Flowpacks

Luksusslik i små lækre flowpacks er en genial opfindelse! De er lette at tage med i lommen og smarte at stille frem i en stor skål, da de pga. den individuelle indpakning holder sig friske i skålen og samtidig ikke er udsat for berøring af mange forskellige menneskefingre med vidt forskellige bakterier og andet hyggeligt, hver gang der "dykkes" i skålen.

Viser 1-13 af 13 element(er)

Luksusslik i flowpacks

Du kender dem godt - de små miniposer med nogle få lækre bolsjer, vingummier, chokolader eller en enkelt lækker småkage, som står fremme i store dåser eller skåle på receptionsdiske, eller som ledsager den bestilte kaffe på de rigtig gode kaffebarer. Det er flowpacks, der er tale om, og du kan også få flere af NORUs lækre søde sager i sådan indpakning. Det er super praktisk!

Hvorfor slik i flowpacks?

Der er mange fordele ved at købe sit slik i flowpacks. For det første så har de fleste nok mindre tendens til at overspise den gode slik, når den serveres i afmålte mængder. I en flowpack er der nemlig kun lidt mere, end hvad der skal til for at stille trangen til sødt. Smart!

Det er også super let at tage sin yndlingsslik med sig, når den er pakket i flowpacks. Eksempelvis så er det med flowpacks ingen sag lige at tage en pose eller to med i håndtasken eller i frakkelommen. Der er ikke mere i en flowpack, end man almindeligvis vil fortære på en gang, og et par flowpacks fylder nærmest ingenting i tasken. Og så betyder det, at selvom man tager sit gode slik med sig, så risikerer man ikke, at alt det øvrige indhold i taske eller lomme "syltes ind i" sukker og fedt og slikfnuller, fordi man går rundt med en pose slik, der er svær at holde tæt, når den først er åbnet. Smart!

Og hvor smart er det ikke også lige, at man let kan tilbyde sit barn en flowpack, når han eller hun plager om slik? Der er en ret begrænset mængde slik i en sådan, og man risikerer ikke, at barnet helt forspiser sig i sukkerholdig slik lige inden aftensmaden. Med flowpacks er der markeret en grænse for, hvor meget slik, der indtages - og samtidig kan man alligevel tilbyde sit barn en lillebitte smule sødt, når det plager. Smart!

Det er i øvrigt også langt mere hygiejnisk, at slikket er pakket i individuelle poser. Dermed undgår man, at det - som eksempelvis i en fælles slikskål - berøres af mange fingre fra forskellige personer med deraf følgende risiko for deling af bakterier og skidt fra måske ikke helt rene hænder. Det er simpelthen mere hygiejnisk. Og igen ret smart!

Ikke mindst er flowpacks også ret geniale til store fester, i receptioner, i venteværelser og andre steder, hvor man gerne vil tilbyde lidt sødt, men finder det overdrevent og - ja også uhygiejnisk - at sætte store skåle med slik frem til mange forskellige mennesker, som kommer forbi i løbet af dagen.

Flowpacks hos NORU

Hos NORU kan vi tilbyde flere af vores søde varer i flowpacks! F.eks. kan du få super delikate bolsjer i små poser med kun et par bolsjer i hver. Og så kan du få vores vildt lækre og populære vingummier fra Wally & Whiz i store bøtter med mange flowpacks. Bøtterne fås både med blandede flowpacks fra det store sortiment og med kun en enkelt variant i hver bøtte. Er din egen yndlingsvariant ikke at finde her på siden, så kontakt os endelig - vi er nemlig i de fleste tilfælde i stand til at fremskaffe bøtter med flowpacks med de fleste af de populære Wally & Whiz varianter og endda med specifikke blandinger, selvom de ikke lige er vist her på siden.

Velbekomme!