Te i løs vægt

Te i løs vægt - i både helt små og helt store mængder
Hos NORU kan du få te i løs vægt i poser af “almindelig” størrelse, og vi kan også tilbyde dig ekstra store poser løs te og te i refill-poser. Vi tilbyder de særligt store poser løs te fra blandt andet Chaplon og Min Yndlings Te, og refill-poser fra de samme brands og fra blandt andet NUTE. Løs te i poser og æsker af “almindelig” størrelse fås fra blandt andet ovenstående brands og fra Carstensens Tehandel.

Viser 1-24 af 39 element(er)

Alle vores teer i løs vægt er af rigtig god kvalitet, og for at bevare alle de fine smagsnuancer i teen, er det vigtigt, at du opbevarer dem i dåser eller glas, som er lufttætte. Hvis du ikke i forvejen har en egnet beholder til din løse te, har vi også et godt udvalg af sådanne - dem kan du se ved at klikke her.

Store poser te i løs vægt

Vores store poser te i løs vægt egner sig især til arbejdspladsen, kollektivet, klinikken, frisørsalonen, caféen, forsamlingshuset og ikke mindst til den store familie og til inkarnerede tedrikkere, der nyder te mange gange dagligt. 

Refill-poser med løs te

Vores gode refill-poser med løs te er geniale, hvis du allerede har en yndlings-tedåse og derfor ikke har brug for at få leveret din yndlings-te i en af de ellers lækre dåser, som mange af teerne i vores sortiment kommer i. 

Husk i øvrigt, at når du brygger på løs te, har du brug for en tesi - eller en tekande eller et tekrus med indbygget tefilter. Se f.eks. vores Curve tekopper fra ForLife og vores Unimug tekopper fra Kinto. Du kan få det hele hos NORU, og vi har også masser af andet tilbehør til tebrygning og -servering, ligesom vi kan tilbyde dig lækre småkager, skøn chokolade og andre gode sager, der passer perfekt til en god kop te.