Badeværelse

Badeværelset er ét af de rum i hjemmet, hvor vi tilbringer tid hver dag. Det skal være et funktionelt rum, hvor alle medlemmer af husstanden let kan finde sine ting, produkter og personlige sager. 
Hos NORU får du et stort udvalg af interiør til badeværelset at gå på opdagelse i. Der er blandt andet uundværlige opbevaringsbokse til smykker og småting, lækre og miljøvenlige håndklæder samt de skønneste produkter til både ham og hende
Stort udvalg af skønne håndklæder fra flere brands
Se alle vores lækre håndsæber her
Se hele vores sortiment af kropspleje produkter
Se vores store udvalg af tilbehør til dit badeværelse

Det nyeste til badeværelset

Udforsk skønne produkter til badeværelset

Brands vi er vilde med!

Udforsk skønne brands indenfor kropspleje, sæber og badeværelsesartikler

Udforsk UASHMAMA

Skønne håndsæber, duft diffusere og papirsposer

Derfor betyder badeværelsets indretning så meget

Vi har alle brug for at tilbringe kortere eller længere tid på badeværelset hver dag. Om morgenen skal der bades, plejes krop, sættes hår, lægges makeup, og børnene skal hjælpes i tøjet. Der er brug for lige så god og funktionel opbevaring af alle de personlige ejendele på badeværelset, som der er behov for smart indretning på børneværelset, teenageværelset og i soveværelset.

Den personlige indretning af badeværelset med æsker, krukker og opbevaringsposer har blandt andet betydning for din tid. Når du har styr på dine små og store ejendele, kommer du til at spare masser af tid, og du slipper for at skulle rode alle skabe og skuffer igennem for at finde din håndcreme eller skæglotion. Du finder forskellige stilrene, praktiske og elegante æsker og opbevaringsløsninger i lækkert design hos NORU.

Vælg de bedste og sundeste poser til opbevaring af familiens ejendele

Når du handler hos NORU, får du ikke kun mulighed for at få funktionelle opbevaringsløsninger til dit badeværelse. Du får samtidig miljøvenlige og sunde produkter, så du med god samvittighed kan indrette badeværelset på den måde, du drømmer om.

Du finder blandt andet de populære opbevaringsposer, der er lavet af træfibre, og som kan vælges i personlige og moderne nuancer. Træet er 100% FSC-certificeret, hvilket betyder, at materialet kommer fra bæredygtigt skovbrug, hvor der blandt andet plantes et nyt træ, for hvert eneste der fældes.

Du kan vælge at mixe og matche poserne, så de passer til stilen i dit hjem og til dine opbevaringsbehov. De miljøvenlige og dekorative poser tåler vask i maskine, og de fås i flere forskellige størrelser.

Pas godt på dine smykker med dekorative æsker i glas

Når det kommer til at passe godt på dine sølv- og guldsmykker, er der brug for æsker og bokse i glas, der er lavet med flere små rum. Heri kan du adskille dine smykker, så du har styr på både halskæder, ørestikker, ur og armbånd. Smykker har bedst af at blive opbevaret i lukkede rum, hvor de ikke filtrer sig sammen, og hvor de ikke i særlig grad udsættes for støv eller fugt.

Det er en praktisk fordel at bruge smykkeæsker i glas. Bruger du smykker hver dag, og nyder du at bruge forskellige fingerringe, ørehængere og halskæder, er det en stor hjælp for dig, at du nemt og hurtigt kan danne dig overblik over disse. Med en elegant smykkeæske i glas kan du let se, hvor de ønskede smykker er.

Plej huden med økologiske cremer og kvalitetslotion

En fast bestanddel af badeværelsets interiør er lotion og cremer. Hos NORU får du et stort udvalg af PH-afstemte og fugtighedsgivende cremer at vælge imellem. Der er blandt andet duftneutrale olier og bodylotion, som kan være det rette valg til børnene, ligesom du kan finde en hudvenlig variant med mild duft til dig selv eller som personlig gave til manden eller kvinden i dit liv.

Det enestående ved NORU's cremer i høj kvalitet er, at de både er skabt med omtanke for sundheden og for boligen. Indholdet er af lige så høj kvalitet, som emballagen er elegant og dekorativ. Det betyder, at du ikke behøver at gemme dine egne eller børnenes hudplejeprodukter væk. De kan stå fremme på en hylde og være med til at skabe det skønne udtryk på badeværelset.

Skab skøn og beroligende stemning med duftdiffusere

Det er ikke tilfældigt, at du i sortimentet for badeværelseindretning finder et bredt udvalg af duftpinde. Netop på badeværelset er der er tit brug for, at man kan friske luften op. Den mest enkle og harmoniske måde at gøre dette på er ved at bruge duftdiffusere. Om du helst vil have en beroligende duft af blomster, eller du måske foretrækker en organisk duft af træ eller skov, er helt op til dig.

Det er ikke kun den umiddelbare og dejlige duft, som både familiens medlemmer og husets gæster kan se frem til, når du har duftpinde på badeværelset. Dejlige dufte virker beroligende på sindet - og for dig, der har et spabad eller badekar er duftdiffusere nærmest uundværlige. Både mental og fysisk velvære og afslapning påvirkes nemlig i positiv retning, når der en vidunderlig duft i rummet.

Økologiske og 100% GOTS-certificerede bomuldshåndklæder til børn og voksne

Det er vigtigt for sundheden i familien, at du vælger tekstilprodukter, der er venlige mod huden. Det bedste er at gå efter GOTS-certificerede håndklæder, som du finder et stort sortiment af hos NORU. Du finder både personlige og mønstrede håndklæder, ligesom der er mere stilrene og ensfarvede varianter. Når alle medlemmer i familien skal have den absolut bedste komfort efter bad, kan det være en god idé at vælge forskellige håndklæder, så hvert familiemedlem får sit eget personlige tilbehør til hygiejne. Det giver på mange måder god mening!

Når du vælger GOTS-certificerede håndklæder, er du med til at skåne dine børn og dig selv mod udvikling af allergi og overfølsomhed. Og du får derudover en mere komfortabel badeoplevelse, da de luksuriøse håndklæder har en væsentligt højere sugeevne sammenholdt med klassiske, ikke-økologiske håndklæder.

Køb eksklusive produkter til dig og familien til konkurrencedygtige priser

På trods af den høje kvalitet, som NORU's populære og moderne produkter er skabt med, får du håndklæder, opbevaringsløsninger, plejeprodukter og andet badeværelsesinteriør til skarpe priser. Du finder en del af det eftertragtede tilbehør på tilbud, så du kan spare ekstra penge på kvalitetsvarer til hjemmet.

Med de gode priser på hele sortimentet kan du indrette dit badeværelse, så det matcher dine hedeste indretningsdrømme.

De konkurrencedygtige priser gør det også muligt at købe indretning til badeværelset som gave. Duftpinde eller en lækker håndcreme er den perfekte værtindegave, der med sikkerhed skaber påskønnelse og værdi hos den heldige modtager.