Error!

Little's

- hurtig kaffe med masser af smag

Har du - som så mange andre - brug for, at kaffe-stunden om morgenen går super hurtigt og er lettest mulig at have med at gøre - uden at du dermed er nødt til at gå på kompromis med smagen? Så har du brug for instant kaffe af god kvalitet! Sådan noget laver Little’s - og du kan få et bredt udvalg af deres herlige instant kaffer - både med og uden ekstra smag - hos NORU. Og så kan vi endda også tilbyde et par helt vidunderlige malede kaffer med spændende smage fra Little’s.

Viser 1-20 af 20 element(er)

Instant kaffe uden ekstra smag 

Disse fås i tre vidunderlige varianter: En dejlig italiensk mørkristet instant kaffe, en virkelig skøn etiopisk variant med næsten lidt citrusagtige smagsnoter og en columbiansk variant med milde smagsnoter af hasselnød.

Udover disse tre varianter kan vi tilbyde en god koffeinfri variant med brasiliansk kaffe. Den er mild og blid i smagen - og perfekt om aftenen og lige inden sengetid. 

Instant kaffe med ekstra smag

Little’s herlige instant kaffer kommer også i mange spændende varianter, som har ekstra smag - og vi tør godt love, at der er noget for enhver smag. Vi har f.eks. en julevariant med smag af blandt andet appelsin og brandy, en eventyrlig kaffe med smag af honningkage, en fantastisk - og populær - variant med smag af irish cream og en mindst lige så populær kaffe med smag af Arametto. Dertil kommer en række andre lækre og interessante instant kaffer med smag af blandt andet hasselnød, fransk vanillie, orange-chokolade, chokolade-karamel, kokosnød, valnødder og ahornsirup, kardemomme, chokolade og Havana rom.