Sandvig

Broste Copenhagens Sandvig stel og glas er noget for sig! Det er enkelt og lyst, med et fint og diskret mønster, er let at dække op med og ikke mindst er hver enkelt del helt unik, da alt er fremstillet i hånden. Vil du have et lækkert lyst spisestel og smukke tilhørende glas, og sætter du pris på, at de enkelte dele ikke er 100% ens, fordi de er håndfremstillet, så er du kommet til det helt rette sted. Se det smukke stel med mange spændende dele her på siden.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Når man taler om lækre spisestel med både kant og personlighed, så kommer man ikke udenom Broste Copenhagens forskellige lækre stel, der især udmærker sig ved at bestå af enkle og kolossalt smukke unika-dele med et klart og tydeligt nordisk udtryk.

Nyeste skud på stammen her hos NORU er det fantastisk flotte Sandvig stel, som emmer af lys elegance og som passer på ethvert spisebord. Serien er inspireret af den skønne sandstrand ved Sandvig på Bornholm - og delene er lyse og venlige, er lavet i det lækreste porcelæn og har de fineste dekorative riller, som er inspireret af de muslingeskaller, som man finder på stranden.

Her er tale om et virkelig alsidigt spisestel, som både gør sig vildt godt på en fin damaskdug med ægte sølvbestik, stofservietter og imponerende kandelabre og sat direkte på et rustikt træbord af drivtømmer med uens bestik, en håndplukket buket blomster i et syltetøjsglas og papirservietter. Stellet egner sig til det hele!

Dæk de smukkeste borde med Sandvig

Unika på unika

De enkelte dele i Sandvig serien er håndfremstillet - hver og en! Det betyder, at ikke to tallerkener, to skåle eller to glas er helt ens - noget som virkelig mange sætter stor pris på. Det sætter nemlig en tyk og fed streg under, hvor unikt, særligt og eksklusivt dette stel er. Når du dækker bord med Sandvig stellet og de fine tilhørende mundpustede glas, får du derfor en borddækning, der er noget helt særligt og meget meget smuk.

Gennemtænkt og let at blande med andre stel

Sandvig stellet er virkelig gennemtænkt, og det omfatter så mange forskellige skønne dele - det har simpelthen det hele! Blandt andet finder du:

  • Frokost-, middags- og ekstra store middagstallerkener
  • Skåle med høj eller lav kant i mange størrelser
  • Fade i flere størrelser
  • Kopper med underkopper
  • Krus i flere størrelser
  • Mælkekander i flere størrelser T
  • Tepotte
  • Karaffel
  • Æggebægre
  • Cocktail-, hvidvins-, rødvins-, champagne-, bourgogne- og alm. drikkeglas i forskellige størrelser til f.eks. vand, sodavand eller øl

Ikke alene omfatter stellet mange dejlige dele, det komplementerer også de øvrige stel fra Broste Copenhagen perfekt! Dette betyder, at du med stort succes kan blande stellene på kryds og tværs. Ligeledes kan du sætte Sandvig stellet sammen med f.eks. lækkert Tvis bestik i sort eller guld fra Broste Copenhagen, smukke duge og stofservietter fra Broste, servietringe fra Bloomingville og måske brødposer eller brødbakker fra Stelton. Det passer altsammen utrolig godt sammen, og med disse ting kan du dække det mest indbydende bord både til hverdag og til fest.

Let at rengøre

Det lækre spisestel fra Broste Copenhagen er super let at rengøre. Det kan nemlig tåle maskinopvask. På grund af den lyse farve er det i øvrigt let at se, om delene er blevet vasket ordentligt op, inden man sætter dem i skabet.

Når det kommer til glassene, så er det i NORU altid vores råd at vaske glas op i hånden. Selvom Sandvig-glassene godt kan tåle maskinopvask, så er det bare sådan, at fine glas generelt i længden holder sig flottere, hvis de hånd-opvaskes. Dette bestemmer du naturligvis helt selv - du skulle bare lige have det gode råd.

Sandvig som gave

Skal du give en virkelig lækker gave, som helst skal være noget lidt særligt, så overvej hånddrejet porcelæn eller håndpustede glas fra Sandvig stellet! Både glas og porcelæn er virkelig populære som gave, og modtageren kan efterfølgende let selv supplere stellet op hos NORU.

Vi pakker meget gerne gaven ind for dig og vedlægger et håndskrevet kort, hvis du ønsker det, ligesom vi også kan sende gaven direkte til modtageren, hvis du helst vil have det på den måde.

For lige at opsummere: Broste Copenhagens håndlavede Sandvig stel er noget af det lækreste, du kan sætte på et bord! Det er lyst, enkelt i sit udtryk og så alsidigt, at det kan blandes på kryds og tværs med andre stel - især de andre stel fra Broste Copenhagen. Porcelænet er hånddrejet, og glassene er mundpustede - så stellet omfatter lutter super charmerende og smukke unikaer. Det hele tåler maskinopvask, selvom vi altid anbefaler at vaske glas op i hånden. Og sluttelig, så er dette stel genialt som gave. Velbekomme (siger vi bare)!