Nordic Bistro

Broste Copenhagen har lavet en skøn serie - Nordic Bistro - med meget smukke drikkeglas i en utrolig elegant grå tone. Glassene er let rustikke i sit udtryk, og dette gør, at de giver lidt kant til den fine borddækning - måske især hvis de sættes sammen med eksempelvis enten skinnende gyldent eller flot sort bestik og fine hørservietter.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Nordic Bistro glasserien er noget af et fund! Den gør sig lige godt på en fin damaskduge med nypudset sølvbestik som i lækker trendy retro-borddækning på plankeborde af genbrugs-træ og med flot keramikservice og jordfarver, som ikke er set siden 1970'erne.

Mundblæst glas

Alle de lækre glas i Nordic Bistro serien er ikke alene i et super flot design - de er tillige mundblæste! Dette betyder, at glassene er helt unikke i den forstand, at de kan variere en anelse i form og farve, ligesom der kan være små fine luftbobler i glasset, som varierer fra glas til glas. Sådan skal det bare være, når vi taler om mundblæst glas. Det er smukt, og det giver dit flot dækkede middagsbord masser af elegant charme på en utrolig lækker måde!

Glastyper

I Nordic Bistro serien finder du 6 lækre glastyper: Hvidvinsglas, rødvinsglas, champagneglas og alm. drikkeglas i tre forskellige gode størrelser - præcis de glastyper, som man oftest har brug for, når man skal dække et flot middagsbord.

På kryds og tværs

Endnu en ting, der er næsten genialt - såvel ved disse skønne Nordic Bistro glas, som ved Broste Copenhagens øvrige glasserier - er, at de går utrolig godt sammen på kryds og tværs af de forskellige Broste Copenhagen serier. Du kan sagtens sætte disse glas sammen med både andre glas, tallerkener og skåle fra eksempelvis Nordic Coal, Smoke, Nordic Sand og Grød serierne. Ligeledes passer disse glas også utrolig godt sammen med Broste Copenhagens fine mundservietter, duge, servietringe og ikke mindst det virkelig lækre Tvis bestik. Bland gerne det hele på kryds og tværs - det er så flot og giver dig mulighed for at dække de smukkeste middagsborde, som er forskellige fra gæstemiddag til gæstemiddag.

Oven i købet kommer de lækre Nordic Bistro glas i pakker á 4 stk, hvilket er smart, da vi oplever, at vores kunder ofte køber glas i mængder, der er delelige med 4 - f.eks. 8, 12 eller 16 stk. ad gangen. Det gør dem i øvrigt også super lette at give i gave - både hvis det skal være en gave til 3-400 kr., og hvis det skal være en mere værdifuld gave.

Studér selv vores super skønne glas fra Nordic Bistro serien fra Broste Copenhagen herunder - og husk at klikke dig ind på de enkelte for yderligere information.