Sengetæpper

Find et godt sengetæppe

Et hyggeligt hjem dukker op i detaljerne. Det er de helt små ting, der gør hjemmet behageligt, og du kan begynde at bløde dit hjem op og gøre det mere komfortabelt, når du kigger på isolerede områder.
Du kan for eksempel starte med sengen. Der er mange grunde til, at du bør overveje et sengetæppe - læs med herunder og bliv klogere.

Viser 1-24 af 33 element(er)

Derfor bør du overveje et sengetæppe

Et tæppe til sengen ser først og fremmest pænt ud, når du reder den. Selvom det kun er dig og evt. din partner, der ser sengen og sætter pris på det, kan det sprede en varm og behagelig følelse. En redt seng med et pænt tæpper er et elsket hjem.

Du kan desuden bruge tæppet om vinteren og i for- og efterårsmånederne, når temperaturen kan være lav. Brug det som et ekstra lag, så du ikke skal skifte din dyne ud hver tredje måned, og så du kan holde dig selv varm og komfortabel.

Og så er det selvfølgelig også bare hyggeligt!

Du kan tilmed også bruge et tæppe til sengen i gæsteværelset, så sengen ser indbydende og velkommen ud, og så dine gæster kan føle sig godt til rette fra starten af. Man kan komme meget langt med små detaljer.

Ting at overveje, når du kigger på sengetæpper

Noget at det, du naturligvis skal overveje, er, om du skal have et sengetæppe til enkeltseng eller et sengetæppe til dobbeltseng. Der er en forskel i størrelsen, og et tæppe til en dobbeltseng kan virke alt, alt for stor i en enkeltseng.

Mål, farve, materiale og tykkelse er også vigtigt at huske på, når du kigger på sengetæpper. Nogle foretrækker at have et tæppe, der også kunne bruges som sofatæppe, mens andre vil have ét, der decideret er beregnet til sengen.

Du finder det bedste tæppe til dig, når du ved, hvad det skal bruges til. Skal det udelukkende være dekorativt, når du reder din seng så pænt som muligt? Eller skal det også kunne holde dig varm om vinteren og derfor altså ikke være for tungt?

Du skal også finde ud af, hvilket design du bedst kan lide. Tæppet må jo gerne passe til din indretning, men det kan også være en nem måde at indføre noget farve ind i dit hjem.

Her kan du finde et tæppe til sengen

Du kan finde et godt tæppe til sengen mange forskellige steder - lige fra møbelhuse til indretningsbutikker og tekstilorienterede forretninger.

Hvis du leder efter mere specialiserede varer, for eksempel et quiltet sengetæppe, kan du også specialbestille det. Et specialbestilt tæppe koster lidt mere, da du bestiller arbejdskraft og materialer i ét, men du får også total kontrol over, hvordan dit tæppe skal se ud.

Quiltet, hæklet eller en helt tredje form – du kan finde en lokal kunstner eller håndværksarbejder, der tager imod bestillinger, så du kan få præcis den vision, du drømmer om. Det giver dit soveværelse ekstra personlighed, så du kan føle dig endnu mere hjemme.