Bloomingville

Kender du Bloomingvilles sindssygt lækre design i nordisk stil? Ellers vil vi klart anbefale dig at tage et godt kig på de vildt dekorative og indimellem rustikke krus, glas, bestik, tekstiler og mange andre helt vidunderlige ting til bolig og have her på siden. Det er super lækkert. Det er yderst rimeligt i pris. Det er af god kvalitet. Og så kan du med ganske få Bloomingville-produkter ændre hele stilen og atmosfæren i din bolig, dit sommerhus og på terrassen. Vi vil næsten gå så vidt at påstå, at det er genialt...

Viser 1-24 af 147 element(er)

Når du trænger til fornyelse i hjemmet og på terrassen - eller i sommerhuset - så tag et kig på de mange virkelig lækre produkter fra fantastiske Bloomingville! Ofte skal der nemlig ikke så meget til for at friske indretningen og stilen i boligen eller fritidshuset gevaldigt op. Med f.eks. nye flotte glas, lækre tekstiler, smukke skåle, super elegant bestik eller andet kommer du meget langt.

Med produkterne fra Bloomingville kan du altid finde super flot og lækkert udstyr til boligen, haven og middagsbordet, som både er praktisk og som pynter gevaldigt. Produkterne er super egnede til at skabe små ændringer her og der, som giver stemning og et fantastisk frisk pust i hele boligen. Lad dig inspirere ved at tage en rundtur blandt de mange fantastiske produkter her på siden.

Bloomingvilles univers

Historien

Bloomingville blev etableret tilbage i år 2000. Bag navnet står en dygtig dansk kvinde - Betina Stampe - med et udpræget ønske om at udbrede lækkert design og produkter i den helt særlige nordiske lette stil. En designstil, som er dybt forankret i traditionel dansk æstetik, og som har gået sin sejrsgang over hele verden.

I 2014 blev virksomheden en del af den amerikanske Regent-koncern. To år senere lancerede man med stor succes også Bloomingville-produkterne i USA. Det viser sig, at også amerikanerne elsker de charmerende interiør-produkter og det lette design fra Bloomingville. Siden har virksomheden i øvrigt også overtaget det succesrige brand Creative Coop, som nu også er blevet lanceret i Europa.

Bloomingville er i konstant løbende udvikling, og de seneste år har man valgt også at lancere Bloomingville MINI med lækker indretning og legetøj til børn, ligesom man har introduceret Bloomingville Creative Collection med rustikt, autentisk og helt tidløst interiør for alle, der holder af unikke styles, der gør det let at indrette boligens forskellige rum på helt individuel og personlig vis. Endnu en tilføjelse til produktsortimentet er et rent og roligt duft-univers ved navn ILLUME x Bloomingville, som tilfører en indbydende fornemmelse i ethvert rum i hjemmet.

Kort sagt: Bloomingville er et topmoderne multibrandhus i rivende udvikling, og deres fantastisk lækre produkter forhandles over hele verden.

Glæde gennem forandring

Bloomingville er lækkert nordisk design til hjemmet i høj kvalitet og til yderst rimelige priser. Med virksomhedens charmerende produkter kan du løbende forny dit hjem, så det altid fremstår hyggeligt, moderne og er rigtig rart at være i.

Virksomhedens designfilosofi er: “Skab glæde gennem forandring”. Udtrykket dækker over idéen om, at der ofte ikke skal så meget til at skabe nyt liv i hjemmet. Du kan løbende foretage forandringer i det små, så hjemmet hele tiden er smukt, varmt, moderne, personligt og med en dejlig uformel atmosfære. Det kan du blandt andet gøre ved at udskifte eller veksle mellem forskellige puder, pyntegenstande, lysestager, plaider, småmøbler, skåle, kopper osv. Ofte skal der blot nogle få Bloomingville-produkter til i et rum for at ændre hele rummets look og karakter. Og med disse produkter får du bare rigtig god kvalitet til yderst rimelige priser.

Som ovenfor beskrevet er idéen bag Bloomingvilles produkter, at du for rimelige penge skal kunne forny dit hjem uden nødvendigvis at skifte hele møblementet ud og male væggene. Og de ting, der løbende bliver sendt ud af indretningen, når Bloomingville produkterne kommer ind, behøver du bestemt ikke bare kassere. Tværtimod! Gem dem til senere omrokeringer og ændringer i boligen, sælg dem for en rimelig pris eller endnu bedre: Giv dem til andre, som trænger til et frisk pust i hus og have! Det handler nemlig på ingen måde om løbende at købe og bare smide væk, men om at skabe små forandringer her og der, som gør det lidt sjovere og rarere at være i din bolig. Og ved at give ting videre til andre, giver du dem en oplagt mulighed for billigt eller helt gratis at gøre præcis det samme. Dermed sendes de "gamle" ting, som du er blevet træt af, videre - det er både smart og miljørigtigt!

NORU og Bloomingville

Hos NORU elsker vi simpelthen Bloomingville - så er det sagt! Vi er simpelthen så glade for vores håndplukkede udvalg af lækre Bloomingville produkter. Hver og en er nøje udvalgt, så den passer perfekt ind i vores øvrige sortiment, og kan leve op til vores kunders standarder.

Vi har øverst her på siden inddelt vores Bloomingville-artikler i kategorier, så du lynhurtigt kan finde eksempelvis lækre ting til badeværelset, smukt service til bordet, herlige ting til haven osv. Og vil du hellere bare se alle de artikler fra Bloomingville, som vi nu kan tilbyde dig, undlader du blot at klikke dig ind på en bestemt kategori i toppen af siden.

Her på siden finder du hele vores kæmpe udvalg af lækre ting fra Bloomingville. Faktisk er det nærmest et rent slaraffenland af forskelligartede skønne produkter, der virkelig "kan" noget i et rum. Og du finder simpelthen alt fra lækkert service og stentøj til super smukke glasvarer og spise- og serveringsbestik i "guld". Du kan også få vidunderlige hængekøjer, lanterner og andet dejligt til terrassen, de smukkeste genstande til badeværelset, tekstiler af meget høj kvalitet til køkkenet og ikke mindst vanvittigt flotte barborde og tilhørende udstyr. Det er vores påstand, at du i det hele taget blandt disse skønne produkter altid vil kunne finde noget virkelig lækkert til din bolig, dit sommerhus eller din have, som er lige i øjet, pynter gevaldigt og som kan pifte indretningen op på en helt ny måde.

Populære gaver

Produkterne fra Bloomingville egner sig i øvrigt også super godt som gaver! De er stærkt populære, og det gør, at mange bliver glade for at modtage netop Bloomingville-gaver.

  • Udvalget er kæmpestort - der er virkelig meget at vælge imellem.
  • Stilmæssigt passer produkterne perfekt til hinanden - og til NORU's øvrige varer
  • De er i rigtig god kvalitet.
  • De er populære hos både mænd og kvinder i alle aldersklasser.
  • De har et yderst moderne og nutidigt udtryk.
  • Du kan finde gaver i næsten ethvert prisleje.
  • Og så er de generelt bare yderst rimelige i pris.

Og som du måske allerede ved, kan du hos NORU også altid selv sammensætte eller få sammensat en lækker gavekurv med Bloomingville produkter og få den pakket ind - evt. med en personlig og håndskrevet hilsen vedlagt. Du kan enten bruge en af vores fede gavekurve i pap, eller til en værtindegave kan du f.eks. vælge at bruge en smuk Bloomingville skål som en lille gavekurv og fylde den med godter, herlige italienske kager eller måske krydrede nødder, inden den pakkes ind i festlig cellofan og bånd. Der er rigtig mange muligheder, og kun fantastien sætter grænser for, hvordan du kan sammensætte den perfekte Bloomingville-gave. Klik her for at læse meget mere om gaver.

Vi kan tilbyde dig virkelig mange lækre ting fra Bloomingville. Tag selv herover et godt kig på alle de mange forskellige skønne produkter til køkken, have, borddækning, hjem og sommerhus... Det er - som ovenfor nævnt - et rent slaraffenland af vidunderlige ting og sager til bolig og have, til kollegieværelser, kolonihaver og sommerhuse og til små og store terrasser. De egner sig til indretning stort set alle steder, og med disse produkter er det virkelig let at skabe smukke små forandinger og helt nyt liv i boligen og på terrassen.