Opskrifter

Hos NORU har vi samlet en masse skønne opskrifter til dig. De kan bruges både når du skal forkæle dig selv på en hverdag, eller når du får gæster.
Vi har delt opskrifterne ind i forskellige kategorier, så de er nemme for dig at finde.

Her finder du alt fra gode drinks og cocktails, til spændende varme drikke og nogle virkelig lækre læskedrikke.
Er det tilbehør til hovedretten, en lækker forret eller måske en skøn dessert du er på jagt efter, er du helt sikkert kommet til rette sted.
Og så er vi ikke engang nået til kagerne. Vi elsker selv at servere noget lækkert bagværk for vores gæster - og vi sørger for at dele det hele med dig, også med gode guides til hvordan du opnår det bedste resultat.

Drinks til både hverdag og fest

Vil du gerne have ny inspiration til en "5 o'clock cocktail" eller en lille sjus du kan fejre mandagen med, så finder du helt sikkert det du leder efter under vores cocktails. Her er der også spændende drinks der er nemme at lave når du holder fest, og der måske ikke er tid til at shake det hele i baren.

Rigtig mange af de mere enkle cocktails kan desuden laves som 'pitchers' - altså serveret i kande, så der er til mange glas ad gangen.

Og endelig så kan en del af de dejlige drinks laves i 'virgin' udgaver, hvor alkoholen helt udelades. Så kan børn, dem der skal køre og dem der ikke drikker alkohol være med!

Find din næste fredags-kage

Ja, fredag er jo en populær dag til kage. Hvad enten du skal have den med på arbejde eller du gerne vil hygge lidt om familien om aftenen.
Hos NORU elsker vi også at bage kage, og vores kage-opskrifts kartotek vokser derfor hele tiden. De fleste opskrifter er 'testet på os selv' og selvom det er et hårdt job at skulle prøve-smage, så skal det jo gøres ❤️

Det hele tager udgangspunkt i alle de lækkerier du finder her på siden. Både de lækre ingredienser, men også det gode køkkenudstyr så du kan opnå de samme gode resultater som vi gør.

Ugens opskrift - Ananas lemonade

En lækker sommerlig lemonade. Så kan du tage forskud på det gode sommervejr, med en drink som virkelig smager eksotisk og lækkert

Casper

Lækre spiselige julekugler på pind

Hvis du har lyst til, at lave brownie på en lidt anden måde, så læs med her. Jeg har nemlig lavet brownie julekugler på pind. De er hvert fald mit bud på, hvad der kan være sjovt at lave til juletiden.

Casper

Skøn Æblecrumble

Her deler jeg opskriften med dig, til en virkelig lækker æblecrumble kage. Kagen nydes lun og så smager den ellers bare fantastisk godt af jul og hygge. Du skal nok blive ligeså glad for den, som kontoret her blev.

Casper

U-hyggelige Halloween Muffins

Lækre svampede muffins, som er Halloween-pyntet. Disse cupcakes (som de jo også kaldes), er virkelig nemme at lave og utrolig lækre! Derudover er de virkelig sjove at have stående til Halloween-festen. Så hvis du går op i Halloween, ligeså meget som jeg gør. Så skal disse nok blive et hit.

Casper

Opskrift - Rabarber Mojito

Få den allerbedste opskrift på en skøn mojito lavet på rabarber sirup. Denne drink er essensen af dansk sommer, og den er virkelig lækker at nyde under en skøn sommerhimmel! Servér den for dine gæster, eller nyd den alene i en stille stund.

Helle

Skøn Risalamande med vanilje

Få Gittes bedste opskrft på risalamande samt tips til hvordan du kan koge den, uden den brænder på!

Gitte

Flødeboller ala Grith

Grith har lavet nogle virkelig lækre flødeboller til kontoret. Opskriften deler hun med jer, lige her. Jeg kan love jer for, at de smager godt!

Casper

Luftige og lækre svenske kanelboller

Få opskriften på de lækre svenske kanelboller, eller kanelbullar som de omtales i Sverige. Disse kanelboller er mit absolut yndlings bagværk, og passer til enhver anledning.

Nanna

Verdens bedste tomatsuppe

Denne opskrift på tomatsuppe med pastanudler er simpel, men resultatet er helt enormt lækkert.  Jeg laver altid denne version, som kombinerer den klassiske tomatsuppe, med den italienske minestrone suppe.

Nanna