Little's

- hurtig kaffe med masser af smag

Har du - som så mange andre - brug for, at kaffe-stunden om morgenen går super hurtigt og er lettest mulig at have med at gøre - uden at du dermed er nødt til at gå på kompromis med smagen? Så har du brug for instant kaffe af god kvalitet! Sådan noget laver Little’s - og du kan få et bredt udvalg af deres herlige instant kaffer - både med og uden ekstra smag - hos NORU. Og så kan vi endda også tilbyde et par helt vidunderlige malede kaffer med spændende smage fra Little’s.

Viser 1-20 af 20 element(er)

Den oprindeligt finske - og nu engelske - virksomhed Little’s forstår det dér med kaffe med intense smagsnuancer! Virksomheden producerer virkelig lækker kaffe med tilsat naturlig smag af rom, chokolade, kardemomme etc., og flagskibet er i dag virksomhedens serie af instant kaffer.

Kvaliteten på Little’s produkter er kollossalt høj, og firmaets indstilling er, at en kop kaffe skal være noget, man virkelig kan se frem til og glæde sig over! Smagen skal være i top, og en kop kaffe skal give meget mere end blot at stille trangen til koffein.

Historien

Little's startede for små 30 år siden, da ægteparret Henry og Leila udklækkede den geniale idé om at producere kaffe med tilsat smag - på bedste amerikanske vis.

Henry var amerikansk udvekslingsstudent i Finland, da han og finske Leila mødtes og blev kærester og senere også gift. Ideen om at etablere eget kafferisteri opstod under en af deres mange rejser til Californien, hvor de især blev inspireret af de californiske kafferisterier, der tilsatte naturlige smagsekstrakter til deres kaffebønner. Da de kom tilbage til Finland fra Californien, valgte parret simpelthen at droppe deres almindelige jobs og kaste sig ud i at etablere eget kafferisteri.

Den lille kaffevirksomhed fik succes, og deres produkter vandt stille og roligt større og større indpas i de finske  - og senere også skandinaviske - husholdninger. I midten af 1990’erne rykkede ægteparret børn og kafferisteri til England, hvor både familien og virksomheden etablerede sig på ny og fik ordentligt rodfæste. I dag har sønnen Will overtaget og driver virksomheden med sin hustru Caroline.

Virksomhedens populæreste produkter er deres instant kaffer med ekstra smag, som passer perfekt til den moderne livsstil, hvor folk har travlt, tingene skal ske hurtigt, og kaffen stadig skal smage fantastisk!

De lækre Little's produkter

I Little's udvalg af fantastisk delikate kaffer findes både skøn instant kaffe med og uden ekstra smagstilsætning, lækker malet kaffe og ikke mindst kaffekapsler! Der er i øvrigt også et par geniale koffeinfri varianter i udvalget. Disse passer perfekt til dig, som elsker en god kop kaffe om aftenen, men som også gerne vil kunne falde i søvn til rette tid.

Instant kaffe - hurtig kaffe til de travle 

Har du travlt, men ønsker stadig en kop virkelig delikat kaffe med skøn smag, bør du prøve en af Little’s instant kaffer. Vi har et bredt udvalg af disse, og du kan både få almindelig instant kaffe og kaffe med ekstra smag.

Uden ekstra smag

Little's "almindelige" instant kaffer er - ligesom de, der er tilsat ekstra smag af eksempelvis karamel eller chokolade - i sandhed noget for sig! De smager vidunderligt, og selvom de er "almindelige" instant kaffer, så varierer de forbavsende meget fra hinanden i både intensitet og aroma.

Du kan blandt andet få disse vidunderlige varianter: En dejlig italiensk mørkristet instant kaffe, en virkelig skøn etiopisk variant med næsten lidt citrusagtige smagsnoter og en columbiansk variant med milde noter af hasselnød.

Vi kan også tilbyde en skøn koffeinfri variant med brasiliansk kaffe. Den er mild og blid i smagen - og perfekt om aftenen og lige inden sengetid. 

Med ekstra smag

De dejlige instant kaffer fra Little's kommer også i mange spændende varianter med ekstra smag - og vi tør godt love, at der er noget for enhver! Vi har f.eks. en ret lækker julevariant med smag af blandt andet appelsin og brandy, en fantastisk og meget populær variant med smag af irish cream og en mindst lige så populær kaffe med smag af Arametto. Dertil kommer en række andre lækre og interessante instant kaffer med smag af blandt andet hasselnød, fransk vanillie, orange-chokolade, chokolade-karamel, valnødder og ahornsirup, chokolade og Havana rom. Så altså: Er du til kaffe, der smager af lidt mere, så prøv en af de lækre instant kaffer med smag fra Little's!

Malet kaffe - til dig, der foretrækker klassisk brygget kaffe

Little’s producerer også skøn malet kaffe til dig, der har tiden til og foretrækker at brygge din kaffe gennem filter eller i en stempelkande!

Vi kan tilbyde den dejligste variant, der egentlig er en julekaffe, men som sagtens kan drikkes året rundt! Den hedder Christmas Spirit Flavour, og vi kan på det varmeste anbefale, at du prøver den! Den smager skønt og af meget meget mere end “bare” kaffe.

Brug også gerne den færdigbryggede kaffe i iskaffe, desserter, glasur, hjemmelavet is og i lækre cremer og mousser - anvendelsesmulighederne er nærmest uendelige.

Kaffekapsler - til dig med en lækker kapsel-kaffemaskine

Har du en kapsel-kaffemaskine, og foretrækker du kaffen fra den, fremfor instant kaffe? Så skal du slet ikke fortvivle, for hos NORU kan du skam også få kaffekapsler fra Little's! Vi har flere forskellige virkelig lækre varianter med smag af eksempelvis chokolade og karamel, skøn fransk vanilje og vidunderlig hasselnød!

Kapslerne laves i øvrigt af 100% genanvendeligt aluminium! Og selve kaffen er kun tilsat naturlige smagsstoffer.

3 bud på skønne instant kaffer fra little's

Det er virkelig svært at vælge mellem de skønne kaffevarianter fra Little's, men herunder finder du vores tre bedste bud på helt særlige instant kaffer fra little's, som man bør prøve! De er hver især noget helt for sig, og de smager virkelig skønt! Det gør Little's andre kaffer i dén grad også, men altså...her kommer de tre forslag:

Swiss Chocolate Instant Coffee - Til efter en kold vintertur i skoven…

Dette er en virkelig delikat instant kaffe med mørk schweizisk chokolade! En klassisk smagskombination, der i denne kaffe trækkes op på et endnu højere niveau med sin lækre, dybe og intense smag. Instant kaffen er lavet på frysetørret Arabica-kaffe og kun tilsat naturlige smagsstoffer. Nyd den gerne med lidt god rørsukker.

Brazil Decaf Instant Coffee - Til når mørket sænker sig…

Dette er kaffen, som du roligt kan drikke lige inden sengetid, fordi den er helt fri for koffein. Med denne får du en fantastisk instant kaffe, der er skøn, blid og med en mild antydning af nødder i smagen. Den er lavet på frysetørrede Arabica-kaffebønner.

Havana Rum Instant Coffee - Til når du mindes herlige ferier under varme himmelstrøg…

Dette er kaffen for dig, der elsker smagen af cubansk rom i kombination med virkelig delikat kaffe! Du kan dog sagtens drikke mange kopper af denne kaffe - også hvis du ikke tåler alkohol - for den er aldeles alkoholfri. Den er lavet på frysetørret Arabica-kaffe og er kun tilsat naturlige smagsstoffer.

Må vi evt. foreslå et lille glas lækker og aromatisk rom til denne kaffe?

Alle NORUs fantastiske kaffer fra Little's kan du se her på siden, hvor du også kan klikke dig frem til uddybende information om de enkelte varianter. Kafferne fra Little’s kan naturligvis nydes, præcis som du vil - og når du vil! Velbekomme - og god fornøjelse!