Error!

Bestik

Viser 1-24 af 50 element(er)

Bestik - til det smukke og veldækkede bord

Lækkert bestik er som en flot buket blomster på et veldækket bord - det gør bare middagen eller frokosten lidt mere lækker, når der er dækket op med gode tallerkener, lækre glas og flot bestik.

Broste Copenhagens Tvis

Fra Broste Copenhagen kan vi tilbyde det fantastisk flotte Tvis bestik, som har et moderne udtryk, og ligger godt i hånden. Bestikket er lavet i godt rustfrit stål, som er belagt med titanium rose gold - det giver dette bestik et virkelig elegant og moderne udtryk. Visse dele fås i stedet med sort titanium - super flot til dem, der foretrækker et lidt mere råt men stadig elegant udtryk.

Det lækre Tvis bestik kan gå i opvaskemaskine, hvis man sørger for at give det en skånsom vask med et mildt opvaskemiddel. Vil du holde dit bestik flot i længst mulig tid anbefaler vi dog - for en sikkerheds skyld - at du simpelthen vasker det op i hånden. Det er mest skånsomt, og har man et lækkert bestik, vil man jo gerne passe ekstra godt på det.

Tvis bestikket tilbydes i sæt til 1 eller 4 personer, ligesom du også kan få bestikdelene enkeltvis, hvis du eksempelvis har brug for at erstatte en bortkommet ske eller gaffel. Hos NORU kan vi også tilbyde æsker med 4 stk. kagegafler eller teskeer samt et elegant salatbestik.

Bestikket kommer i super flotte sorte æsker, som dels kan bruges til opbevaring, og som også gør det godt ud for meget lækre gaveæsker.

Broste Copenhagens Nordic Coal, Nordic Sea og Nordic Sand

Desuden kan du hos NORU få virkelig lækre teskeer/sukkerskeer i glaseret stentøj til Broste Copenhagens Nordic-serier. Her er tale om skeer, der passer perfekt til sukkerskålene, men som sagtens også kan anvendes som almindelige teskeer. Teskeerne er håndlavede og i øvrigt super nemme at rengøre, da de tåler opvaskemaskine.

Bloomingville

Fra Bloomingville kan vi desuden tilbyde den flotteste kagespade i sort og guld, som passer perfekt til vores bestik fra Broste Copenhagen.

Se alt vores skønne bestik nedenfor og husk at vi hos NORU også har meget andet lækkert til middagsbordet - eksempelvis stofservietter i smukke farver, flotte servietringe, super lækre glas samt skåle, fade, tallerkener og meget andet.