Vingummi

Er vingummi også din favoritslik? I givet fald deler du dette med masser af børn og voksne, der har dét til fælles, at vingummi er det allerførste, der ryger i indkøbskurven, når der skal købes ind til fredagsslik, til den gode film lørdag aften eller til ren forkælelse i hverdagen. Se alle vores vidunderlige, populære og helt giftfri vingummivarianter herunder!

Viser 1-24 af 35 element(er)

Vingummi - til når det skal være ekstra delikat

Vingummi er og bliver stærkt populært hos mange, der har en sød tand. Som du helt sikkert ved, kan man købe almindelig vingummi overalt, men hvis du ligesom os foretrækker vingummi af virkelig god kvalitet og med delikat smag, bør du tage et kig her på siden, hvor vi præsenterer NORU's lækre sortiment af kvalitetsvingummi. Den vingummi, som du finder her, er så lækker, at den sagtens kan serveres som ekstra delikat forkælelse til gæster, gives som perfekt værtindegave eller simpelthen blot indtages som virkelig indbydende sødt til kaffestunden. 

Hvad er vingummi egentlig?

Vingummi er en form for slik, som i sammenligning med f.eks. chokolade, bolsjer, slikkepinde og mange former for konfekt er en forholdsvis ny opfindelse. Den har kun omtrent 100-150 år på bagen, og man mener, at denne form for konfekture har sin oprindelse i enten England eller Tyskland og oprindeligt var tilsat - eller var tænkt at kunne tilsættes - forskellige aromatiske vin-essenser. 

Vingummi består almindeligvis af sukker, glucose, vand, smagsstoffer, farvestoffer og gelatine eller anden form for stivelse - f.eks. majs-, hvede- eller kartoffelstivelse. Gelatine, som er et  animalsk produkt uden smag og lugt, laves i Danmark primært på baggrund af kogt flæskesvær fra svin. Når gelatinen tilsættes vingummi-massen, gør det den formbar, elastisk og meget tyggevenlig.  

Fremstilling af vingummi er forholdsvis enkel: Ingredienserne opløses og blandes i rette forhold, og massen hældes efterfølgende i støbeforme, hvor de størkner og tørres let. Fremstillingen afsluttes med en polering med vegetabilsk olie eller voks, der tilfører et blankt og fint udtryk til det indbydende vingummislik, og sikrer at vingummierne ikke klæber til hinanden eller til emballagen. 

NORUs lækre udvalg af vingummi

Hos NORU forhandler vi den lækreste og mest delikate gourmet-vingummi. Så er det sagt! Vores vingummi er dels fra fantastiske Wally & Whiz og dels fra mindst lige så fantastiske Candy Kittens! For begge de to populære vingummifabrikanter gælder det, at de producerer kvalitetsslik uden tilsætning af alverdens skidt - og uden animalske produkter. 

Her får man veganske vingummier, som tillige er glutenfri og kun tilsat smags- og farvestoffer, som er helt naturlige. Dette betyder blandt meget andet, at vingummierne også kan nydes af både veganere, glutenallergikere og andre, som bare ikke vil proppe sig selv - eller børnene - med kunstige stoffer. Vingummierne fra Wally & Whiz er i øvrigt også helt uden laktose og alkohol, hvorfor de også uden nogen som helst risiko kan nydes af mennesker, der er laktoseintolerante, og af folk, der ikke kan tåle alkohol selv i bittesmå mængder. 

Her er tale om slik, som er af en langt højere kvalitet, end man almindeligvis finder den i supermarkedets udbud - og så smager det helt fantastisk! Så vil du dig selv og dine børn det godt, bør du virkelig overveje at udskifte det traditionelle fredagsslik fra supermarkedet med lækkert kvalitetsslik helt uden giftige tilsætningssttoffer af enhver art. Vingummierne her på siden er vildt populære, og vi kan kun anbefale dig at prøve dem. 

Candy Kittens vingummier

Vingummierne fra Candy Kittens fås i flere forskellige varianter med hver sin lækre frugtsmag, som er baseret på naturlige aromaer fra frugt- og plantekoncentrater. De er formet som små kattehoveder, og i vores udvalg findes også en sur variant, som især er meget populær hos de lidt større børn og voksne. 

Vingummierne fås i handy poser á 125 gram, og her får du 100% lækker delikatesse-vingummi for alle pengene! 

Wally & Whiz vingummier

Også vores vingummi fra Wally & Whiz er af absolut allerhøjste kvalitet og smager helt fantastisk! Wally & Whiz fremstiller alene vingummi, som er baseret på råvarer af meget høj kvalitet og uden tilsætning af unødvendigt skidt. Den skønne smag og duft fremkommer ved tilsætning af naturlige bær, frugt, rødder mv., og alle har én smag i selve vingummien og en komplementær smag i pulveret, som vingummien er vendt i. 

Vingummierne fra Wally & Whiz er formet i små kuber, der er pakket i lækre æsker, der sagtens kan sættes direkte på bordet. De fås også i lækre sampak med flere forskellige varianter, og disse er mildt sagt geniale som eksempelvis værtindegaver, der vækker stor lykke. Derudover kan du få de lækre Wally & Whiz vingummier i kæmpestore bøtter med hele 125 flowpacks! 

Er du glad for lækker vingummi, men har ikke tidligere smagt kvalitetsprodukterne fra Candy Kittens og Wally & Whiz, skulle du tage og prøve dem - vi tør næsten love, at du ikke bliver skuffet!