Lysestager

Hvis du - som de fleste af os - synes, at der skal levende lys til at skabe hygge både ude og inde, så har du brug for lysestager! Det kan være fyrfadsstager, stager til bloklys og stager til almindelige lange stearinlys. Her på siden finder du vores udvalg af praktiske og smukke lysestager til forskellige slags lys.

Viser 1-24 af 29 element(er)

Hvis der er én type indretningsobjekt, der går igen i danske hjem, er det lysestager. Stagerne er dekorative i sig selv, og de designes i forskellige udgaver, så de kan bruges til både bloklys, fyrfadslys og klassiske stearinlys.

Hos NORU kan du gå på opdagelse blandt de mest moderne og funktionelle stager, som kan komme til at matche din indretningsstil perfekt.

Skab hyggelig og afslappet stemning i hjemmet med levende lys

Det charmerende ved levende lys er, at de kan bruges i mange forskellige anledninger og i alle rum i hjemmet. Når du vil overraske din kæreste med en romantisk aften, er stearinlys uundværlige. I hverdagene og til yoga eller meditation kan levende lys gøre det nemmere for dig at koble af fra hverdagene og finde frem til din mentale ro.

Lys kan bruges både på badeværelset, i soveværelset, på kontoret og i stuen. Uanset hvor du primært opholder dig derhjemme, når du skal slappe af, har du brug for stager. Det er stagerne, der sørger for at holde lysene på plads, og de kan bringe elegance og forskønnelse, når der ikke er tændte lys i.

Lysestager, der både er funktionelle og dekorative

Mange danskere anser lysestager for at være interiør. Det er dekoration og pyntegenstande, som kan komplimentere en personlig smag eller en bestemt indretningsstil.

Når du skal finde de perfekte lysestager, der matcher din bolig, skal du både forholde dig til design og til materiale. De klassiske stager er typisk lavet i tidløse designs, så de kan anvendes år efter år.

Vil du have mest kvalitet for pengene, skal du vælge stager, der er lavet i slidstærke og hårdføre materialer såsom aluminium eller metal. Disse er nemme at tørre af, hvilket kan blive nødvendigt, når et stearinlys eller et fyrfadslys drypper.

Har du en moderne eller en New Yorker inspireret indretning, kan det være de store stager, der er det rette valg for dig. Disse minder i stil og design om lanterner, og de kan blandt andet være lavet af flettet bambus eller hærdet glas.

Vælg lysestager, der matcher din indretningsstil

Går du op i bolig og indretning, kommer dine stager nemt til at blive centrum for dekorationerne i hjemmet. I denne forbindelse kan det være en god idé at vælge stager, der er lavet i enten sorte eller hvide looks, og som kan matches med personlige pyntegenstande i forskellige farver. Den store fordel ved stager, der er lavet i tidløse farver, er, at du kan mixe og matche dem med vaser, billeder, pynte genstande og ting, som børn eller børnebørn har lavet.

Køb fyrfadsstager og -lys som gave

Indimellem er der brug for at finde på alternative vært- og værtindegaver, så det ikke er blomster eller en flaske rødvin, du forærer hver gang.

Vil du glæde din veninde eller din søster med en særlig værtindegave, kan du selv sammensætte den perfekte foræring ved at give hende lys med tilhørende stage. Du finder et stort udvalg af både moderne og unikke lysestager hos NORU, så der kan findes interiør til enhver kvinde.