Honning & Smørepålæg

Hvem elsker ikke skønt gylden honning, lækre marmelader af fornuftigt dyrket frugt og bær, vidunderlig smørepålæg af eksempelvis god chokolade og/eller sprøde nødder samt alverdens andre former for sødt pålæg til de hjemmebagte boller eller de gode kiks? Du finder NORU's delikate søde pålæg af forskellig slags lige herunder.

Viser 1-13 af 13 element(er)

Når vennerne skal forkæles, eller når du er lækkersulten og har lyst til en sød snack, er kiks, brød eller en lækker hjemmebagt bolle med lidt honning eller marmelade den perfekte løsning. Hos NORU finder du ægte og naturlige marmelader og andre slags delikatessepålæg af høj kvalitet. Vi kan både tilbyde helt klassiske og velkendte marmelader - eksempelvis præmieret hybenmarmelade - og spændende marmelader med et twist - eksempelvis blåbærmarmelade med havtorn og jule-blommemarmelade med hasselnødder og kanel

I vores sortiment af lækkert sødt pålæg finder du også virkelig delikat peanutbutter og økologisk lys og mørk pålægschokolade af høj kvalitet, som nok skal blive et hit hos børnene. 

Marmelader i høj kvalitet og med masser af vitaminer

Er der noget mere tilfredsstillende end at smøre sig en friskbagt bolle eller knasende sprøde kiks med en god marmelade og efterfølgende nyde det lille mellemmåltid med en god kop dampende varm te? Det er snacken eller mellemmåltidet, som kan nydes hele dagen igennem. Om morgenen kan det være lækkert med en god og velsmagende marmelade på en skive franskbrød, mens det vitamin- og smagsrige pålæg er perfekt som herligt mellemmåltid på kiks om eftermiddagen og om aftenen.

Er du vant til altid at have et eller flere glas marmelade stående i køleskabet, så ved du, at der med jævne mellemrum er brug for lidt afveksling. Og da marmelade jo kan holde sig i adskillige uger, efter at glasset er åbnet, er der ingen undskyldning for ikke at have flere forskellige marmelader "i gang" på samme tid. De skal nok blive spist - især hvis der er tale om kvalitetsmarmelade, som er lavet på ordentlig frugt og bær!

Husk i øvrigt, at marmelade kan bruges til andet end at spises på brød. Prøv f.eks. en god marmelade i en hjemmekomponeret lagkage med masser af flødeskum! Det smager vidunderligt.

Når du handler hos os, får du de bedste marmelader at vælge imellem. Vores gode håndplukkede udvalg af marmelader sikrer, at der er noget for enhver smag til både børn, unge og voksne!

Andet smørepålæg, som også børnene vil elske

Mens stort set alle voksne elsker honning og marmelade, er det måske især peanutbutter og pålægschokolade, der er et sikkert hit hos familiens yngste medlemmer. Selvom peanutbutter er en amerikansk opfindelse, har også mange danskere taget dette aromatiske smørepålæg til sig. Og så er det i øvrigt også nærmest genialt sammen med en god marmelade i sandwiches - altså peanutbutter på den ene skive brød, en god marmelade på den anden skive brød og derefter lagt sammen til en sandwich. Har du - eller dine børn - ikke smagt dette før, så prøv det! Det smager fantastisk.

Peanutbutter kan bruges både på frokostbordet, i madlavning og være supplement til skønne anretninger. Hos NORU finder du en variant af peanutbutter, som helt sikkert vil vække glæde hos både børn og voksne i hjemmet. Den er tilsat chokolade, og når man først har smagt den på et stykke brød, er man ikke i tvivl om, at den bliver et hit! Det cremede og milde pålæg smager nemlig endnu mere vidunderligt, når smagen af jordnødder komplementeres af god mørk chokolade. Prøv også at smøre dine nybagte pandekager med lidt af denne gourmet-peanutbutter...eller lav simpelthen en delikat dessertsauce af denne rørt op med en anelse vand, lidt piskefløde eller kokosmælk og lidt honning! Brug den lækre sauce til pandekager, is og som tilbehør til kage- og dessertanretninger.

Det skønne ved peanutbutter er, at det - hvis man ikke overdriver mængden, man indtager - er en sund spise, der kan være et rigtig godt alternativ til slik. 

Praktisk glasemballage

Uanset om du køber honning og marmelade eller peanutbutter og pålægschokolade, får du pålæg og tilbehør, som kan holde sig igennem længere tid. Alle vores produkter - dog undtagen vores økologiske pålægschokolade, der kommer i praktiske æsker af tyndt pap - leveres i tætsluttende glas, så holdbarheden er i top. Det betyder, at du og familien kan nyde jeres favoritter igennem lang tid og stadig få samme gode smag ved sidste skefuld, som ved den første.

Giv honning og smørepålæg som skøn gave

Har veninden en svaghed for peanutbutter? Eller vil du inspirere en god kollega, din svigermor eller en søster til nye skønne smagsoplevelser?

At give honning, marmelade og/eller andet gourmet-smørepålæg som gave f.eks. i forbindelse med et besøg viser både omtanke og omsorg. Med vores sofistikerede udvalg af lækre produkter kan du selv udvælge dem, som din personlige vært- eller værtindegave skal sammensættes af. Det kan være et mix af vidt forskellige specialiteter, eller det kan være en skøn sampak af eksempelvis  af 2 eller 3 produkter fra samme produktgruppe - altså f.eks. 2-3 forskellige marmelader. Uanset hvad du vælger, er vi sikre på, at din gourmetgave vil vække glæde!