OOHH

OOHH er super smukt bæredygtigt interiør af meget høj kvalitet. Brandet omfatter først og fremmest lækker brugskunst og boliginteriør, men i sortimentet findes også 100% bionedbrydelige kaffekapsler med virkelig lækker gourmet-kaffe. Herunder finder du alle de skandinavisk designede skønne ting til hjemmet og kontoret i lutter miljørigtige genbrugsmaterialer.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Moderne, bæredygtig og tidløs indretning

OOHH-brandet fra Lübech Living omfatter lutter lækre og meget stilfulde håndfremstillede produkter i smukke afdæmpede farver, som også findes i naturen. De er af høj kvalitet, er unikke og passer perfekt ind i nordisk moderne boligindretning, ligesom de er skabt af miljørigtige genbrugsmaterialer.

OOHH produkterne er skabt til salg gennem anerkendte livsstilsbutikker samt blomster-, interiør-, møbel-, mode- og brugskunstbutikker samt eksempelvis stormagasiner, gavebutikker, havecentre, museer, spa-centre etc. Kort sagt sælges produkterne i det hele taget alle steder, hvor der sættes stor pris på gedigent dansk design og håndlavede og bæredygtigt fremstillede produkter med sjæl.

Visionen bag OOHH

Visionen bag OOHH-brandet er, at man vil vise verden, at interiør og boligindretning sagtens kan være både bæredygtigt og æstetisk på én og samme tid. Dette opnår man på en række forskellige måder, og det er helt tydeligt, at man er sig sit påtagede ansvar yderst bevidst - både i designfasen og i selve fremstillingsprocessen.

Produktionen

Produkterne fra OOHH er designet og skabt ud fra et ønske om at inspirere og overraske kunderne med virkelig lækre produkter til hjemmet og kontoret, som designes og fremstilles ansvarligt og under store hensyn til både miljø- og sociale forhold.

Brandet omfatter blandt andet smukke og enkle potter, krukker, vaser, fade og lysestager samt det lækreste pynt til jul og påske. Dertil kommer skønne ting til kontorindretning.

Kollektionerne passer flot ind i både helt klassisk smuk og moderne nordisk indretningsstil. Da alle produkterne er håndfremstillet, er de også unikke - sådan at forstå, at der kan forekomme bittesmå naturlige variationer fra vare til vare. I vore øjne giver dette produkterne "sjæl" og gør dem endnu mere specielle.

Miljøvenlige materialer

I produktionen anvendes alene bæredygtige genbrugsmaterialer som genbrugspapir (virksomhedens eget Zero Waste papir), genbrugsplastik fra bl.a. plastikposer og genbrugsaluminium fra udtjente håndvaske og maskiner, naturlig latex, overskydende mahognitræ fra møbelindustrien på Sri Lanka og eksempelvis Kurundu Wood, som er overskudstræ fra kanelproduktion samme sted.

Dele af produktionen fremstilles udelukkende ved solenergi, vandet fra produktionen genanvendes, og derudover anvendes i fremstillingen også diverse naturmaterialer som sand og savsmuld. Dertil kommer, at hele produktionen i øvrigt er et resultat af et yderst interessant Fairtrade-projekt på Sri Lanka.

Fairtrade-projektet på Sri Lanka

Hele OOHH-brandet er baseret på håndfremstilling af produkterne af en gruppe bestående af omtrent 200 kvinder på Sri Lanka. Kvinderne, der er socialt udsatte, er alle en del af et succesfuldt Fairtrade-kvindeprojekt, med hvem der er et tæt samarbejde omkring såvel produktudviklingen som fremstillingen.

De involverede kvinder i Fairtrade-projektet arbejder med håndfremstilling af produkterne i deres eget hjem. Derved har de fået mulighed for både at tjene penge og passe hjem og børn, i det omfang der er brug derfor. De aflønnes pr. enhed, de fremstiller, således at de ikke forpligtes til at arbejde et specielt antal timer dagligt eller til at skulle fremstille og færdiggøre et bestemt antal enheder hver dag eller uge. Dermed kan arbejdet tilpasses den tid, de enkelte kvinder har til rådighed.

OOHH hos NORU

Hos Noru har vi håndplukket en række fantastisk skønne OOHH varer til vores sortiment. Blandt disse finder du blandt andet forskellige varianter af plantebaserede og 100% bionedbrydelige kaffekapsler med gourmetkaffe til din Nespresso-maskine! Vi kan også tilbyde dig små stilrene Wave bakker/tallerkener i bølget, fødevaregodkendt og varmesikret keramik i forskellige flotte naturfarver. Eller hvad siger du f.eks. til vores stilrene og helt enkle Wave æggebægre og små skåle til salt og peber? De fås også i forskellige naturfarver og er ligeledes fremstillet af lækker bæredygtig keramik, som er brændt vha. solenergi. Til de små skåle kan du i øvrigt også erhverve dig super lækre små skeer af akacietræ. Disse er naturligvis også håndlavede og godkendt til fødevarebrug.

Gaver

Udover til din egen bolig- og kontorindretning vil vi hos NORU klart anbefale, at du overvejer OOHH-produkter, når du skal give helt særlige gaver. Udover at du igennem købet af disse lækre ting støtter bæredygtig og miljøvenlig produktion, så er det super lækre udtryk i produkterne med til at gøre, at de er kolossalt populære, meget tidløse i designet, stilrene og i øvrigt passer ind i de fleste hjem. Se selv alle NORUs skønne OOHH-produkter her på siden.