Bloomingville

Bloomingville - lækkert nordisk design

Du kender sikkert allerede Bloomingvilles lækre design! Nu kan du også få deres fantastisk lækre og dekorative krus, glas, bestik, tekstiler og mange andre skønne produkter hos NORU!

Viser 1-24 af 213 element(er)
Når du trænger til fornyelse i hjemmet og på terrassen - eller i sommerhuset - så tag et kig på de mange virkelig lækre produkter fra fantastiske Bloomingville! Ofte skal der nemlig ikke så meget til for at friske indretningen og stilen i boligen eller fritidshuset gevaldigt op. Med nye flotte glas, lækre tekstiler, smukke skåle og super elegant bestik kommer man meget langt. Eller hvad siger du f.eks. til en skinnende blank stempelkande i det pureste "guld"? Den slår nærmest benene væk under en, når man ser den stråle på kaffebordet. Måske drømmer du om et eminent flot barbord i "guld" eller messingfarvet jern med masser af super lækkert udstyr til at lave skønne cocktails? Vi kan også tilbyde farvede og sjove drikkeglas og helt ubeskriveligt flot keramik fra Bloomingville. Og “Guld”-bestik. Flotte tehætter og viskestykker. En skøn tekande i støbejern. Vidunderligt smukke servietringe. En rummelig og sommerlig dispenser til iste og limonade til de varme sommerdage i haven. Og meget meget andet, som både er praktisk og pynter gevaldigt. 
Kort sagt: Med produkterne fra Bloomingville kan du altid finde super flot og lækkert udstyr til boligen, haven og middagsbordet. Lad dig inspirere ved at tage en rundtur blandt de mange fantastiske produkter længere nede her på siden.

Hvem er Bloomingville egentlig?

Bloomingville blev etableret tilbage i år 2000. Bag navnet står en dansk kvinde. Hun ønskede at udbrede lækkert design og produkter i den helt særlige nordiske lette stil. En designstil som er dybt forankret i traditionel dansk æstetik. I 2014 blev virksomheden en del af den amerikanske Regent-koncern. To år senere lancerede man Bloomingville-produkterne i USA. Det blev også en enorm succes. For også amerikanerne elsker nemlig de charmerende interiør-produkter og det lette design fra Bloomingville. Siden har virksomheden endda også overtaget det succesrige brand Creative Coop, som nu også er lanceret i Europa.

De lækre produkter

Bloomingville er lækkert nordisk design til hjemmet i høj kvalitet og til yderst rimelige priser. Med virksomhedens charmerende produkter kan man løbende forny sit hjem, så det fremstår hyggeligt, moderne og er rigtig rart at være i. Idéen bag Bloomingvilles produkter er, at man for rimelige penge skal kunne forny sit hjem uden nødvendigvis at skifte hele møblementet ud og male væggene. Virksomhedens designfilosofi er: “Skab glæde gennem forandring”. Udtrykket dækker over idéen om, at der ofte ikke skal så meget til at skabe nyt liv i hjemmet. Man kan løbende foretage forandringer i det små, så hjemmet hele tiden er smukt, varmt, moderne, personligt og med en dejlig uformel atmosfære. Det kan man blandt andet gøre ved at udskifte eller veksle mellem forskellige puder, pyntegenstande, lysestager, plaider, skåle, kopper osv. Ofte skal der blot nogle få Bloomingville-produkter til i et rum for at ændre hele rummets look og karakter. Og med disse produkter får man bare rigtig god kvalitet til yderst rimelige priser.
Hos NORU finder du et kæmpe udvalg af de virkelig lækre ting fra Bloomingville. Faktisk er det nærmest et rent slaraffenland af forskelligartede skønne produkter. De passer perfekt ind i vores øvrige sortiment. Og du finder alt fra lækker service i bambus melamin og stentøj til super smukke glasvarer og spise- og serveringsbestik i "guld". Du kan også få tekstilvarer af meget høj kvalitet og ikke mindst vanvittigt flotte barborde og tilhørende udstyr. I det hele taget er det vores påstand, at du blandt disse skønne produkter altid vil kunne finde noget lækkert til din bolig, som er lige din smag. Måske tager vi fejl, men det tror vi ikke...

Gaver

Produkterne fra Bloomingville egner sig også helt fantastisk som gaver. Der er vildt mange forskellige ting at vælge imellem. Stilmæssigt passer produkterne til hinanden. De er i god kvalitet. De har et yderst nutidigt udtryk. Du kan finde gaver i næsten ethvert prisleje. Og så er Bloomingville-produkter generelt yderst rimelige i pris. Du kan også få en gavekurv og indpakning til din gave. Og du kan få vedlagt et personligt håndskrevet kort. Klik her for at læse meget mere om gaver.
Det er umuligt her at nævne alle de forskellige varer og varegrupper, som vi hos NORU har fra Bloomingdale. Tag selv længere nede på siden et godt kig på alle de mange forskellige virkelig lækre ting til køkken, have, borddækning, hjem og sommerhus... Det er - som ovenfor nævnt - et rent slaraffenland af skønne ting til bolig og have!