Ariete

Synes du også, at det helst skal være en leg at stå i køkkenet? Så tag et kig på vores super funktionelle køkkenmaskiner fra italienske Ariete! Disse er ikke alene i høj kvalitet, men også super gennemtænkte. Med disse finder du f.eks. ikke irriterende ledninger, hvis ikke det er en nødvendighed. Derudover så er Ariete-produkter pæne - adskillige af dem kommer i et helt fantastisk retro-look, der kan pynte og pryde selv det mest triste køkken! Se udvalget her på siden.

Viser 1-24 af 26 element(er)

Hvis du ikke kender det super lækre køkkenudstyr fra italienske Ariete, så er du kommet til rette sted! Firmanavnet Ariete er nemlig nærmest synonymt med kvalitet og exceptionelt flot design - se vores virkelig lækre og funktionelle køkkenmaskiner fra Ariete her på siden.

Hvem er Ariete?

Ariete er en næsten 60-årig italiensk virksomhed, der ligger i hjertet af Toscana i den nordlige del af det centrale Italien. Toscana er kendt for sin skønhed, den nærmest vanvittigt smukke natur, sine gamle traditioner, sin interessante historie og måske i særdeleshed for sin kunst- og kulturarv. Og beliggenheden fornægter sig ikke i de lækre lækre produkter fra Ariete! Her er nemlig tale om blandt andet en lang række køkkenudstyr, som ikke alene er virkelig funktionelt og smukt, men også - i hvert fald for så vidt angår virksomhedens Vintagelinie - trækker dybe spor tilbage til tidligere tider.

Ariete er i dag en del af den internationalt anerkendte DeLonghi gruppe, som måske især er berømt for sine helt fantastiske espressomaskiner og kaffekværne - se blandt andet NORU's virkelig skønne DeLonghi-produkter ved at klikke her.

Ariete Kitchen

Ariete har flere forskellige super lækre designlinier - heriblandt Ariete Vintage, som bliver mere og mere populær hos NORU's kunder. Det kan vi godt forstå, for her er tale om super lækkert køkkenudstyr, som både er af en usædvanlig god kvalitet, og som også er virkelig flot og indbydende i sit fantastiske retro-look i flotte flotte vintage-pastelfarver og med fine forkromede detaljer. Se f.eks. den smarte mælkeskummer og den herlige og praktiske blender, som begge fås i pastelgrøn, pastelblå og i flot grålig beige.

Brug den ledningsfri mæleskummer til at lave koldt mælkeskum til din iskaffe, varmt mælkeskum til din Cafe Latte eller Cappucino, eller brug den blot til at lave letskummet varm mælk til din kakao.

Blenderen fra Ariete har forskellige hastigheder og er perfekt til at lave alt det, som du altid har drømt om at bruge en blender til - f.eks. spændende cocktails, smooties, kolde saucer, pestoer, supper, hummus, kryddersalte etc.

Ariete Coffee

Ariete Coffee linien omfatter forskelligt super brugervenligt udstyr til brygning af kaffe. Blandt disse finder du Moka Aroma (Moka Grande), som er en elektrisk espressokande, der på ingen tid kan fremstille 4 eller 6 kopper lækker kvalitets espresso. Ledningen går fra basen af mokkabryggeren til stikkontakten, således at selve kanden er helt ledningsfri og derfor meget let at have med at gøre.

Brug Moka Aroma til at lave verdens lækreste espresso til et hav af forskellige lækre espressodrikke - eksempelvis Ristretto (en endnu stærkere espresso), Doppio (en dobbelt espresso), Lungo (en lidt mildere espresso), Americano (espresso fortyndet med varmt vand), Cappucino (lige dele espresso og mælkeskum), Cafe Latte (espresso og varm mælk), Latte Macchiato (espresso med lige dele varm mælk og mælkeskum), Espresso Macchiato (espresso med en lille smule mælkeskum) etc.

Derfor skal du vælge produkter fra Ariete

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Ariete-udstyr til dit køkken - og til gaver! Her er et par af grundene:

Ariete er gedigen italiensk kvalitet!

Ariete laver produkter med stor funktionalitet!

Ariete produkterne er ikke alene funktionelle og i høj kvalitet - de er desuden dekorative!

Arietes små køkkenmaskiner gør arbejdet i køkkenet meget mere enkelt, fordi de er så gennemtænkte og er udviklet til at opfylde netop de behov, som forbrugerne har! Eksempelvis får du ledningsfri produkter, når det giver mening og når det i det hele taget kan lade sig gøre. Faktisk er det vores påstand, at Ariete-produkterne nærmest gør køkkenarbejdet til en leg, fordi de er enkle at gå til og frem for noget andet er udviklet til netop dette formål.

I Arietes sortiment finder du mange forskellige slags køkkenudstyr, der design- og stilmæssigt passer perfekt sammen.

Ved Arietes produkter hænger pris og kvalitet sammen på fineste vis. Eller sagt på en anden måde: Her får man kvalitet for pengene!

Se alle vores lækre Ariete-produkter her på siden.