Havekrukker & Skjulere

Skab den perfekte stemning på din terasse eller altan, med de helt rigtige havekrukker og skjulere. Se det fine udvalg af forskellige materialer, farver og størrelser - og find det helt rigtige look til dit udendørs rum.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Havekrukker der skaber stemning

Det er perfekt at bruge havekrukker, når du gerne vil skabe en bestemt stemning på din terrasse eller altan. Krukkerne fås i et hav af forskellige materialer, størrelser og farver så det er nemt for dig, at lave præcis det udendørs rum du drømmer om.

Du kan både gå efter det mere rå look med havekrukker af beton - eller mere sydlandsk stemning med nogle lækre stenkrukker.

Optimal opbevaring af dine havekrukker

De fleste af os ønsker os nok havekrukker der kan stå ude hele året rundt. Desværre er det langt fra alle krukkerne der kan dette - og hvis de ikke er beregnet til at stå ude, så risikerer du at de knækker når frosten sætter ind.
Derfor er det vigtigt at du undersøger om dine havekrukker egner sig til frostvejr, inden du lader dem stå ude vinteren over.
Det er ofte krukker af stentøj, der har svært ved at klare frosten. Men er du i tvivl, så spørg gerne inden du køber så du ikke får en forkert type havekrukke hjem.

Skal krukkerne ind vinteren over, skal de helst opbevares frostfrit. Nogle nyere haveskure er isolerede og de kan derfor sagtens overvintre her. Og ellers kan de stå i din kælder.

En anden mulighed er simpelthen at bruge dem som indendørs krukker vinteren over. Så får du også lidt liv indenfor i din bolig, mens vinteren er over os.