RIG-TIG

Her finder du virkelig lækre Rig-Tig køkkenartikler med stor funktionalitet og i super lækkert og stilrent design. Bag Rig-Tig står det evigt populære kvalitetsbrand Stelton, som i generationer har været kendt for sit super lækre og yderst stilrene design. Med Rig-Tig har Stelton dog skabt endnu et brand, hvor der i særlig høj grad er sat fokus på stor funktionalitet, lækkert design, miljøhensyn i materiale- og emballagevalg og rimelige priser.

Viser 1-24 af 28 element(er)

Filosofien bag

Filosofien bag Rig-Tig er, at alle produkterne skal fungere optimalt - også når det går hurtigt for sig i køkkenet. Samtidig med at udstyret på funktionalitetsfronten skal være enestående og på alle måder helt i orden, skal form og design også være lækkert og produkterne tage sig smukt ud. Og så skal der tages hensyn til miljøet, ligesom priserne skal være fair.

For at kunne leve op til filosofien har man allieret sig med en lang række både danske og internationale designere, der udvikler de unikke køkkenredskaber med helt særlig fokus på både både form og funktionalitet. Det sker med mange overvejelser omkring både økonomi og miljø - blandt andet i valget af materialer og emballage.

Cirkulær økonomi

Hos Rig-Tig har man gjort sig mange og vigtige overvejelser omkring bæredygtighed og genbrug/genanvendelse af ressourcer. Med udgangspunkt i tanker om "cirkulær økonomi", der blandt andet handler om, at man af hensyn til at kunne understøtte bæredygtighed fremover i videst muligt omfang sikrer, at materialer og produkter holdes med højst mulig værdi og i længst mulig tid i det økonomiske kredsløb. Sagt på en anden måde: Ved at gøre op med vores brug-og-smid-væk-kultur har vi muligheden for at sikre langt større bæredygtighed ved at genanvende produkter og/eller materialer.

Rig-Tig opfordrer til, at man også som forbrugere gør sig tanker om, hvad man kan gøre for at understøtte cirkulær økonomi. For at kunne holde produkter med højst mulig værdi i længst mulig tid kan man som forbruger eksempelvis sørge for løbende at pleje sine produkter. Man kan blandt andet sørge for at holde dem rene og i øvrigt fri for eksempelvis kalk fra vand samt andre former for aflejringer. Ligeledes kan man sikre, at produkter ikke bare kasseres, når vi ikke længere vil eller kan bruge dem. Er de i stykker, kan de måske repareres - eller bruges til noget helt andet. Er de helt udslidte, kan de måske bortskaffes på en fornuftig vis, så materialerne kan genanvendes. Og er man bare træt af sit produkt, kan det måske sælges, byttes eller foræres til en anden forbruger, som kan få glæde af det.

Rig-Tig produkterne

Rig-Tig's lækre køkkenartikler kan allerede nu købes i mere end 50 lande verden over. Her er blandt andet tale om virkelig skønt udstyr til opbevaring af fødevarer, til tilberedning og til servering. Ligeledes finder man i sortimentet diverse tilbehør som f.eks. vandflasker, måleskeer etc.

Hos NORU har vi håndplukket en lang række af de super lækre produkter fra Rig-Tig, som ikke alene er praktiske, men også smukke, i fantastiske farver, som passer ind i de fleste hjem og til at købe for rimelige priser. Det drejer sig blandt andet om smukke og praktiske prisvindende brødkasser med låg, der også kan fungere som skærebræt, smørbokse med låg, der også kan fungere som smørebræt, smarte vandflasker, mindst lige så smarte måleskeer i et helt nytænkt design, små kop-kaffetragte med indbygget filter og låg, der også kan fungere som drypbakke - og meget andet virkelig lækkert og stiligt udstyr til køkken og servering.

Tag selv et kig her på siden, hvor du finder alle de skønne Rig-Tig ting - og husk at klikke dig ind på de enkelte produkter for at få yderligere information.