Fever Tree

- sodavand og mixere af bedste kvalitet

Hvis du holder af skønne cocktails, så ved du også, at gode “mixere” - eksempelvis sodavand og gode safter - er et must. Desværre findes der mange sodavand af rigtig skidt kvalitet i supermarkederne. Ofte er de proppet til randen med kunstige farve- og smagsstoffer og har aldrig set skyggen af det, som man skulle tro var den primære smagsgiver - eksempelvis ingefær i ginger ale, hindbær i hindbærbrus, appelsin i appelsinvand osv. Det er simpelthen så ærgerligt, for når man nu bruger penge på ordentlig spiritus, så bør dét, som den blandes op med - og som ofte fylder ¾ af en cocktail - vel også være af god kvalitet? Det synes vi i hvert fald hos NORU, og derfor gik vi på jagt efter de helt rigtige mixere og sodavand, som ikke bare skulle smage skønt, men også skulle være uden for mange kunstige ingredienser - og helst også være indbydende at sætte på bordet. Dét har vi fundet i de virkelig delikate sodavand fra Fever-Tree!

Viser 1-24 af 27 element(er)

Hos NORU har vi kastet os over de vidunderlige produkter fra Fever-Tree, som ikke bare smager nyt, spændende og fantastisk, men som også kommer i pæne glasflasker, som er noget særligt, når de sættes på bordet. I vores sortiment har vi delikate tonicvand i forskellige smagsvarianter, virkelig lækre forskellige slags ginger ale, spændende cola og "danskvand" lavet på kildevand og med en anelse brus. Tag et grundigt kig på alle de dejlige forskellige sodavand længere nede på denne side.

Firmaet bag

Fever-Tree startede op som virksomhed i 2003, da det stod klart for to britiske gutter, der allerede arbejdede i drikkevareindustrien, at folk gerne betalte mange penge for lækker spiritus af høj kvalitet, men at samme folk simpelthen ikke havde andet valg end at “drukne” den gode spiritus i mixere af hel- eller halvdårlig kvalitet, fordi der simpelthen ikke var andet på hylderne i supermarkederne. På dette grundlag startede de firmaet Fever-Tree op, og dermed indledte de kampen for at skabe den absolut allerbedste tonicvand i verden. Mange mener, at det lykkedes, og da den var en realitet, tog både udvikling, produktion og salg fart, og i dag producerer man en lang række forskellige tonicvand, ginger ales, ginger beer og mange andre skønne alkoholfri drikkevarer, der har dét til fælles, at de alle er skabt til at supplere forskellige slags spiritus perfekt. Disse sodavand/mixere er blevet yderst populære hos forbrugere, der sætter stor pris på god kvalitet.

Produkterne

Hos Fever-Tree er det et mål i sig selv aldrig at gå på kompromis med noget - og slet ikke med smag og kvalitet! Fever-Tree bruger kun de bedste naturlige ingredienser i de skønne mixere og sodavand - der anvendes altså ikke kunstige smagsstoffer og lignende!

Fever-Tree har udviklet en lang række vidunderlige kvalitets-tonicvand, som især går perfekt til forskellige slags gin. Ligeledes har de udviklet forskellige super smagfulde ginger ales og ginger beer, der rummer hele tre forskellige slags ingefær og ingefærrødder i perfekt harmoni. Og ikke mindst så har man hos Fever-Tree udviklet en ret fantastisk og spændende cola med vanilje fra Madagascar, pimentobær fra Jamaica og muskatnød fra Sri Lanka! Desuden så kan vi hos NORU også tilbyde en enkel og forfriskende perlende danskvand, som er lavet på let kulsyreholdigt kildevand. Kort sagt: Med Fever-Trees skønne sodavand får du det bedste - både til dine cocktails og til alkoholfri drinks.

I NORUs sortiment har vi nogle af mixerne fra Fever-Tree i flasker á 500 ml. og andre i flasker af 200 ml. - se selv nedenfor, hvilke der fås i store og små flasker. Desuden kan vi tilbyde flere forskellige lækre gaveæsker med hhv. forskellige slags gin og mixere og med forskellige slags mørk spiritus og mixere. Du kan altså få både skønne sodavand til eget brug og pakket sammen med populær spiritus i meget indbydende gaveæsker.

Fever-Tree har modtaget en lang række internationale priser for deres produkter - blandt andet er Fever-Trees tonicvand udnævnt som mest populære og bedst sælgende tonicvand 5 år i træk af Drinks International Brands Report! I dag serveres deres skønne sodavand og mixere i broderparten af verdens allerbedste restauranter.