Hammered

Flotte og indbydende drikkeglas og kander i flere farver - rigtig lækker serie fra Broste Copenhagen!

Viser 1-12 af 12 element(er)

Dæk det dejligste bord!

Flotte og indbydende glasvarer hører hjemme i ethvert hjem - og dét kan vi også tilbyde hos NORU! Vi har simpelthen de lækreste kander og store og små drikkeglas fra HAMMERED glasserien fra Broste Copenhagen. Og vi har dem både i klart glas og i de skønneste farver - turkis/lyseblå og lilla/rosa - som passer perfekt f.eks. på havebordet på en skøn varm sommeraften.

Med denne serie af fine og unikke kander og drikkeglas har du muligheden for at dække et super flot og hyggeligt bord med skønt glas i de dejligste farvenuancer! Glaskanderne og -drikkeglassene i HAMMERED-serien er fine og unikke i sit udtryk. De er mundblæste, og den fine “hammerslåede” overflade reflekterer lyset på en helt speciel og meget smuk måde igennem de fine farver i glasset. Fantastisk glasservice både til hverdag og til specielle anledninger!

Hos NORU elsker vi, at HAMMERED-glassene er mundblæste, for det giver netop det dér specielle unikke udtryk i hver enkelt del, som bare er så smukt på et veldækket bord, og som gør, at hver enkelt del fremstår som et lille kunstværk i sig selv. Farvenuancerne kan variere fra del til del, og der kan forekomme små luftbobler i glasset - alt sammen noget ved HAMMERED-serien, som vi hos NORU sætter stor pris på! Der er tale om solidt dansk håndværk, der - ligesom Broste Copenhagens øvrige service-serier - passer perfekt ind i nordisk livsstil og moderne, fantastisk flot og alligevel hyggelig borddækning!

Hos NORU er vi i øvrigt generelt fulde af lovord om de skønne service-serier fra Broste Copenhagen! Delene er funktionelle, unikke, indbydende, lækre og anvendelige - og skønne at se på og røre ved med deres runde former og det yderst elegante farvespil i henholdsvis glas og glasur! Bland gerne dele fra Broste Copenhagens forskellige serier på bordet - det giver et super flot, lidt uhøjtideligt og meget moderne udtryk!

 
De enkelte dele i HAMMERED-serien

Med HAMMERED-serien er der i dén grad tale om en glasserie med super anvendelige dele, der passer perfekt sammen. Hos NORU fører vi følgende dele: 

 

Stort drikkeglas - 50 cl.

Super flot og rummeligt drikkeglas til for eksempel iste, limonade, øl, iskaffe, sodavand, saftevand, isvand etc. Glasset er vildt flot som vandglas ved de enkelte kuverter på et fint dækket bord med damaskdug og flotte buketter. Ligeledes er det super dekorativt på havebordet - evt. med en hyggelig og gerne lidt krøllet lærredsdug under. Det kan eksempelvis også anvendes som en fin  mini-vase - f.eks. til en lille buket markblomster etc.

Hos NORU fås det fine store HAMMERED-glas i tre farver: Lyseblå, Lilla/rosa og klart. Bland gerne de forskellige farver på bordet - det ser super godt ud! Glassene sælges i sæt á 4 stk.

 

Lille drikkeglas - 33,5 cl.

Lækkert og anvendeligt mindre drikkeglas til eksempelvis sodavand, saftevand, isvand etc. Glasset vil også være super dekorativt og indbydende på et veldækket bord med en sommerlig dug og flotte  blomster og stearinlys. Det kan eksempelvis også anvendes som en lille, hyggelig og utroligt dekorativ mini-vase - f.eks. til en fin buket anemoner - eller måske ligefrem som kuvertvaser eller til små kuvertgaver ved hver enkelt tallerken på konfirmations- eller bryllupsbordet. Glassene er i øvrigt også fantastisk smukke, når de sættes sammen i mindre grupper og byder på forskellige saltede nødder, oliven, saltstænger etc. til et godt glas vin eller til velkomstdrinken!

Hos NORU fås det kønne lille HAMMERED-glas i tre farver: Lyseblå, Lilla/rosa og klart. Bland gerne de forskellige farver på bordet - det ser super godt ud. Glassene sælges i sæt á 4 stk.

 

Kande, 200 cl.

Virkelig flot og indbydende glas kande  til isvand, limonade, saftevand, kakaomælk etc. Kanden er super indbydende og anvendelig på et flot veldækket bord sammen med flotte drikkeglas fra HAMMERED-serien, men kanden kan eksempelvis - udover til drikkevarer - også anvendes som en ret flot vase til en buket markblomster, som vil pryde bordet til årets sommerfest i haven på flotteste vis. Eller den kan anvendes til velkomstdrinken!

Hos NORU fås den smukke og anvendelige HAMMERED-glaskande i tre fantastiske farver: Lyseblå, Lilla/rosa og klart. Bland gerne de forskellige farver på bordet - det ser super godt ud. 

Prøv f.eks. at servere denne skønne sommerlige velkomstdrink i kanden:

Sommerlig Te Cocktail

Ud fra sit navn lyder denne skønne sommercocktail helt tilforladelig. Og ja - den er virkelig dejlig og sommerlig - men den giver også et festligt “spark” (som vi er mange, der sætter pris på). Ønsker du en mildere version, kan mængden af stærk spiritus halveres og mængden af iste fordobles! Men prøv lige "originalen" først - den smager intet mindre end skønt!

Ingredienser:

- 1?2 fl. hvidvin

- 1?2 fl. vodka - f.eks. Russian Standard Platinum 

- 5 cl. mørk rom - f.eks. Gosling’s Black Seal

- 1 liter iste med eller uden ekstra smag i form af fersken, citrus etc.

- 3 citronskiver, et par skud citronmelisse og isterninger

Fremgangsmåde:

- Hæld alle ingredienser i en flot glaskande og rør godt rundt

- Stil drikken på køl inden servering

- Tilføj citronskiver, citronmelisse og en håndfuld isterninger

- Servér med det samme - gerne i glas, der passer flot til kanden

Vil du hellere servere en virkelig vidunderlig alkoholfri iskold drik, er denne hindbærlimonade intet mindre end fantastisk:


Iskold Hindbærlimonade


Ingredienser:

- 3 usprøjtede citroner

- 0,5 kg. rørsukker

- 200-250 gram frosne hindbær

- 1 dl. limesaft

- 5 dl. koldt vand

- Isklumper, friske eller frosne hindbær, limeskiver og mynteblade


Fremgangsmåde:

- Læg/hæld alle ingredienserne i en gryde

- Tænd for blusset og lad blandingen småkoge uden låg i ca. 10 minutter

- Sigt blandingen over i en skoldet flaske med patent- eller skruelåg, og luk til med det samme.

- Afkøl den koncentrerede limonadesaft.


Når saften først er helt afkølet, kan den blandes i en flot kande med iskoldt vand i forholdet 1:4 og serveres med masser af isklumper, lidt friske eller frosne hindbær, limeskiver og lidt mynteblade.

Velbekomme!

 

Se og læs mere om de enkelte HAMMERED dele nedenfor - og find idéer til flere coctails her.