Denne privatlivspolitik er i overensstemmelse med den nye persondataforordning som træder i kræft pr. 25/5-2018. 

NORU ApS vil med persondatapolitikken g√łre det gennemsigtigt og sikkert for dig som kunde, at bruges vores hjemmeside og service. Hvis der sker store √¶ndringer i denne privatlivspolitik, vil NORU ApS s√łrge for at sende en mail ud til dig med de opdaterede √¶ndringer.

Personoplysninger 

  • NORU ApS modtager oplysninger fra dig som kunde, til at kunne behandle din ordre, evt. sende nyhedsbrev og g√łre din brugeroplevelse bedre med relevant marketing. Dette indeb√¶rer:
  • Navn
  • Adresse, postnummer, by
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger
  • Cookies

Ovenst√•ende oplysninger er n√łdvendige for at kunne behandle din ordre. NORU ApS behandler som udgangspunkt ikke, if√łlge persondataforordning, kategorien af f√łlsomme personoplysninger.¬†

Hvis du sender mails eller andet, anbefales det, at du ikke sender personf√łlsomme oplysninger til os uden f√łrst at blive bedt om dette af NORU ApS (evt. ved tilbagef√łrsel af penge for ordre retur eller andet).¬†

I disse tilf√¶lde vil NORU ApS have personf√łlsomme oplysninger, og vil opfylde persondataforordningens retningslinjer om sletning heraf efter endt brug.¬†

Fragt af dine varer

N√•r NORU ApS har sendt dine varer, oph√łrer NORU ApS med at v√¶re dataansvarlig. Det er i stedet fragtfirmaet som h√•ndterer dine varer, der er dataansvarlig for din pakke.¬†

Du har mulighed for at kunne ‚Äútrack-and-trace‚ÄĚ din pakke n√•r den er p√• vej, og det er n√łdvendigt fra NORU ApS‚Äôs side, at have oplysningerne dokumenteret, hvis der skulle opst√• problemer under forsendelse, s√•som forsvundet vare.

Opbevaring af dine personoplysninger

NORU ApS opbevarer dine oplysninger s√• l√¶nge det er n√łdvendigt at opbevare dem. Faktura opbevares i 5 √•r grundet regnskabsloven som g√łr at NORU ApS ved lov er forpligtet til at opbevare dokumentation til regnskab.¬†

NORU ApS sletter ikke automatisk din faktura, men du kan altid skrive til os, og vi vil slette din data fra faktura’en. NORU ApS kan dog ikke slette hele din ordre, grundet regnskabsloven. Som udgangspunkt sker sletning af din oplysninger på faktura ikke automatisk.

NORU ApS bruger din e-mail til behandling af ordre. Gives der udover dette samtykke til, at NORU kan give dig besked om nyheder og tilbud, vil disse bruges til opdatering og forbedring af din og andre kunders oplevelse med markedsf√łring.¬†

NORU ApS sender ikke dine oplysninger videre til tredjeparter med intentionen om en kontakt til dig som kunde. 

Databehandleraftaler

NORU ApS bruger databehandlere til at behandle din transaktion, og har en databehandleraftale med disse. Det er derfor sikkert for dig at betale og overf√łre penge til os.

NORU ApS har en databehandleraftale med alle partnere og kan garantere at disse partenere opfylder persondataforordningen. 

Cookies og videregivelse af dine oplysninger

NORU ApS bruger cookies til at s√łrge for, at hjemmesiden kan fungere og er derfor n√łdvendige. Derudover bruges visse cookies ogs√• til bedre kundeoplevelse i forhold til direkte markedsf√łring og der gemmes oplysninger til oprettelse af faktura.

Dine rettigheder

Hos NORU ApS har du altid mulighed for at kontakte os og bede om at få sendt alle de informationer vi har om dig. Dette vil blive sendt, i et maskinlæsbart dokument, til dig.

Finder du ukorrekte oplysninger om dig selv, kan du kontakte NORU ApS og bede om udbedring til korrekte oplysninger. 

Du har altid mulighed for at blive slettet, hvis du √łnsker dette. Dog vil det i s√¶rtilf√¶lde ikke v√¶re muligt for NORU ApS at slette visse oplysninger, hvis der ses en straffem√¶ssig hjemmel for opbevaring af oplysninger. Sletning af dine oplysninger vil ske inden for et 30 dages interval.

NORU ApS skal samtidig altid leve op til regnskabsloven og derved er det ikke muligt at slette personoplysninger som er n√łdvendige for NORU ApS at opbevare grundet regnskabsloven.

Hvis du √łnsker at klage over NORU ApS behandling af dine persondata skal klagen sendes til Datatilsynet. ¬†

Dataansvarlig

Den dataansvarlige hos NORU ApS

Navn: Gitte Olrik

Adresse: Filmbyen 14D

By: 2650 Hvidovre

Mail: info@noru.dk

Telefonnummer: 42421115

CVR-nummer: 34614148