Opbevaring

Holder du af at have et velorganiseret og ryddeligt hjem, har du brug for ting til opbevaring! Det gælder især små og store æsker, poser, kurve etc. Her på siden finder du det hele - og så finder du også vores store serie af de lækreste, genanvendelige, håndsyede opbevaringsposer fra UASHMAMA. Se og læs mere om alle herlighederne herunder og i bunden af siden. 

Viser 1-24 af 37 element(er)

"Rod i hjemmet betyder rod i hovedet", som man siger. Og der er noget om snakken, for det kan være virkelig svært at få styr på tankerne, kunne koncentrere sig, kunne over- og gennemskue situationer og i det hele taget kunne fungere optimalt, når man opholder sig i et rodet og/eller uorganiseret rum. Det er noget underligt noget, men ikke desto mindre er der tale om et fænomen, som vi er mange, der for længst har valgt at leve med konsekvenserne af: Vi rydder op! Organiserer. Sætter i system. Og samler og gemmer de ting, der roder, af vejen. Når alle småtingene samles og har en fast plads, får man nemlig ro i hovedet. Og så bliver det meget lettere altid at finde netop dén der dims, som man ellers kan bruge timer på at forsøge at spotte i et halv- eller helrodet rum eller hus.

Om at organisere og rydde op

Altså, for at kunne rydde ordentligt op - så det giver mening - er man nødt til at have organiseret sine ting. Hvis man på forhånd har besluttet, hvor alting hører hjemme, er det utroligt meget lettere løbende at holde boligen opryddet. Det kræver dog, at man én gang for alle beslutter sig for, hvor man vil gemme alt det, som man kun sjældent bruger - og hvor alt det andet skal være. Sætter man det i system, så der altid er en bestemt skuffe til samme slags ting, en bestemt hylde til en anden slags osv., er man godt på vej. Og anskaffer man sig så også bokse, æsker, poser, kurve osv., til en yderligere inddeling af alle småtingene, er man næsten i mål. Hvis man altså efterfølgende så også husker løbende at rydde op.

Det at rydde op bliver uendeligt mange gange lettere, når man helt præcist ved, hvor alting skal være og hører hjemme! Det er langt lettere at være i, og der bliver i øvrigt også langt pænere og rarere at være i boligen, når der er ryddet op. Der er helt sikkert nogen, der ikke er enige i dette, fordi de synes, at rod hygger. Det kan der - i nogle tilfælde - være noget om, men.....altså....det er bare ikke ret praktisk. I hvert fald ikke med mindre der er tale om netop "organiseret rod", hvor man - selvom det ikke ser sådan ud - alligevel altid let kan finde sine ting. Det handler først og fremmest om at skabe sig og kunne bevare overblik over sine ting uden at skulle spilde en masse tid på at lede efter det ene og det andet.

I øvrigt er det også langt lettere at gøre rent, når alt er velorganiseret og opryddet. Når man har organiseret alle sine ting, kræver oprydningen faktisk ikke mere dagligt, end at man inden sengetid lige lægger de ting væk, som man har brugt i løbet af dagen. Hvis man altså ikke gider at rydde op efter sig selv løbende igennem dagen...

Det har du brug for

Når du rydder op, ordner og systematiserer alle de der ting i hjemmet eller på arbejdspladsen, som ellers har det med at rode, skal der skuffer, hylder, skabe, bordflader, æsker, kurve og poser til. I vores Bolig-sektion, som du finder ved at klikke her, kan du finde både småreoler, barborde, småborde, trådreoler, vinreoler etc. De egner sig alle super godt til opbevaring og er geniale at have rundt omkring i hjemmet, så man har plads til æsker, kurve og poser med alle de dér småting, som ellers har det med at rode.

Her på siden finder du så alle de smarte æsker, kurve og poser, som er rare at samle småtingene i, inden de sættes på en hylde, i en reol eller samles på et bord. Fælles for disse opbevaringsting er, at de udover at være temmelig praktiske også er super dekorative at have stående fremme. Og så skaber de ro i rummet.

Æsker

Brug små fine æsker til de mindste af dine småting, der ellers let kan komme til at skabe noget, der for øjet opleves som rod og uorden. Det kan være til opbevaring af smykker, af småpenge, nøgler, hårelastikker og spænder, læbestifter, øjenskygger, clips, viskelædere og stifter til blyanter, piller og plastre, neglefile og andet negleudstyr, sytråd og nåle, skruer og søm og alle de der smådimser, som du ikke lige ved, hvad er til, men som du har en fornemmelse af, at det vil være dumt blot at kassere.

Kurve

Du kan også vælge at gå efter små og store kurve i naturmaterialer - også gerne kurve med låg. De er nemlig også geniale til opbevaring af alle de der ting, som ellers let kan give et rodet indtryk og være svære at finde. Og så er de jo oftest også ret dekorative i sig selv og passer super godt ind i den moderne nordiske indretningsstil, som vi er mange, der holder af.

Papirkurve og skraldespande

Husk at stort set ethvert rum i enhver bolig udover kurve, æsker og poser til opbevaring af ting, som man gerne vil kunne genfinde, også godt kan bruge en papirkurv eller måske ligefrem en skraldespand til alt det, der netop ikke skal gemmes! Den tjener som en opfordring til, at man løbende holder rummene fri for skrald, sammenkrøllet papir, emballage og alt det andet, som egentlig skal kasseres, men som man ellers lader ligge, indtil man gider at gøre noget ved det.

Når der er en papirkurv lige ved hånden, er det bare mindre besværligt lige at rydde op efter sig selv. I dag findes der masser af papirkurve og skraldespande, som også er dekorative udover at kunne holde på alt det, der skal smides ud. Men husk af hygiejnehensyn at tømme skraldespandene - helst en gang om dagen. Papirkurvene kan bare tømmes, når de er fulde.

Papirposer

Papirposer kan være helt vildt praktiske til opbevaring af småting. Desværre har papirposer det med at gå i opløsning, blive revet i stykker osv. Hos NORU har vi dog løsningen på det problem: Poser fra UASHMAMA! Dem er vi nødt til lige at slå et helt særligt slag for her, for de er simpelthen så lækre og smarte:

Opbevaringsposerne fra UASHMAMA kommer i forskellige størrelser, og så er de lavet i AGGO® papir, der er produceret af cellulosefibre, der kommer fra FSC-mærket træ! Disse poser er ikke alene helt utroligt dekorative, de er også simpelthen noget af det smarteste! Her er tale om helt utroligt slidstærke papirposer, der kan tåle både håndvask og skånevask i vaskemaskinen! Jo mere poserne vaskes, jo mere 'krøllet' look får de - noget mange sætter stor pris på, fordi de bliver mere og mere "rå" og dejlige at se på, jo mere de vaskes.

Som fortalt ovenfor kommer UASMAMA poserne i forskellige størrelser, men derudover kan man også selv regulere højden, og dermed også, hvor meget der kan være i de enkelte poser. Man folder blot kanten ned, til den størrelse (højde) man har brug for. Det ser drøngodt ud, og det er super praktisk. I øvrigt kommer poserne i et hav af forskellige farver, så du altid kan finde nogen, der passer perfekt ind i netop dit hjem.

UASMAMA poserne kan anvendes til et hav af forskellige formål. Helt indlysende er det, at de er geniale til opbevaring af småting, men da poserne også er godkendt til opbevaring af fødevarer, åbner der sig helt nye muligheder. Brug dem f.eks. til opbevaring af løg, nødder, kartofler og æbler på køkkenhylden, eller brug dem som madposer i stedet for gammeldags madkasser til at tage med i skole eller på arbejde. UASMAMA-poserne er også super anvendelige som urtepotteskjulere og eksempelvis på entrekommoden til nøgler, punge, cykellygter og andre småting, som man gerne vil af med, lige når man kommer ind af hoveddøren. Brug dem eksempelvis også til opbevaring af halstørklæder og vanter, til fyrfadslys i stuen, til vaskeklude på badeværelset og til alverdens andre ting rundt omkring i hjemmet. Og lad dem endelig stå fremme på hylder, borde og i reoler - de pynter gevaldigt! Og så kan de altså vaskes...