Dåser & Krukker

Her finder du vores store sortiment i dåser der er perfekte til opbevaring i dit køkken. Hvad enten det er til te, kaffe eller noget helt tredje, så er du kommet til rette sted.

Viser 1-9 af 9 element(er)

Skal din kaffe og te holde sin fine duft og aroma frisk i længst mulig tid, er en korrekt opbevaring afgørende. Dette betyder først og fremmest, at kaffen og teen skal opbevares lufttæt, tørt, og hvor der er mørkt - og helst køligt. Faktisk mener mange eksperter, at kaffe med fordel opbevares i en lufttæt beholder i køleskab. Til gengæld er det ikke godt for aromaen i kaffe og te, hvis opbevaringen sker i fryseren. De ekstremt lave temperaturer kan nemlig medføre, at bestemte olier påvirkes, hvilket kan ændre smagen. Desuden menes det, at de store skift mellem stuetemperatur og frost, når man tager dåsen ind og ud af fryseren, fordi der skal laves te eller kaffe, kan medføre, at der dannes kondens inde i dåsen. Det er i øvrigt også vigtigt, at te og kaffe under opbevaringen holdes isoleret fra stærktlugtende madvarer, idet de ellers kan tage smag af disse.

Når du skal opbevare din kaffe og te, kan det enten ske i poserne og dåserne, som det leveres i. Det er bare ikke altid lige praktisk, for poser kan være lidt uhåndterlige at opbevare, og de fleste kan godt lide, at opbevaringen sker i dåser eller krukker, som matcher farver og stil i køkkenet, som kan stables, ikke fylder for meget osv. Hos NORU har vi et lækkert udvalg af flotte og funktionelle opbevaringsdåser af metal med tætsluttende låg og i de flotteste designs fra blandt andet Eigenart. Tilsvarende forhandler vi også de lækre opbevaringskrukker i keramik med super flot glasur fra Broste Copenhagen. 

Krukker fra Broste Copenhagen

De fine og helt lufttætte krukker fra Broste Copenhagen kommer fra de tre keramikserier - Nordic Sea, Nordic Sand og Nordic Coal - der også omfatter kopper, krus, fade, skåle, kaffetragte, mælkekander og meget andet super lækkert keramik. De skønne krukker med tætsluttende låg er et fuldstændig perfekt supplement, hvis du i forvejen har kopper og krus, fade etc. fra en af disse serier:

Nordic Sea - Lækkert keramik i den smukkeste blågrønne glasur

Nordic Sand - Skønt keramik i sandfarvet glasur i inciterende lyse nuancer

Nordic Coal - Super smukt keramik i mørk glasur med brune og koksfarvede nuancer

Med disser serier fra Broste taler vi om imponerende keramik i virkelig dejligt design og med fantastisk smuk glasur! Hver enkelt stykke keramik i disse serier er unikt, idet det er hånddrejet og efterfølgende også håndmalet og glaseret. Derfor vil farverne fremstå med skønne små variationer - helt afhængigt af hvor i ovnen det enkelte stykke keramik har stået, da det blev brændt. Det er en af de ting, der gør disse keramikserier fra Broste fantastisk smukke!

De super flotte krukker kan naturligvis også anvendes, selvom du ikke nødvendigvis har andre dele fra Brostes keramikserier! De gør sig i sig selv super flot på køkkenhylden! 

Metaldåser fra Eigenart

De lækre lufttætte dåser i metal fra Eigenart fås i forskellige størrelser. Dåserne er i super flotte og dekorative mønstre og farver - og hos NORU fører vi også en lille serie, der består af helt stilrene metaldåser i et flot mat sølvlook. 

Naturligvis kan NORUs lækre dåser og krukker fra blandt andet Broste Copenhagen og Eigenart også anvendes til meget andet end te og kaffe! Brug dem eksempelvis også til sukker, kakao, småkager og slik - eller til noget helt andet! Flotte er de, og de har utroligt mange anvendelsesmuligheder!