Påske

I påsken pynter vi op med gult, hvidt, grønt og lilla, gemmer lækre påskeæg til både små og store, laver skønne påskecocktails og spiser herlige frokoster og middage med vores kære. For nogen er det en religiøs højtid. For andre er det bare den dér herlige pause i hverdagen, hvor foråret banker på, og de fleste af os har lyst til at samles i samme anledning. Uanset hvordan du fejrer påsken, så har vi hos NORU en lang række varer, som er super velegnede til netop foråret og påsken.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Skønne ting til den dejlige forårshøjtid

Uanset om man fejrer påske som en religiøs højtid eller som en hyggelig og årligt tilbagevendende tradition, omfatter den for mange et par skønne fridage i familiens favn, hvor man markerer forårets komme!

Det er i påsken, vi pynter hjemmet med friske grene, gule tulipaner, små uldne får og masser - masser - af store og små skriggule påskekyllinger. Vi triller påskeæg, ordner haven og altankasserne (hvis solen ellers titter frem), og vi indkalder store og små til hyggelige påskefrokoster. Og så spiser vi lækre lammekøller og - måske - skidne æg, og drikker påskebryg, spændende snaps, lækker likør og masser af god kaffe! Og vi giver børnene og hinanden lækre påskeæg af ordentlig kvalitetschokolade!

Kort sagt, så er påske for de fleste af os ensbetydende med familiehygge, glade forårsfarver, god mad, en lille skarp og mange forventninger til en skøn sommer, som allerede står og vinker forude.

Påskeoverraskelser til små og store

Børnene skal naturligvis have deres påskeæg! Men hvorfor ikke også give de voksne påskeæg? Eller en påskekalender? Eller noget andet lækkert i anledning af forårets komme?

Hos NORU har vi håndplukket og nøje udvalgt nogle virkelig lækre påskeherligheder, der egner sig fortrinligt ikke bare som en overraskelse fra far til mor - og omvendt - men også som værtindegaver til påskefrokosterne og de mange andre hyggelige besøg, som denne højtid nu kan byde på. Eller……hvorfor ikke simpelthen forkæle dig selv med en dejlig lille "overraskelse"? Hvis ikke du er så meget til søde sager, har vi mange andre bud på herlige påskegaver. Det kan f.eks. være lækre nye påskegule tekrus og/eller en ny tekande i samme varme gule farve? Eller måske du bare har fortjent verdens bedste påske-cocktail? Vi har i hvert fald hos NORU masser af herlige varer, som egner sig perfekt som påske-opmærksomheder til både dig selv og til nogen, du gerne vil overraske. De lækre cocktails må du dog selv lave - vores spiritus og likør finder du her.

NORU har altså - efter vores egen mening - et ret fantastisk udvalg af varer, som egner sig specielt godt til både forkælelse og selvforkælelse i påsken! Husk, at vi også har virkelig lækre gavekurve med dejlige overraskelser, til dem du holder af!

Læs også vores guide "Gode idéer til påske", som du finder ved at klikke her.

Rigtig god påske!