Himmelstund

Her finder du de lækre og alkoholfri Himmelstund cidere. Himmelstund har lavet tre rigtig gode smagsvarianter: Æblecider, hindbærcider og æblecider med hyldeblomst. Himmelstund cider er for alle. Så hvis du, eller en du kender, ikke drikker alkohol, er disse tre cidere et rigtig godt alternativ til champagnen, vinen eller drinken.

Svenskerne kan bare det dér med at lave cider! Det gør sig ikke mindst gældende, når vi taler om de helt vidunderlige Himmelstund cidere, der er alkoholfri og kan drikkes i alle aldre. De kommer i super fine glasflasker, som tager sig rigtig godt ud på bordet. Og de er et perfekt og meget populært alkoholfrit alternativ til champagne og lette vine - både ved festlige lejligheder og i hverdagen!

Her taler vi om kvalitetscider med velafbalanceret smag. Ciderne er hverken for søde eller for sure, og det gør dem yderst velegnede både at slukke tørsten i, men også at nyde til lækker mad og som alternativ til klassiske cocktails.

Eksklusive alkoholfri drikke

Himmelstund cider fås i dag på alt fra Michelin- og andre toprestauranter til hos købmanden henne på hjørnet. Her er tale om top-kvalitet, når vi taler alkoholfri drikke!

Ciderne er fremstillet af forfriskende naturlig kildevand, som er tilsat små bløde champagnebobler, mindst 20% saft samt alkoholfri vin - æblevin, hindbærvin etc. Kildevandet er Stenkulla kildevand, som formodentlig er det allerbedste kildevand på markedet overhovedet. Det har en høj naturlig ph-værdi (8,2), hvilket er med til at give ciderne deres helt specielt eksklusive smag.

For alle aldre

Himmelstund cidere smager fantastisk, og så kan de drikkes af både børn og voksne, da de er alkoholfri! De er helt perfekte f.eks. på hyggelige hverdagsaftener, til fejring af gravide, børn og andre, der ikke tåler alkohol, som velkomstdrink til konfirmationer, barnedåb og andre fester, som element i delikate cocktails til nytår, på varme sommerdage, og ved enhver lejlighed, hvor du efterfølgende skal køre bil eller motorcykel.

Kort sagt: Himmelstund kan drikkes både til hverdag og fest - og altså også af alle, som ikke tåler eller bør indtage alkoholiske drikke.

De lækre varianter

Himmelstund omfatter tre rigtig gode smagsvarianter, der har fantastiske farver, lækker konsistens og - ikke mindst - vidunderlig smag med en næsten perfekt balance mellem syre og sødme:

  • Æblecider
    Denne delikate cider er lavet af naturlig kildevand, som er tilsat bløde bobler, æblejuice fra koncentrat, sukker, æblevin, naturlige aromaer samt syre og konserveringsmiddel. Den smager helt fantastisk og egner sig både til børn og voksne! Drik den i dagligdagen eller som super dejlig alkoholfrit alternativ ved festlige lejligheder
  • Hindbærcider 
    Denne skønne cider er ikke mindre delikat end den ovenstående - og så er den helt fantastisk flot og indbydende med sin fine røde farve. Drik den gerne som velkomstdrink eller i skønne cocktails. Den består af naturlig kildevand, som er tilsat bobler, æble- og sort julerodsjuice fra koncentrat, sukker, hindbærvin, naturlige aromaer, syre og konserveringsmiddel.
  • Æblecider med hyldeblomst
    Super lækker æblecider med et twist af hyldeblomst! Den smager vidunderligt og er det perfekte alkoholfri alternativ til blandt andet hvid- og rosevin. Cideren består af naturlig kildevand med bobler, æblejuice fra koncentrat, hyldeblomstekstrakt, sukker, æblevin, naturlige aromaer, syre og konserveringsmiddel.

Drik gerne de fantastiske cidere helt nedkølet og evt. med isterninger! Alle Himmelstund-varianterne kommer i flotte glasflasker, som er lige til at sætte på bordet. Flaskerne er forsynet med praktisk skruelåg og rummer 75 cl., ligesom almindelige vinflasker. Efter åbning skal cideren opbevares på køl, hvis den ikke drikkes med det samme. Den kan uden at miste aroma holde i mindst 3 dage efter åbning.

Skål (siger vi bare)!