Hånd- & Kropspleje

Gå på opdagelse i vores store udvalg af pleje til dine hænder og din krop. Vi har pleje til alle hudtyper - og med mange forskellige egenskaber. Her er pleje til alle - så det er bare med at finde dine favoritter!

Viser 1-24 af 114 element(er)

Kropspleje er vigtigt, hvis du vil sikre dig, at din hygiejne er i orden, og du altid er ren og velsoigneret. Der er mange lækre produkter på markedet, og du skal finde dem, der passer bedst til dine behov.

Har du tendens til tør eller fedtet hud? Har dit hår brug for mere volumen eller fugt? Husk at vælge produkter, der passer til din hudtype.

Håndsæbe til både køkken og badeværelse

Det er skønt at vaske hænderne i en lækker håndsæbe. Den sørger for at fjerne skidt og snavs, så dine hænder efterlades rene og velduftende. Og ethvert badeværelse og køkken bør have en håndsæbe ved vasken, så der altid er mulighed for at vaske hænderne.

Det er helt op til dig, om du er på udkig efter en håndsæbe, der fugter huden eller måske har en særlig duft. Du skal dog overveje, om du foretrækker en sæbebar eller en flydende håndsæbe. Den flydende håndsæbe kommer oftest i en flaske med pumpefunktion, så du nemt kan få sæben ud, når du vasker dine hænder.

Lækkert til badet

I badet bør du sørge for, at du har en bodyshampoo for den bedste kropspleje. I stedet for at bruge håndsæben, shampooen til håret eller andet, bør du bruge en sæbe specifikt til kroppen.

Huden har brug for at blive renset, uden du stripper den for den sunde og naturlige olie. Derfor bør din kropspleje også være lavet til den del af kroppen, du skal vaske.

Når du vasker dig med din kropsplejende bodyshampoo, kan du bruge enten en svamp eller en vaskeklud til blidt at eksfoliere huden. Det vil efterlade huden blød og lækker, når du er færdig i badet.

Nærende håndcreme

Særligt i efterårs- og vintermånederne oplever mange at hænderne bliver tørre. Det kan både være ubehageligt, men også smertefuldt hvis huden sprækker. Derfor kan du bruge håndcreme som kropspleje til de tørre hænder.

En god håndcreme er fed, men trænger hurtigt ind i huden. Hænderne har brug for ekstra pleje, så det kan godt betale sig, hvis du investerer i en lækker håndcreme, når du vil have den mest effektive kropspleje.

Fugtgivende lotion

Hvis du vil passe godt på din hud, kan du fugte den efter badet med en nærende lotion. I badet vil sæbe kunne udtørre huden let, og derfor skal du efterfølgende give den næring og beskyttelse.

Tag et kig på din huds behov, og brug en lotion, der har egenskaber, du har glæde af på sigt. En god fugtgivende lotion er altid et godt valg, så huden efterlades sund og næret.

Tilbehør til kropsplejen

Én ting er de produkter, du skal bruge til kropspleje, noget andet er det tilbehør, der gør processen meget lettere. Vil du nyde dit bad, kan du investere i lækre vaskeklude eller svampe, som du kan skrubbe dig ren med.

Når du fjerner din makeup eller renser dit ansigt, er det rart at have et par genanvendelige rondeller ved hånden. De er nemme at bruge, blide mod huden, og du kan vaske dem igen og igen og få ekstra meget brug ud af de mere bæredygtige rondeller fremfor vatrondeller.