Kristine. Det var her, de fine fruer holdt pause i indkøbsturen, og det var ligeledes her, man lod sig forkæle med varm chokolade eller mokka og fine konditorkager og chokolade, når man havde været i teatret eller i biografen.
Kristines holdt i starten til i Jens Bangsgade i Aalborg, men senere opførte hun og hendes mand en imponerende mangeetagers ejendom på Vesterbro, der ikke alene kom til at huse det elegante konditori, men også en restaurant og endda selskabslokaler. Og det var her i den moderne ejendom på Vesterbro, at Kristine udvidede sit sortiment til også at omfatte hjemmelavede chokoladeprodukter, som hurtigt blev så berømte og populære, at de ikke alene eksporteredes til resten af landet, men endda også til udlandet.
Aalborg Chokoladens søde univers
Idag eksisterer det fornemme Konditori Kristine desværre ikke længere, men det gør hendes opskrifter! Og opskrifterne på delikate chokolader er sammen med fine gamle chokolade-håndværkstraditioner lige præcis det, som Aalborg Chokoladen har taget til sig og baserer deres vidunderlige chokoladeprodukter på. Så bliver det simpelthen ikke bedre!
Fortid og nutid mødes
Hos Aalborg Chokoladen er man yderst bevidste om, at smag og behag har det med at udvikle sig, og dét, som var særlig attraktivt i 1930'erne, er ikke nødvendigvis lige så populært i dag. Man kommer ikke udenom, at kvalitet altid vil være populært, men produkterne skal naturligvis tilpasses nutiden, og det som kunderne idag ønsker og holder af. Så selvom man tager udgangspunkt i de fine gamle opskrifter fra fortidens Konditori Kristine, sørger man hos Aalborg Chokoladen også løbende for at udvikle nye lækre smagssammensætninger og helt nye produkter. Kort sagt: Man følger med tiden, men man glemmer aldrig, at kvaliteten skal være i top!
De bedste råvarer
Hos Aalborg Chokoladen ved og accepterer man, at hvis man vil fremstille det bedste chokolade overhovedet, skal råvarerne være helt i top. Og det er de hos Aalborg Chokoladen! De udvælges med meget stor omhu, og både den helt særlige chokolademasse og den fantastiske marcipan fremstilles direkte til netop denne virksomhed, som stiller særlige krav til kvaliteten. Der anvendes chokolade med højt kakaoindhold fra Tanzania og Grenada, og marcipanen har et særlig højt indhold af fintmalede spanske søde mandler.
Aalborg Chokoladen hos NORU
Husk - når du alligevel bestiller den gode kaffe eller måske en lækker gave hos os, at en lille æske luksuschokolader fra Aalborg Chokoladen er noget af et "treat" for modtageren! Giv chokoladerne som verdens bedste værtindegave. Supplér gavekurven eller blomsterbuketten med et par delikate marcipanbrød af helt særlig kvalitet. Eller bare forkæl dig selv med lidt ekstra lækkert til aftenteen eller -kaffen. Det kommer du ikke til at fortryde!