Gavekort

Alle bliver glade for at få et gavekort! For med et gavekort kan man jo i udpræget grad selv vælge sin egen gave - og så får man med sikkerhed noget, som man kan lide og bliver glad for. Så aner du ikke, hvad du skal skal give kollegaen i jubilæumsgave eller din veninde i fødselsdagsgave, så overvej et gavekort! Eventuelt ledsaget af en god pose kaffe, en lækker te eller lidt chokolade...

Viser 1-7 af 7 element(er)

Når du skal give en gave, men ikke har tid eller fantasi til at finde på den helt perfekte gaveidé, så overvej at give et godt gavekort! For modtageren er det en langt dejligere gave end at modtage en eller anden genstand, som måske bare slet ikke falder i hans eller hendes smag...

Gaver for enhver smag

Et gavekort er - indrømmet - ikke i alle tilfælde den perfekte gave. For gælder det til en forretning, som ikke rigtig har noget, der passer til gavemodtageren, ender det let med, at kortet aldrig bliver brugt! Sådan skal det selvfølgelig ikke være, og vi er ret sikre på, at det heller ikke bliver sådan, hvis du forærer et gavekort til NORU, for her har vi jo et ret bredt udvalg af virkelig lækre varer i mange forskellige kategorier. I webshoppen her vil alle kunne finde skønne lækkerier af den ene eller anden art! Vi har alt fra sjove øl og gode nødder over super delikat kaffe og lækker te til helt vidunderlige espressomaskiner, fantastisk køkkenudstyr, indbydende barudstyr, økologisk hudpleje og fantastiske ting til borddækning og servering, til badeværelse og til have. Samt en hel masse andet, som de fleste vil nyde at kunne vælge imellem. Vi vil påstå, at vi simpelthen har noget for enhver smag.

Fordele ved at give et gavekort til NORU

Fordelene ved at give et gavekort til NORU er mange - blandt andet disse:

 • Modtageren kan selv vælge sin egen gave i et kæmpe udvalg af mange vidt forskellige lækre ting, hvor der er noget for enhver smag.
 • Som gavegiver slipper du helt for at bruge krudt på at udtænke den perfekte gave, som måske alligevel slet ikke falder i modtagerens smag.
 • Du får ikke det store besvær med at gøre gaveindpakningen pæn og festlig - det er jo super let at pakke et gavekort ind. Se mere nedenfor.
 • Synes du, at det er for kedeligt med blot et fladt gavekort, kan du altid hæfte det på en lækker pose kaffe eller evt. lægge kortet i en flot skål, inden hele herligheden pakkes ind i cellofan eller gavepapir.
 • Et gavekort kan indenfor en vis tidsramme bruges, når modtageren har lyst og tid til at forkæle sig selv. Der er simpelthen ikke samme pres på, som hvis en gave, der falder helt ved siden af, skal byttes, og der skal findes noget andet for pengene indenfor forholdsvis kort tid.
 • Det er super let at bestille et gavekort fra NORU, og du modtager det i digital form, hvorefter du selv printer det ud på papir eller karton, som det nu passer dig bedst. Lettere bliver det simpelthen ikke.
 • Ønsker du selv at designe og personliggøre gavekortet, gør du bare det og noterer så blot gavekortkoden og udløbsdatoen fra NORU-gavekortet deri. Super smart!

Indpakning af gavekortet

Når du giver et gavekort, er det en god idé at pakke det flot ind. Start med at printe det ud, læg det f.eks. derefter indeni et flot kort med din egen hilsen og pak til sidst kortet ind i cellofan og med masser af flotte bånd. Eller gør gaven ekstra lækker og interessant ved at pakke det printede gavekort ind sammen med en lille ting, som stort set alle vil blive glade for - f.eks. en lækker dåse te , lidt skøn chokolade eller måske en flaske vin, hedvin, spiritus eller lignende.

6 gode indpakningsidéer til ham eller hende...

 1. ...der elsker en god øl til fodboldkampen i tv: Pak gavekortet ind sammen med en lidt anderledes øl med masser af smag og nogle dejlige nødder.
 2. ...der elsker lidt sødt og som sætter pris på god kvalitet: Pak gavekortet ind sammen med en gaveæske med Wally & Whiz luksusvingummier.
 3. ...der elsker god og stærk kaffe: Pak gavekortet ind sammen med en pose lækker espressokaffe.
 4. ...der er voksen og elsker god økologisk hudpleje: Giv dit gavekort sammen med en lækker opstrammende ansigtsmaske eller en herlig bodylotion med pumpe.
 5. ...som du ikke kender så godt: Pak gavekortet ind liggende i en lækker skål eller sammen med en god flaske spiritus.
 6. ...som elsker eventyr: Rul gavekortet sammen og put det i en vandflaske eller -karaffel, som i sig selv også kan bruges efterfølgende - altså lav simpelthen hvad der illuderer en flaskepost, som kan tage sig sjovt og lidt anderledes ud på gavebordet.

Pak gerne hele herligheden ind i gennemsigtig cellofan og med flotte bånd - det er altid festligt! Og orker du ikke at gøre det selv, så bed os om at pakke tingene sammen for dig. Vi pakker nemlig gerne ind, så gaven ser flot og festlig ud, og vil du have, at vi også sender gaven direkte til modtageren, gør vi også gerne det!