The Mallows

The Mallows - håndlavede økologiske skumfiduser af højeste kvalitet.

Er du mon lige så vild med super lækre, seje, fluffy, bløde og vidunderligt søde marshmallows - skumfiduser - som vi hos NORU er? I så fald vil du elske de herlige skumpuder fra The Mallows! Vi har dem i de skønneste smagskombinationer, og både med og uden lækkert chokoladeovertræk! Her taler vi simpelthen om gourmet-skumfiduser af højeste kvalitet - og så er de økologiske!

Viser 1-23 af 23 element(er)

Virksomheden

The Mallows er - trods det meget engelskklingende navn - en pæredansk virksomhed, der er skabt af bornholmske Emma, som kommer ud af den spændende Bülow-familie, der blandt meget andet også producerer de lækreste lakridser, som er kendt og elsket af mange i både ind- og udland. Emmas virksomhed er dog 100% skabt af hende selv, ligesom hun også selv står og har stået for alt fra udviklingen af opskrifter til salg af virksomhedens produkter.

Inden produktionen sattes endeligt i værk var gået et helt år med udvikling og test af helt specielle og nye smagskombinationer og med masser af test-kogninger, fin-justeringer og nøje udvikling af en ny skumfidus-konsistens, som er en smule sejere, end man ellers kender den fra standard-skumfiduser.

Produktionen af skumfiduserne ligger i dag i Glostrup, og her lever og ånder man for at skabe de absolut allerbedste skumfiduser i verden - uden brug af nogen former for kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, farvestoffer og alene på basis af nøje udvalgte råvarer af absolut bedste kvalitet.

Navnet

Virksomhedens navn hentyder til de sjove og spøjse tegnede fiktive karakterer, der alle er en del af “The Mallows” - en lige så fiktiv gruppe af mennesker, som optræder på emballagen til de enkelte smagsvarianter af skumfiduser fra The Mallows - hver smag har sin egen karakter.

Skumfiduserne

The Mallows skumfiduser er alle håndlavede, helt økologiske og i både klassiske og unikke smagskombinationer, som begejstrer dem, der er så heldige at smage dem. Filosofien bag udviklingen og produktionen er, at der ikke på noget tidspunkt må gås på kompromis med kvaliteten af ingredienserne, for ønsket er at skabe ægte gourmet-skumslik af absolut allerhøjeste kvalitet. Ikke bare kræver dette virkelig gode råvarer, men også den helt rigtige temperatur, teknik og ikke mindst et helt præcist håndelag.

Smagene

Hos The Mallows er det en vigtig del af hele konceptet, at man kan levere både klassiske og helt nye og specielle smagskombinationer - ja faktisk helst smags-sensationer! Man ønsker at skabe en helt ny oplevelse omkring det at hygge sig med skumfiduser, og derfor søger man at udvikle kombinationer af smage, som skaber noget, der minder om smagseksplosioner i munden, således at så mange sanser som muligt aktiveres, når man fortærer de fantastiske skumfiduser.

De dejlige smagsrige skumpuder fra The Mallows kommer i øvrigt i virkelig indbydende emballage - fine runde æsker pakket ind i et pap-omslag med de skønneste tegnede illustrationer af de ovenfor omtalte fiktive karakterer fra The Mallows-"familien".

 

NORU og skumfiduserne fra The Mallows

Hos NORU er vi intet mindre end begejstrede for The Mallows delikate skumfiduser med de helt specielle og vidunderlige smage. Sortimentet omfatter de skønneste seje skumdimser med og uden chokoladeovertræk og med intense smage af vanilje, banan (af Bolig Magasinet ligefrem kaldt “verdens bedste skumbananer”), lakrids, karamel, citron og sommerbær. Her får man ikke den slags skumfiduser, som bare kastes i munden håndfuld for håndfuld og konsumeres hurtigt blot for at give et sukker-fix. The Mallows skumfiduser egner sig derimod fantastisk til intens nydelse - eksempelvis med en rigtig god kop kaffe eller simpelthen som erstatning for dessert. At det så alligevel er umådelig svært ikke at tømme æsken på én gang, er en helt anden sag….

I øvrigt egner The Mallows skumfiduser sig også helt perfekt som eksempelvis værtindegaver eller som super lækkert og indbydende element i en gavekurv - og ikke mindst så er en pakke The Mallows skumfiduser i perfekt mundrette stykker en virkelig lækker mandelgave! Skumdimserne er også ideelle at grille mellem kiks - som de amerikanske “S’mores” - ligesom de egner sig perfekt til topping på kager, desserter og is - og ikke mindst i hjemmebagte cookies.