Kaffe med smag

KAFFE MED SMAG er et hit! Så hvis du ikke allerede er med på trenden, så hop på nu! Her finder du lækre kaffevarianter, som har fået ekstra aroma i form af eksempelvis lakrids, chokolade, kanel, karamel etc. - og vi tilbyder både instant kaffe, hele bønner og en enkelt malet kaffe med ekstra aroma.

Viser 1-24 af 54 element(er)

Begrebet “kaffe med smag” dækker i virkeligheden over forskellige kaffeblandinger med tilsat ekstra aroma. Disse kaffer er super gode både til almindelig god varm kaffe, men også når der skal laves iskaffe i sommervarmen eller lækre kager eller desserter med kaffe og et aroma-twist.

Det hele startede med kaffesirupperne, der hurtigt blev utroligt populære, fordi man med disse let kan tilføre sin kaffe et ekstra lækkert twist. Det udviklede sig dog hurtigt, så man nu simpelthen kan få kaffen med et “indbygget” yndlings-twist. Dermed behøver man ikke længere også have kaffesirup i køkkenskabet, hvis det alligevel altid er den samme smag, man tilsætter. Kaffesirupperne er til gengæld super gode som supplement - både til almindelig kaffe og til kaffe med smag.

Hos NORU har vi sørget for at have et bredt udvalg af virkelig lækre kaffer med smag fra blandt andet Little’s, La Posada, KAFFE Specialisten, Peter Larsen Kaffe og Farm Mountain:

Hele kaffebønner

Her finder du hele kaffebønner af høj kvalitet, som er tilsat ekstra aroma, så din kaffe kan smage af lige dét, du har allermest lyst til. Prøv for eksempel:

Kaffe Specialisten - Irish cream

Vores absolutte bestseller! Når du brygger kaffe på disse bønner, kommer den til at smage, som om du har hældt Bailey’s direkte i kaffen! Her får du den skønneste fløjlsbløde og cremede kaffe, der er en oplevelse uden lige!

Kaffe Specialisten - Choko mint

Endnu en helt vidunderlig kaffe med smag. Denne har en sød, frisk og lidt skarp smag, der i høj grad minder om smagen i skøn After Eight chokolade.

Vælger du kaffe med smag i form af hele kaffebønner, bør du dog være opmærksom på ikke at anvende dem i espresso- eller kaffemaskiner med indbygget kaffekværn. Den tilsatte aroma kan nemlig i nogle tilfælde aflejres i kværnen, og dermed kan smagen smitte af ved efterfølgende brygninger på maskinen. Brug i stedet en kaffekværn/-mølle, som kan rengøres efter brug. Vi anbefaler eksempelvis den funktionelle Bosch kaffemølle eller en af vores andre lækre kaffekværne.

Malet kaffe

Selvfølgelig kan vi hos NORU også tilbyde dig malet kaffe med smag. Vi har forskellige skønne varianter, som også vores kunder finder næsten uimodståelige. Prøv f.eks. disse:

Little's - Rich Hazelnut Coffee

En rent ud sagt vidunderlig kaffe med den skønneste fyldige hasselnød-aroma. Bryg virkelig lækker kaffe med disse malede bønner af høj kvalitet. Kaffen går perfekt sammen med blandt andet hjemmebagt chokoladekage og lagkage med nøddebunde, men kan naturligvis også drikkes, hvis man blot har lyst til en ekstra lækker kop kaffe.

Little's - Irish Cream Coffee

Fantastisk delikat kaffe med cremet smag af fløde og lagret irsk Whisky! Bryg gerne kaffen på en stempelkande - så kommer den i dén grad til sin ret. Og top også gerne den færdige kaffe med lækker flødeskum - så får du en kaffe, der minder rigtig meget om Irish Coffee, men er uden alkohol og derfor også kan drikkes, hvis du ikke har lyst til eller tåler spiritus. Den er især perfekt ovenpå et fyldigt måltid mad - og når der bare skal hygges.

Instant kaffe

Hvis du ikke vil bruge tiden på at brygge kaffe - eller hvis du bare skal lave en hurtig kop til dig selv - er du sikkert fan af instant kaffe! Og det er ikke uden grund, at så mange efterhånden drikker frysetørret kaffe, for kvaliteten er i mange tilfælde kommet helt op på niveau med rigtig god filterkaffe!

Vi har fundet de lækreste varianter af instant kaffe med smag til dig - prøv for eksempel disse:

Little’s - Irish Cream Instant Økologisk Kaffe

Også her kan du finde kundefavoritten, der smager af Bailey’s. Smagen er lidt sødere i instant-varianten end i de hele kaffebønner.

La Posada - Cinnamon Instant Økologisk Kaffe

Vi har også fået en instant kaffe med kanel i sortimentet. Den smager og dufter helt fantastisk af det dejlige krydderi, og du bør virkelig prøve denne variant, hvis du holder af kanel.

Frappé-pulvere

Også vores varianter af frappépulver med tilsat smag er fantastiske. Prøv eksempelvis:

KAV - Frappe Blended Ice Coffee Mocha Mix

Det lækreste pulver til frappékaffe med et lækkert pift af kakao! Det er super let at bruge, og udover selve pulveret kræver det alene isterninger, vand eller mælk og en god blender at lave den skønneste frappé .

Færdigbrygget espresso

Som noget helt særligt - og yderst delikat - kan vi tilbyde koldbrygget espresso, som er færdiglavet og klar til brug. Den er perfekt og super forfriskende f.eks. i iskaffe og desserter - og så er den håndbrygget. Prøv f.eks. disse varianter:

Farm Mountain - ICED Espresso Cream Caramel

En flaske fantastisk lækker kold espressokaffe - klar til brug. Denne variant er med vidunderlig cremet smag af delikat karamel, og den kan enten drikkes, som den er, tilsættes isterninger og mælk eller eksempelvis bruges i flødeskum i lækre desserter.

Farm Mountain - ICED Espresso Dark Chocolate

Endnu en flaske håndbrygget lækker espressokaffe med den mest vidunderligt fyldige smag af mørk chokolade. Den er klar til brug til både iskaffe, desserter og spændende kaffe-cocktails.

Velbekomme!