Tonic

Se det store udvalg af kvalitets tonic til dine drinks. Her er mange forskellige smags varianter, så det er bare med at gå på opdagelse og finde dine egne favoritter.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Tonic af fineste kvalitet til festlige stunder

Det er næsten umuligt sige "fest" uden at komme til at tænke på en læskende gin og tonic - en drink, der har fulgt danskerne som en storfavorit i mange år efterhånden. Og det er der ingen grund til at ændre på. Til gengæld vil vi gerne slå et slag for en lille forbedring af den klassiske drink, og det kan gøres helt simpelt med en af vores delikatesse tonic vand. Vi garanterer, at de vil tage dine drinks til et helt nyt niveau.

Tonic vandets mange gode egenskaber

Tonic water eller Indian tonic water, som det bliver kaldt grundet Storbritanniens udbredelse af drikken, har sine rødder tilbage til den britiske kolonitid i Indien. Tonic vand indeholder stoffet kinin, der kommer fra kinabark, der stammer fra de såkaldte Kinatræer, der oprindeligt gror i Sydamerika. De oprindelige befolkninger i Peru, Bolivia og Ecuador udtrak kinin fra kinabarken til at kurere malaria.

De britiske soldater brugte tog den tradition til sig og brugte kininen, som vi også finder i tonic vand den dag i dag, til at forebygge malaria i Indien, og blandede det op med gin og sukker for at gøre det lettere at indtage. Og det var starten på de allerførste gin og tonics.

Kvalitetstonic gør forskellen

I dag er tonic en let tilgængelig drik, du kan købe i supermarkedet, og de fleste kender nok den klassiske gule udgave fra Schweppes. Men der findes efterhånden et stort udvalg af tonic i forskellige smagsvarianter og af høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden.

En god tonic er nemlig fundamentet for en god gin og tonic, og i det hele taget for en god drink. Det er derfor et rigtig godt sted at skrue lidt op for kvaliteten, hvis du er klar til at tage smagen af dine drinks skridtet videre.

Tonic til enhver smag

Tonic kan også bruges til meget andet end gin og tonic, og hvis du anskaffer dig en tonic, der for eksempel smager af jordbær, kan du lave den skønneste sommerdrik på vodka eller rom. Det er en stor fordel, hvis du ikke lige ligger inde med en gin, eller bare foretrækker andre typer alkohol.

Inviter en af vores lækre tonics med til din næste fest, og imponer dine gæster med drinks, der er rige på smag. Tonic vand kan også bruges som en fornem værtsgave eller som en gave til ginelskeren, der blot mangler en kvalitetstonic til barskabet.

Hvilke tonic skal du vælge?

Du kan vælge mellem en masse forskellige typer tonic, så det kan være en god idé at vide på forhånd, hvad der falder bedst i din smag. Du kan både finde syrlige, søde og mere klassiske varianter, og mængden af brus kan også variere de forskellige mærker imellem.

Vores bedste råd til dig, er at vælge den tonic, du synes lyder mest spændende og som har nogle smagsnuancer, du sætter pris på. Og så er det altid en god idé at tænke over, hvilken alkohol tonic vandet skal blandes sammen med. For den optimale drink, kan du sørge for, at smagen på din tonic komplimenterer din gin - eller anden form for alkohol - på bedste vis.