Error!

Broste Copenhagen

Viser 1-24 af 339 element(er)

Broste Copenhagen har siden 1955 leveret smukt og stilrent interiør til danskere! Det er et af de absolut førende brands, når det kommer til lækkert skandinavisk interiør! Teamet bag brandet rejser verden rundt for at finde inspiration fra de aller nyeste trends og idéer til løbende videreudvikling af brandet.

Forarbejdningen er særlig vigtig for Broste Copenhagen, og den skal helst foregå, så det originale udtryk bevares bedst muligt. Det stiller krav til kvaliteten af råmaterialerne, der altid udvælges omhyggeligt, så også de færdige produkter bliver af allerhøjeste kvalitet.

De udvalgte Broste Copenhagen serier

Vi har nøje udvalgt de serier fra Broste Copenhagen, som passer særlig godt ind i vores øvrige sortiment. Således faldt vi helt og aldeles for “Nordic Sea”-serien og dens meget unikke udtryk. Ikke to dele i hele serien er ens! Hver enkelt del bliver først håndmalet med en hvid glasur i tynde striber, og herefter bliver den smukke grågrønne glasur påført, inden keramikken sluttelig brændes. Glasurens farve afhænger af, hvor i ovnen hver enkelt del af stellet befinder sig under brændingen - det er virkelig en skøn detalje, som vi er helt vilde med!

"Nordic Coal"-serien og "Nordic Sand"-serien består som "Nordic Sea"-serien af hånddrejet og -glaseret keramik med et helt unikt udtryk. Farven i "Nordic Coal"-serien er intenst mørk i superflotte koksgrå nuancer. "Nordic Sand"-serien er til gengæld i en skøn lys sandfarve i forskellige nuancer med klare associationer til de nordiske strande og den nordiske natur i sin helhed.

De super lækre krus og kander i Brostes “Grød”-serie har også fundet vej til vores hylder. Også de nærmest emmer af nordisk køkken og kvalitet, og den lyse struktur i hver enkelt del synes vi passer rigtig godt sammen med netop NORUs kaffe og te.

Sidst, men slet ikke mindst, skal nævnes Broste Copenhagens fuldstændigt fantastisk smukke glasvarer! Fra den smukke ravgyldne “Amber”-serie kan vi tilbyde alt fra små og store vandglas til vinglas, Martini-glas, champagneglas og cocktailglas. Fra den virkelig kønne serie “Hammered” kan vi tilbyde små og store drikkeglas og fantastisk lækre kander i “hamret glas” i de skønneste pastelfarver. 

Tag selv et kig på de forskellige serier - der er i sandhed noget for enhver smag!

Broste Copenhagen forhandler

Vi er ret stolte af at have fået Broste Copenhagen ind i vores sortiment! Og vi er vilde med de moderne udtryk, som de udvalgte serier har, fordi vi kan se, hvordan de vil kunne pryde næsten ethvert hjem.

Gittes egen favorit er mega kruset - der kan være masser af kaffe i, og så er det bare rart at holde i hånden! Når der dækkes op til kaffebord, ser det rigtig hyggeligt ud, at hvert krus har sit eget udtryk. En skøn detalje som mange bemærker!