BARÚ

Her finder du de super lækre og overraskende Swirly Drink Powders - og mange andre delikate sager - fra Barú. NORU fører både de skønne kakaopulvere og de formidable chai latte pulvere, der gemmer på søde overraskelser i form af små figurer af belgisk chokolade eller bittesmå skumfiduser i pulveret. Ligeledes kan du finde fantastiske skumfiduser, barer og chokolader fra Barú. Med Barú får du simpelthen skønne smagsoplevelser med et sjovt og yderst populært twist!

Viser 1-12 af 12 element(er)

Firmaet Barú

Belgiske Barú er en spændende, ung og entusiastisk virksomhed, der blandt andet producerer næsten uimodståelige kakaopulvere og chai latte pulvere med indbyggede overraskelser i form af små skumfiduser eller figurer af belgisk chokolade i pulveret.

I Barú ser man sig selv som lidt flyvske, lidt oprørske, legesyge, originale og som store fans af belgisk surrealisme - altsammen noget, som påvirker firmaets produktudvikling, produktsortiment og måden man ser sine kunder - eller fans, som BARÙ kalder disse - på.

Barús mål er løbende og kontinuerligt at kunne overraske og forbavse firmaets kunder og inkarnerede fans med forkælelse i form af små og store overraskelser i de dejlige produkter - som tilligemed er af rigtig høj kvalitet!

I Barú vægter man klassiske produktionsmetoder meget højt, ligesom man er meget fokuseret på, at firmaets produkter skal være spækket med delikate naturlige ingredienser, hvorfor man søger i videst muligt omfang at undgå brug af kunstige farve- og tilsætningsstoffer og til gengæld anvende ægte bourbon vanilje, naturlig honning og andre "rene" og naturlige råvarer i firmaets produkter.

I Barú fremstiller man firmaets delikate chokoladeprodukter ud fra princippet:

"Kun det bedste er godt nok til vores fans - fra chokolade til indpakning!”.

NORUs udvalg af Barú-produkter

Barús produktion bygger på klassiske traditioner for fremstilling af belgisk chokolade af meget høj kvalitet. Produkterne er dog meget nutidige, populære, moderne og fulde af små overraskelser. Prøv f.eks.: 

 • Fluffy Marshmallow Chocolate
  Et super lækkert og fint kakaopulver med små fluffy skumfiduser, der langsomt smelter i den varme cremede kakao. Kakaopulveret skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres - så er den skønne varme kakao med skumfiduser klar til at blive nydt.
 • White Chocolate Latte
  Et indbydende kakaopulver med små figurer af hvid belgiske chokolade, der smelter stille og roligt i den cremede varme kakao. Pulveret skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres.
 • Swirly Chocolate & Figurines
  Endnu et fabelagtigt kakaopulver til varm og lækker kakao. Dette fine pulver er tilsat små mørke figurer af belgisk chokolade med minimum 55% kakaoindhold, og det skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres, før det er klar til at nydes.
 • 64% Dark Hot Chocolate
  Virkelig delikat pulver med stor smag af intens mørk kakao. Pulveret skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres. Top eventuelt den meget lækre kakao med en stor klat flødeskum og et drys revet chokolade.
 • Spicy Chai Latte
  Endnu et fantastisk chai latte pulver til lækker cremet chai te. Pulveret er lavet på sort te med skønne og varme krydderier, som giver en dejlig balance i smagen. Også dette pulver skal blot tilsættes varm mælk, sojamælk, mandelmælk eller kokosmælk og omrøres, hvorefter den varme krydrede chai latte kan nydes.

HUSK…

…at vi hos NORU også har et stort udvalg af lækkert tilbehør. Blandt andet kan du finde de skønneste krus og kopper, som er som skabt til varme chokolade- og chaidrikke! Og mens vi nu er ved det:

Har du prøvet Barús helt fantastiske lækre store skumfiduser, som er dyppet i belgisk chokolade og enkeltvist indpakket? De findes i lys og mørk udgave - og så er der de helt fantastiske varianter, der inden overtræk med chokolade lige først har fået et lag lækker saltkaramel på toppen! Har du ikke prøvet dem før, bør du unde dig selv muligheden derfor! Vi kan også tilbyde super lækre skumfidus-barer med lækker chokolade og knasende sprøde nødder, mandler eller pebermynte - se dem og alle de andre skønne produkter fra Barú herunder.

Velbekomme!